Miten selviytyä koronaviruksen aiheuttamasta sosiaalisesta eristäytymisestä.

Keinot miten helposti, jokainen selviää koronaviruksen aiheuttamasta sosiaalisesta eristäytymisestä. Korona tulee kestämään vain 1-2 vuotta.
1. Soittele paljon ja käytä paljon videopuheluita. Näitä voi ilmaiseksi tehdä esimerkiksi whatsapilla, skype, zoom ja monet muut
www.pocket-lint.com/apps/buyers-guides/131512-video-calling-apps

2. Katso tv-sarjoja ja leffoja youtube, hbo, netflix, Amazon Prime Video ja monet muut palvelut tarjoavat paljon katseltavaa.
www.updateland.com/best-free-movie-streaming-sites-no-sign-up/
www.digitbin.com/netflix-alternative/
wellkeptwallet.com/sites-like-netflix/

3. Pelaa pelejä konsolilla tai pc:llä. Pelejä voi ostaa netistä tai käytettyinä www.huuto.net/tai www.tori.fi/
www.allkeyshop.com/blog/
store.steampowered.com/
www.gog.com/
www.epicgames.com/store/en-US/

4. Ulkoile ja kuntoile säännöllisesti joka päivä, jos mahdollista.

5. Osta elintarvikkeita isoja määriä, jotta kaupassa ei tarvitse käydä viikkoon. Paras tilanne olisi, jos kaupoissa ei tarvitse käydä, kuin kerran kuussa.

6. Mene mökille ja ota koronatilanne lomana.

7. Nuku ja lepää kunnolla ja sauno jos mahdollista.

8. Osta elintarvikkeita ja muita netistä jos mahdollista niin vältät julkiset paikat kuten kaupat ja apteekit, joissa korona leviää.
ruokanetistä.fi/

9. Hanki lemmikkieläin koira? kissa? tai muu?

10. Suojaamalla itsesi aina julkisissa tiloissa kaupat ja apteekit suojamaskilla ffp2, ffp3, kn95 ja nitriilikäsineilla. Ja eristämällä itsesi suojaat itsesi ja vältät tartunnan. Koronaan tulee rokote ehkä ensi vuoden aikana, joten tilanne on vain tilapäinen.

www.tokmanni.fi/nitriilikasine-100-kpl-sininen-6419860236100

Suomesta varastosta KN95 hengityssuojaimia.
www.e-ville.com/fi/3045858-hengityssuojain-hengityssuojaimet-ja-kasvomaskit/42377-hengityssuojain-ffp2-kn95-kasvomaski.html

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanowave-kn95-ffp2-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

www.karkkainen.com/verkkokauppa/ffp2-kn95-50kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN9511. Lue kirjoja.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

 1. Syyt miksi tämä virus ei ole vitsi, eikä sen hallintaan saamiseen, laumasuojan tai rokotteen avulla, voi suhtautua luottavaisesti.

  SARS2* olennaiset huomiot:

  1. SARS2 vastaan muodostuvan immuniteetin kestosta puuttuu tieto lähes täysin.

  2. Tieto laumaimmuniteetin hyödystä ja onko sitä lainkaan saavutettavissa, varsinkaan ilman rokotetta, siis puutuu myös. (Yleensä laumaimmuniteetista on puhuttu vain rokotteiden yhteydessä.) Vaikuttaa pikemminkin, että laumaimmuniteetin tavottaminen on ilman rokotetta mahdotonta, eikä ole varmaa onko täysin toimivaa rokotetta edes mahdollista tuottaa. Suomen valinta hakea laumaimmuniteettiä ja ylipäänsä valinta olla pyrkimättä mahdollisimman voimakkaasti pysäyttämään viruksen leviäminen, voi olla katastrofaalista vitkuttelua. Tilanne voi olla sellainen, jossa tuloksia on saatavissa vain aggressiivisella pysäyttämisen strategialla.

  3. Vasta-ainetutkimukset ovat yhä varsin vaillinaisesti tietoa antavia, vaikka näyttävät suuntaa suuresta oireettomien tartunnan saajien määrästä, ei ole esitetty vielä kattavaa tietoa, esim. mitä viruksen päälinjoja, vaiko vain jotain niistä, tämä kenties koskee. Lisäksi suuri määrä oireettomien tartuntojen kantajia kasvattaa vaaraa, joka liittyisi joihinkin mahdollisiin ihmiskunnan kannalta vakaviin oireettomien saamiin terveydellisiin vaurioihin.

  4. Tieto tartunnan, siis oireettomienkin tartuntojen, pitkäaikaisvaikutuksista on varsin vaillinaista ja siitä käydään liian vähän avointa keskustelua.

  5. Käytännössä, vaikka huojentavia suuntaa antavia tietoja on saatu kuolleisuuden suhteen, voivat jotkin viruksen muunnoslinjat mutatoitua myös pahempaan suuntaan. On myös yhä mahdotonta poissulkea jopa ihmiskunnan kannalta varsin dramaattistakin vaikutusta sille, jos liian suuri osa väestöstä ylipäänsä saa edes oireettoman tartunnan, jonka terveydentilalle tuottamat pitkäaikaismuutokset ovat yhä tuntemattomia. Esim. tälle SARS2-virukselle, koronaperheeseen kuuluvana viruksena, on mahdollista sellaiset ominaisuudet, joiden takia tartunta voisi tuottaa imuunijärjestelmän toiminnalle vakavia pitkäaikaisvaikutuksia vähäoireisenakin sairastaneelle, lisäksi vielä ei ole kaiketi saatu riittävän varmaa tietoa tartunnan saaneiden pysyvien hormonaalisten muutosten ja suvunjatkamiskyvyn säilymisen suhteen. Viitteitä esim. kivesten toiminnan vaurioitumisesta on raportoitu oireettomilla miehillä aasiassa.

  6. Kaikki riskiryhmät eivät välttämättä ole vielä tiedossa, viruksen pitkäaikaisvaikutteiden ollessa puutteellisesti hahmotettu.

  7. Oireettomien tarttuvuus pitää huomioida, koska SARS2 tartuttavuus on voimakkaimmillaan juuri muutama vuorokausi ennen ja jälkeen oireiden alkamisen. Eli on väärin tulkita vaarallisiksi kontakteiksi vain sairaaksi itsensä kokevat tai oireilevat ihmiset. SARS2 tarttuu vahvistetusti pelkän aerosolin välityksellä, eli esim. läheisessä keskustelukontaktissa erityisesti sisätiloissa.

  8. Ikävimpänä yksityiskohtana, emme vielä tiedä lähteekö ihmiseen tarttunut SARS2 pois immuunihyökkäyksemme muodostuttua ja käytyä taistelunsa loppuun. Käykö se vielä toisen taistelun viruksen tultua uudelleen pintaan ja kolmannenkin, onko episodeja toisilla yksi ja toisilla kaksi vai tuleeko uusia loputtomiin ja jääkö virus kaikille uinumaan ja aiheuttamaan joitakin vielä tuntemattomia muutoksia. Testit eivät välttämättä tunnista mahdollisesti uinuvaa virusta. Testit selvästi epäonnistuvat usein saamaan kiinni pidemmälle keuhkoihin edenneen viruksen. Jos virus jää uinumaan, sitä voi olla vaikea havaita testein, ennen kuin se aiheuttaa uusia tulehdusepisodeja. Ei siis ole poissuljettua, etteikö virus jää tartunnan saaneille näiden elämän loppuun asti, tosin myös tartuttavuus ilmeisesti laskee paljon jo ensimmäisen oireisen viikon jälkeen.

  Pyrkikää siis välttämään tartuntaa, koska Suomi ei vielä suhtaudu asiaan sen vaativalla vakavuudella.

  *SARS-CoV-2 on viruksen nimi, COVID-19 ei ole virus, vaan WHO:n lanseeraama tautinimitys, joka ei noudata tieteellistä nimeämisperinnettä vaan on valittu poliittisista syistä, korrekti tautinimitys olisi SARS2.

Comments are closed.