Finland: Muslim refugee “I’d rather die than get a job and adopt European culture”

Watch: Thousands of Muslim refugees left Finland and returned to their homeland.
As you can see in the video below Refugees complain that Finland cuts welfare benefits and government support to force them to work, integrate and “embrace” its culture, while they can not work due to a “language barrier” and therefore want to get money and free housing at the expense of taxpayers in Finland.
According to the immigration policy of Finland, the state will not provide welfare payments and benefits to immigrants and refugees who do not find work.
In recent years millions of immigrants have infiltrated Europe illegally.
The European economy can not provide free housing and welfare payments to millions of illegal immigrants at the expense of the taxpayers.
Every country has the right to defend itself, to close its borders and deport illegal immigrants back to where they came from.

www.speech-point.net/2018/12/finland-muslim-refugee-id-rather-die.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Ei tarvitse olla rakettitiedemies ymmärtääkseen, että monikulttuurisuus tarkoittaa monilakisuutta. Yhteiskuntaa, jossa on yhtä aikaa voimassa usea laki ja tuota lakia sovelletaan sen mukaan mikä kulttuuri on sinut hyväksynyt jäseneksi ja sen mukaan minkä kyläkunnan / kulttuuriyhteisön alueella fyysisesti sijaitset.

  2. Monikulttuurisuuden vallitessa samalla alueella on erilaisia laki-, uskomus- ja arvojärjestelmiä. Ne voivat olla keskenään ristiiitaisia. Teko joka toisessa on oikein, on toisessa paheksuttava ja jopa rangaistava.

    Monikulttuuri saman valtion sisällä johtaa sekasortoon ja voi johtaa sisällisotaan. Länsimaissa ongelma on ratkaistu ostamalla aikaa tyynnyttelemällä vieraiden kulttuurien edustajia. On annettu myönnytyksiä ja erityisetuja. Mutta joskus rahat loppuvat ja silloin on valittava annetaanko muukalaisille valta vai otetaanko itse valta takaisin.

    Monikulttuurin lähtömaa lienee Kanada. Pierre Trudeaun aikana lanseerattiin idea eri kulttuurien olemassaolosta samassa valtiossa. Tuohon aikaan oltiin hyvin naiveja. Kuviteltiin, että monikulttuuri on sitä, että maassa on väestöryhmiä melko samanlaisista maista. Ei osattu aavistaa, että eri kulttuureilla on erilaiset arvot. Ei osattu aavistaa, että jotkut kulttuurit pyrkivät tuhoamaan muut kulttuurit.

    Ratkaisu voisi olla, että sallittaisiin monien yksikulttuuristen valtioiden olemassaolo. Nythän se lienee paheksuttavaa.

Comments are closed.