Miten hengityssuojaimia puhdistetaan ja kuinka kauan niitä pystyy käyttämään.

Hengityssuojaimia voi käyttää vähintään 8 tuntia yhteen menoon, jopa 13 päivää yhteen menoon 8-12 tuntia päivässä. Eli yksi hengityssuoja kestää helposti 4-8 kertaa kuukaudessa tunti per kerta käydä julkisissa tiloissa kaupat ja apteekit. Hengityssuojain tulee vaihtaa, kun hengittäminen alkaa tuntua vaikealta. Hengityssuojaimet voi puhdistaa ja uudelleenkäyttää alla olevan videoiden ohjeiden mukaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Miksi pitää odottaa asiantuntijoiden mielipidettä joka asiaan? THL on vaihtanut kantaansa kuin tuuliviiri. Nyt jo tiedetään, että esim. kaupoissa kulkee ihmisiä jotka tietämättään on viruksen kantajia ja siis tartuttajia, ja että virus leviää ilmateitse eikä se metrin turvaväli riitä mihinkään. Eikö omaa terveyttään saa suojata vaikka burkhaan pukeutumalla? Suomalaiset on ihan käsittämättömän lammasmaista joukkoa, odotellaan mitä asiantuntijat sanoo ennen kuin mitään uskalletaan tehdä. Minulla ainakin on maski naamalla ja kertakäyttöhanskat jos pakko on johonkin mennä, ja kuka sen voi kieltää?

  2. Ensiksi väitettiin, että kasvomaski ei suojaa. Tämä väite johtui siitä, että maskeja ei vain ollut tarpeeksi. Poliittinen ja hallinnollinen johto oli epäonnistunut suojavarusteiden varautumisessa eikä se ei aloittanut tarpeeksi ajoissa kotimaista tuotantoa. Annettiin pula-ajan improvisoituja ohjeita käsienpesusta ja hihaan aivastamisesta.

    Nyt väitetään, että kasvomaski suojaa muita. Tämä johtuu siitä, että kun nyt ollaan hajulla kasvomaskien tulemisesta parissa viikossa, kansaa viritetään kasvomaskien käyttöön. Halutaan pitää murentuneesta auktoriteetista kiinni, eikä tunnusteta vieläkään miten tarpeellisia ne ovat.

    Kun kasvomaskeja sitten tulee toukokuun alussa, siitä tulee pakollinen varuste ja ulkona liikkumisen edellytys. Tottakai kasvomaskit ovat tarpeellisia myös kantajalleen. Ne vähentävät merkittävästi altistumisen määrää 95-99% varmuudella.

Comments are closed.