Syyt miksi tämä virus ei ole vitsi, eikä sen hallintaan saamiseen, laumasuojan tai rokotteen avulla, voi suhtautua luottavaisesti.

Kasvomaskit pakollisia jo yli 50 maassa – määräykset perustuvat tutkimusnäyttöön, mutta Suomessa suositusta ei toistaiseksi tule
yle.fi/uutiset/3-11336804

Husin apulaisylilääkäri suosittelee kasvomaskien käyttöä julkisissa tiloissa – ”Normaaliin ei ole paluuta, ja tämä tulee jatkumaan pitkään, täytyy elää eri tavalla kuin aikaisemmin”

www.mediuutiset.fi/uutiset/husin-apulaisylilaakari-suosittelee-kasvomaskien-kayttoa-julkisissa-tiloissa-normaaliin-ei-ole-paluuta-ja-tama-tulee-jatkumaan-pitkaan-taytyy-elaa-eri-tavalla-kuin-aikaisemmin/e3239701-ac62-4096-9033-332e64ff6607

Syyt miksi tämä virus ei ole vitsi, eikä sen hallintaan saamiseen, laumasuojan tai rokotteen avulla, voi suhtautua luottavaisesti.

SARS2* olennaiset huomiot:

1. SARS2 vastaan muodostuvan immuniteetin kestosta puuttuu tieto lähes täysin.

2. Tieto laumaimmuniteetin hyödystä ja onko sitä lainkaan saavutettavissa, varsinkaan ilman rokotetta, siis puutuu myös. (Yleensä laumaimmuniteetista on puhuttu vain rokotteiden yhteydessä.) Vaikuttaa pikemminkin, että laumaimmuniteetin tavottaminen on ilman rokotetta mahdotonta, eikä ole varmaa onko täysin toimivaa rokotetta edes mahdollista tuottaa. Suomen valinta hakea laumaimmuniteettiä ja ylipäänsä valinta olla pyrkimättä mahdollisimman voimakkaasti pysäyttämään viruksen leviäminen, voi olla katastrofaalista vitkuttelua. Tilanne voi olla sellainen, jossa tuloksia on saatavissa vain aggressiivisella pysäyttämisen strategialla.

3. Vasta-ainetutkimukset ovat yhä varsin vaillinaisesti tietoa antavia, vaikka näyttävät suuntaa suuresta oireettomien tartunnan saajien määrästä, ei ole esitetty vielä kattavaa tietoa, esim. mitä viruksen päälinjoja, vaiko vain jotain niistä, tämä kenties koskee. Lisäksi suuri määrä oireettomien tartuntojen kantajia kasvattaa vaaraa, joka liittyisi joihinkin mahdollisiin ihmiskunnan kannalta vakaviin oireettomien saamiin terveydellisiin vaurioihin.

4. Tieto tartunnan, siis oireettomienkin tartuntojen, pitkäaikaisvaikutuksista on varsin vaillinaista ja siitä käydään liian vähän avointa keskustelua.

5. Käytännössä, vaikka huojentavia suuntaa antavia tietoja on saatu kuolleisuuden suhteen, voivat jotkin viruksen muunnoslinjat mutatoitua myös pahempaan suuntaan. On myös yhä mahdotonta poissulkea jopa ihmiskunnan kannalta varsin dramaattistakin vaikutusta sille, jos liian suuri osa väestöstä ylipäänsä saa edes oireettoman tartunnan, jonka terveydentilalle tuottamat pitkäaikaismuutokset ovat yhä tuntemattomia. Esim. tälle SARS2-virukselle, koronaperheeseen kuuluvana viruksena, on mahdollista sellaiset ominaisuudet, joiden takia tartunta voisi tuottaa imuunijärjestelmän toiminnalle vakavia pitkäaikaisvaikutuksia vähäoireisenakin sairastaneelle, lisäksi vielä ei ole kaiketi saatu riittävän varmaa tietoa tartunnan saaneiden pysyvien hormonaalisten muutosten ja suvunjatkamiskyvyn säilymisen suhteen. Viitteitä esim. kivesten toiminnan vaurioitumisesta on raportoitu oireettomilla miehillä aasiassa.

6. Kaikki riskiryhmät eivät välttämättä ole vielä tiedossa, viruksen pitkäaikaisvaikutteiden ollessa puutteellisesti hahmotettu.

7. Oireettomien tarttuvuus pitää huomioida, koska SARS2 tartuttavuus on voimakkaimmillaan juuri muutama vuorokausi ennen ja jälkeen oireiden alkamisen. Eli on väärin tulkita vaarallisiksi kontakteiksi vain sairaaksi itsensä kokevat tai oireilevat ihmiset. SARS2 tarttuu vahvistetusti pelkän aerosolin välityksellä, eli esim. läheisessä keskustelukontaktissa erityisesti sisätiloissa.

8. Ikävimpänä yksityiskohtana, emme vielä tiedä lähteekö ihmiseen tarttunut SARS2 pois immuunihyökkäyksemme muodostuttua ja käytyä taistelunsa loppuun. Käykö se vielä toisen taistelun viruksen tultua uudelleen pintaan ja kolmannenkin, onko episodeja toisilla yksi ja toisilla kaksi vai tuleeko uusia loputtomiin ja jääkö virus kaikille uinumaan ja aiheuttamaan joitakin vielä tuntemattomia muutoksia. Testit eivät välttämättä tunnista mahdollisesti uinuvaa virusta. Testit selvästi epäonnistuvat usein saamaan kiinni pidemmälle keuhkoihin edenneen viruksen. Jos virus jää uinumaan, sitä voi olla vaikea havaita testein, ennen kuin se aiheuttaa uusia tulehdusepisodeja. Ei siis ole poissuljettua, etteikö virus jää tartunnan saaneille näiden elämän loppuun asti, tosin myös tartuttavuus ilmeisesti laskee paljon jo ensimmäisen oireisen viikon jälkeen.

Pyrkikää siis välttämään tartuntaa, koska Suomi ei vielä suhtaudu asiaan sen vaativalla vakavuudella. Hankkikaa ffp2, ffp3, kn95 hengityssuojaimet ja nitriilihanskat ja käyttäkää niitä aina kaupoissa, apteekeissa ja muissa julkisissa tiloissa aina.
Katso alla oleva video.

Nitriilikäsineet suojaavat käsiä koronatartunnalta.
www.tokmanni.fi/nitriilikasine-100-kpl-sininen-6419860236100

Suomesta varastosta KN95 hengityssuojaimia.
www.e-ville.com/fi/3045858-hengityssuojain-hengityssuojaimet-ja-kasvomaskit/42377-hengityssuojain-ffp2-kn95-kasvomaski.html

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanowave-kn95-ffp2-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

www.karkkainen.com/verkkokauppa/ffp2-kn95-50kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

*SARS-CoV-2 on viruksen nimi, COVID-19 ei ole virus, vaan WHO:n lanseeraama tautinimitys, joka ei noudata tieteellistä nimeämisperinnettä vaan on valittu poliittisista syistä, korrekti tautinimitys olisi SARS2.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

  1. Ranskan ja yksi planeetan tunnetuimmista virologeista, tohtori Raoul hoiti 1000 potilasta Hydroklorokiinin ja antibioottien yhteislääkityksellä. Paranemisprosentti monivaivaisilla seniorikansalaisilla oli 99%. Koska em. Lääkkeet olivat niin vanhoja (yli 70v ja yli 50v.) kukaan ei ollut taloudellisesti hyötymässä. Siksi kaikki lukittiin ”pilttuihinsa” odottamaan ihmeitä purkista, hinnakkaana tottakai. Koska Hydroklorokiini on vanha Malaria lääke, sitä on käytetty vuosikymmenet ennaltaehkäisyyn. Mikään muu kuin korruptio ei olisi estänyt riskiryhmien ennalta suojaamista myöskään Suomessa. Hyvää Vapun, eli Suomalaisen työn päivän jälkeistä aikaa kaikille tunnollisille lainkuuliaisille veronmaksajille.
    Vastaa

  2. “Keuhkot eivät ole vielä entisellään”, kertoo koronan sairastanut triathlonisti – pitkä toipumisaika yllätti myös koronaviruksen kokeneen ylilääkärin

    COVID-19-taudista voi jäädä keuhkoihin pysyviä arpeumia, mutta tutkittua tietoa toipumisesta on vielä vähän.
    yle.fi/uutiset/3-11335217

Comments are closed.