Tuli niin paljon paperittomia joiden syntymäpäiväksi kirjattiin 1.1, että Hetunumerot loppui kesken

oku aika sitten kirjoitin someen vastauksen Hetu-keskusteluun seuraavasti: “Tuli niin paljon paperittomia joiden syntymäpäiväksi kirjattiin 1.1, että Hetunumerot loppui kesken. Tarkoitus on siis helpottaa laittomien siirtolaisten tuloa Suomeen ja kansalaisiksi. Vihreät.”

Päivän Byrokraatti komppaa ja kertoo lisää. Nyt herää kysymys “miten saamme tämän hallituksen nurin ennen kuin ne ehtivät toteuttamaan tämän seuraavan katastrofin?”

Henkilötunnusten muuttaminen: hankala ratkaisu ongelmaan, jota ei ole edes olemassa

Valtion tietojärjestelmähankkeet ovat tietysti aina oma lukunsa, mutta kuvittelisi joka tapauksessa olevan helpompi lisätä väestötietojärjestelmän koodiin pari riviä, jotka huomioivat myös välimerkin, kuin rakentaa kokonaan uusi henkilötunnusmalli. Muuten nykymuotoiset henkilötunnukset eivät uhkaisi loppua rivakammallakaan syntyvyydellä. Vaikka suomalaisia olisi 20 miljoonaa, tunnukset riittäisivät helposti.

Loppuraportti ei tuomiopäivän kustannuksia huomioi. Sen ote on optimistisempi: ”Onnistuessaan uudistus mahdollistaa laajemman henkilöpiirin yksilöinnin ja tunnistamisen suomalaisessa yhteiskunnassa”.

”Onnistuessaan”? Minkä ”laajemman henkilöpiirin”?

******
Olisko tämä laajempi henkilöpiiri nyt se YK:n Agenda 2030 ja EU:n ilmoittama väestötavoite Suomelle, 62 miljoonaa asukasta eli 57 miljoonaa siirtolaista?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Mielestäni valtio ei saa ollenkaan rekisteröidä kansalaistensa sukupuolta.

    Kansalaisen sukupuoli, mikä se on ja onko sitä ollenkaan, ei mitenkään kuulu valtiolle. Se on jokaisen henkilökohtainen yksityisasia.

    Yhtäällä puhutaan sukupuolten tasa-arvosta, mutta mitä tehdään toisaalla: jo synnytyslaitoksella pakotetaan henkilöstö ilmoittamaan lapsen sukupuoli valtiolle.

    Monet ongelmat, esimerkiksi naisten asevelvollisuus, nimenomaan johtuvat siitä, että valtio pitää rekisteriä kansalaisten sukupuolesta. Jos sukupuolen rekisteröinti lopetettaisiin nyt, naisten asevelvollisuuskysymyskin tulisi ratkeamaan kolmen kymmenen vuoden sisällä ilman, että siitä olisi tehty mitään ongelmaa.

    – Politiikka kuitenkin elää ongelmista. Jos sellaisia ei muuten ole, niitä luodaan tyhjästä.

Comments are closed.