Todelliset koronavirustartunnat ja kuolemat Suomessa sairaanhoitopiireittäin noin 10 kertaa ilmoitettuja suurempia

Kasvomaskit pakollisia jo yli 50 maassa – määräykset perustuvat tutkimusnäyttöön, mutta Suomessa suositusta ei toistaiseksi tule
yle.fi/uutiset/3-11336804

Valtamedia, THL ja hallitus on salannut kansalta koronatartunnat ja siihen kuolleiden määrän noin 10 kertaa todellisuutta pienemmäksi. Valtamedia tulee jatkamaan valehtelua ja pimittämään koronatartuntojen ja kuolleiden todelliset määrät moninkertaisesti todellisuutta pienemmiksi. Valtamedian ilmoitamat luvut tulee muistaa aina kertoa kymmenellä, jotta ollaan lähellä oikeita lukemia. Valtamedia, hallitus ja THL on jäänyt kiinni lukemattomista valheista. Eikä juuri kukaan enää luota näihin ammattivalehtelijoihin. Lähes kaikki maailman maat salaavat tartuntojen ja kuolleiden määrät 10-100 kertaa todellisuutta pienemmiksi. Kiina on jäänyt siitä jo kiinni useita kertoja, että siellä tartuntojen ja kuolleiden määrät ovat olleet jopa 100 kertaa suurempia, mitä Kiina on ilmoittanut. Myös Suomessa valtamedia, THL ja hallitus varautunut antamaan jopa 100- 1000 kertaa todellisuutta pienempiä tartuntojen ja kuolemien määriä.

Alla todelliset lukemat. Miksi hallitus ja valtamedia salaa lukemia? Syy on se, että hallitus ja valtamedia yrittävät saada mahdollisimman monen sairastumaan ja kuolemaan koronaan. Tämä onnistuu vain silloin, jos kansa luulee koronaa vaarattomaksi, eikä käytä kaupoissa, apteekeissa ja muissa julkisissa tiloissa hengityssuojaimia ffp2, ffp3, kn95 ja nitriilikäsineitä. Hengityssuojain ja nitriilihanska pakolla voitaisiin kaikki rajoitukset purkaa ja valvoa, että kaikki käyttäisivät kaikissa julkisissa tiloissa aina hengityssuojaimia ja nitriilihanskoja. Tällä tavoin talous toimisi normaalisti ja koronatartunnat ja kuolemat olisivat pysyvässä laskussa. Suomessa ollaan aloittamassa hengityssuojaimien valmistusta, mutta nyt ollaan odottamassa CE-luokitusta Euroopan Unionilta. Näitä hengityssuojaimia ei olla antamassa kansalle, vaan suurin osa on tarkoitus myydä EU:lle. Pieni osa annetaan hoitohenkilöstölle. Tämä jo todistaa sen, että hallituksen ja valtamedian tarkoitus on, että mahdollisimman moni saisi tartunnan ja kuolisi siihen. Monissa maissa on hengityssuojain pakko kaikissa julkisissa tiloissa, koska hengityssuojainten ja suojakäsineiden (nitriilihanskat) käyttö on todettu parhaaksi tavaksi suojata ihmisiä ja estämään tartuntojen leviäminen. Suomessa sellaista ei kuitenkaan olla edes harkitsemassa, koska tarkoitus on saada mahdollisimman moni saamaan tartunnan ja kuolemaan siihen. Siksi Suomi ei tule koskaan laittamaan mitään hengityssuojain pakkoa.

Hallitus on nyt päättänyt, että rajoituksista luovutaan asteittain, jolla varmistetaan, että tartunnat ja kuolemat kasvavat asteittain eli mahdollisimman moni saa tartunnan ja kuolee asteittain. Aikanaan kun hallituspuolueet tulevat rajoituksista kokonaan luopumaan. Silloin hallituspuolueet ja valtamedia pyrkivät varmistamaan sen, että lähes kaikki tulevat samaan tartunnan ja ihmisiä tulee kuolemaan enemmän, kuin koskaan korona aikana. Sanna Marinin hallitus on jo nyt tappanut enemmän suomalaisia, kuin mikään muu Suomen hallitus sotien jälkeen. Valitettavasti moni tulee vielä kuolemaan Sanna Marinin hallituksen takia 50 000 – 300 000. Hallituspuoluiden edustajat ovat vastuussa jokaisesta korona kuolemasta, koska he ovat päätöksillään aiheuttaneet sen, että korona tuli Suomeen ja korona leviää jatkuvasti tappaen ihmisiä joka päivä enemmän ja enemmän.

Koronavirus on suurella varmuudella laboratoriossa kehitetty bioase ja sen on kehittänyt Yhdysvallat tai Kiina. Eli Suomessa leviää bioase, mutta hallitusta, THL ja valtamedia eivät tee yhtään mitään varoittaakseen ja suojellakseen kansaa tältä tappavalta bioaseelta. THL, hallitus ja valtamedia eivät välitä yhtään vaikka 500 000 suomalaista kuolisi koronaan. Jokaisen tulee itse toimia ja huolehtia siitä, että varmistaa ettei itse tai omat läheiset saa tartuntaa ja kuole siihen. Tähän on yksinkertainen keino, jota tulisi jokaisen noudattaa. Hanki itsellesi ja läheisillesi ffp2 tai ffp3 tai kn95 hengityssuoja ja nitriilihanskat. Käyttäkää niitä aina kaupoissa, apteekeissa ja muissa julkisissa tiloissa. Näin toimimalla suojaatte itsenne ja läheisenne tartunnoilta ja pelastatte itsenne ja läheistenne hengen. Tyhmät ihmiset eli lampaat ottavat tartuntoja ja levittävät niitä muihin, jopa tappaen itsensä ja monet muut.

Nitriilikäsineet suojaavat käsiä koronatartunnalta.
www.tokmanni.fi/nitriilikasine-100-kpl-sininen-6419860236100

Suomesta varastosta KN95 hengityssuojaimia.
www.e-ville.com/fi/3045858-hengityssuojain-hengityssuojaimet-ja-kasvomaskit/42377-hengityssuojain-ffp2-kn95-kasvomaski.html

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanowave-kn95-ffp2-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanogo-kn95-ffp2-20kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski

www.karkkainen.com/verkkokauppa/ffp2-kn95-50kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

Miksi joku sairastuu rajusti koronaan?

Tällä hetkellä ei tiedetä tarkasti, miksi osa ihmisistä sairastuu rajummin kuin toiset. Riskitekijöitä ovat muun muassa entiset tupakoitsijat, säännöllinen tupakointi, alkoholistit, säännöllinen alkoholin käyttö, ylipaino, sydän- ja verisuonisairaudet, kolestroli, verenpaine, diabetes, astma, mikä tahansa perussairaus tai ikä yli 40 vuotta.

Silti tehohoitoon joutuneissa ja menehtyneissäkin on ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista ennalta tiedettyä riskiä. Kuka tahansa voi kuolla koronaan. Siksi olisi tärkeää kaikkien ihmisten käyttää aina kaupoissa nitriilikäsineitä ja ffp3, ffp2, kn95 hengityssuojaimia. Kirurgiset maskit eivät suojaa koronalta, koska ne vuotavat sivuilta. Kirurgiset maskit suojaavat vain koronaan tartunnan saaneita, estämällä viruksen leviäminen hengitysteistä.

pvm 9.5.2020

Todelliset tartuntamäärät
yli 60 000

Todelliset hoidettavat ja koronavirukseen kuolleet erityisvastuualueittain Suomessa 9.5.2020

Koronavirukseen todellisuudessa kuolleet Suomessa yli 2600

Katso alla oleva video.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Minua hämmästyttää eniten se, että nyt tässä tilanteessa nekin ihmiset, jotka muutoin tiedostavat, että valtavalemedia käy kansaamme vastaan informaatiosotaa (samoin hallinto), valehtelee kansaisille silmät ja suut täyteen kaikesta, kertoo meille että monikulttuurisuus on rikkaus, islam rauhan uskonto, keskuspankkijärjestelmä tyhjästä luodulla velkarahalla on vakautta, totuus on valhetta, orjuus vapautta ym ym….

  Onkin yhtäkkiä muuttunut asialliseksi, neutraaliksi ja totuudelliseksi tahoksi, joka kertoo totuuden, ja vain totuuden. Aika äkkinäinen käännös…

  Sama koskee hallintoa joka on vuosikymmenet vetänyt kansalaisia kuivana kakkoseen, rajoittanut kansalaisoikeuksia ja sananvapautta, riistänyt ja köyhdyttänyt, toiminut kaikin tavoin kansaa vastaan, toimisikin nyt pyyteettömästi kansan etu edelle ja paras mielessä?

  Toki hallitus tekee tätä pyyteetöntä laupeudentyötään nyt toteuttaen toimia, jotka eivät mielestäni oikein vaikuta olevan järjellä perusteltavissa;

  -ensin päästettiin kaikki mahdolliset kriisialueilta tänne. Jonkun kyynisemmän mielestä se voisi olla vaikka tahallista…

  -testauksia ei aloitettu, valvottuja karanteeneja ei aloitettu.

  -yllämainittuja ei ole vieläkään, vaikka tauti leviää.

  -terveydenhuollosta puuttui suojavarusteita, ja taudin annettiin levitä henkilöstön parissa.

  -ylläoleva tilanne on käytännössä sama edelleen.

  -rajat eivät ole vieläkään kiinni, tänne tulee lentoja, ketään ei käytännössä valvota mitenkään, tänne saa myös läpsytellä…

  -uusimaa mennee eristykseen, paitsi että ei ole eristetty koska sinne saa mennä ja sieltä saa tulla kunhan on hyvä syy…

  LOPPUTULEMA: valtaapitävät sallivat (halusivat) taudin tulla maahan, he antoivat (halusivat) sen leviävän laajalle. Sitten he alkoivat laatia toimia jotka mahdollistavat kansalaisten kyttäämisen, alistamisen, sanavapauden ja tiedonvälityksen rajoittamisen, sekä saavat aikaan taloudellisen romahduksen ja kaaoksen, jonka jälkeen globalismi pääsee taas askeleen eteenpäin kohti yhtä maailmanhallintoa, yhtä alistuskoneistoa ja dystopiaa.

  Ja tämä tehdään siis toimilla, joilla ei voi taudinleviämistä enää estää.

  Kuulostaa ihan suunnitelmalta, sen sijaan että kyseessä olisi kämmi, tyhmyys, erehdys tai muu munaus.

  Ja tässä kohtaa ei tarvinnut edes käsitellä itse tautia, sen kuolleisuutta, vaarallisuutta ym…

 2. Ikäviä uutisia koronaan kuolleiden määrä Suomessa on jo ylittäny 2200 rajan jatkaa kasvamistaan.

 3. Suomessa kuolee joka päivä koronavirukseen keskimäärin 50 ihmistä. Tuo keskiarvo on jatkuvassa kasvussa ja pian tulee se hetki jolloin kuolee jo 100 päivässä ja sitten yli 100 sitten 500 päivässä sitten 1000 päivässä ja 10 000 päivässä…

Comments are closed.