Täältä löydät, miltä Agenda 2030 tulee käytännössä vaikuttamaan elämässäsi, ellemme saa eliittiä pysäytettyä.

Täältä löydät, miltä Agenda 2030 tulee käytännössä vaikuttamaan elämässäsi, ellemme saa eliittiä pysäytettyä. Niille, joita uskonnollisuus häiritsee, sanon: älkää antako häiritä, koska se ei tarinassa myöhemmin tule esiin. Juttu on englanniksi, mutta tähän hätään en kykene tekemään mitään yhteenvetoa enkä nosta yksityiskohtia esiin. Kertojana on Celeste Solum.

Vois tähän sen verran kertoa, että tarkoitus eliitillä on, että vuoden 2030 jälkeen ei enää synny Jumalan luomia lapsia. Ruoka, jota taviksille tarjotaan, ei tule luonnosta, vaan laboratoriosta ja sitä saadaan harvoin. Siinä mielessä tasapuolista, että kaikki saavat vain vähän -paitsi eliitti.

The PLAN to take down humanity.
COV-ID has so obviously been planned for a very long time.
This video is EYE OPENING and JAW DROPPING at the same time..

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.