Islaminuskoiset pyrkivät levittämään koronavirusta vääräuskoisiin.

Monissa euroopan maissa myös Suomessa koronaviruksen sairastuneet islaminuskoiset pyrkivät levittämään virusta vääräuskoisille eli kantaväestöön. Islaminuskoisia on tullut Suomeen 40 vuotta ja suurin osa heistä ei koskaan integroidu yhteiskuntaan. Suurin osa heistä elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja ei tule koskaan tekemään mitään työtä. Muhamed selittää miksi, suomalaiset ovat vääräuskoisia ja siksi islaminuskoiset eivät integroidu koskaan, eivätkä tule koskaan tekemään töitä. Heidän luottamus suomalaiseen poliisiin on pohjalukemissa ja vain 4-5% luottaa poliisiin. Muhamed kertoo miksi, suomalainen poliisi on rasisti, natsi ja vääräuskoinen. Jokainen poliisi tietää, että islaminuskoisten rikosten tutkiminen estää urakehityksen ja tietää joutumista mustalle listalle. Mustalla listalla olevien poliisien työt loppuvat jossain vaiheessa. Islaminuskoiset eivät ole koskaan noudattaneet koronarajoituksia Suomessa ja muualla, eivätkä tule koskaan noudattamaan, kertoo Muhamed.

Kun uusimaa oli eristyksissä Islaminuskoiset saivat kulkea rauhassa ilman rajoituksia uudeltamaalta pois ja takaisin. Eristys koski käytännössä vain ja ainoastaan kantaväestöä. Islaminuskoiset ramadan on alkanut 24.4.20 ja kestää kuukauden ja Islaminuskoiset kokoontuvat aina vähintään 20 hengen ryhmissä mutta yleensä jopa yli 100 hengen ryhmissä. Kukaan Islaminuskoisista ei noudata yhtään mitään koronarajoituksia tai lakeja. Muhamed kertoo miksi, kaikki suomalaiset ovat vääräuskoisia ja Islaminuskoiset eivät koskaan noudata vääräuskoisten lakeja. Siksi Islaminuskoiset eivät ole noudattaneet koronarajoituksia, eivätkä tule koskaan noudattamaan mitään vääräuskoisten lakeja ja rajoituksia, kertoo Muhamed.

Islam leviää vauhdilla ja nopeasti Suomessa, iloitsee Muhamed. Suomessa on jo 175 moskeijaa ja määrä kasvaa jatkuvasti ja lähes jokaisessa kaupungissa on jo vähintään yksi moskeija ja osassa kaupunkeja on useita moskeijoita. 175 moskeijaa sisältää kaikki “oikeat” moskeijat, erilaiset kellari- tms moskeijat, islamilaiset rukoushuoneet, koraanikoulut ja erilaiset islamilaiset yhdistykset, joissa harjoitetaan uskonnollisia menoja. Suomesta tulee islamistinen kalifaatti 20 vuoden sisällä, kertoo Muhamed. Tuleva lama on se hetki milloin Suomessa tulee alkamaan vääräuskoisten teurastaminen ja Suomen muuttaminen islamistiseksi kalifaatiksi. Suomalaiset lampaat tullaan teurastamaan ja naiset ja lapset raiskaamaan. Islaminuskoiset ovat keränneet laittomia aseita jo 40 vuoden ajan ja harjoitelleet tuhansia kertoja Suomen metsissä ampumista ja vääräuskoisten teurastamista eli tappamista. Moni kadonnut suomalainen on Islaminuskoisten tappama, naiset ja lapset raiskattu ja ruumiit on haudattu syvälle maan alle metsiin, kertoo Muhamed. Islam hallitsee Suomessa ja koko suomalainen yhteiskunta on jo alistunut islamin alle. Tämän todistaa jo se, että turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on 97% islaminuskoisia ja heistä kaikista aikuisia miehiä on 95%, sanoo Muhamed. Suomalaisten lampaiden päivät vähenevät ja ne päivät tulevat pian, jolloin suomalaisten lampaiden teurastaminen alkaa. Toki jo nyt suomalaisia lampaita raiskataan ja tapetaan melkein joka päivä, lampailla tarkoitan ihmisiä, sanoo Muhamed.

SYRJITYT
Islaminuskoiset saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min) Katso alla oleva vk video.
vk.com/video353410894_456239345

Muhamed kertoo, että Suomessa korona tartunnan saaneet Islaminuskoiset levittävät virusta kantaväestöön sylkemällä vanhuksia ja muita kantaväestön edustajia naamaan. Esimerkiksi kaupoissa tartunnan saaneet koskettelevat kaikkia hedelmiä, vihanneksia ja kasviksia, sylkevät niihin. Sylkevät neulaan ja pistävät neulalla esim. tomaattiin, kurkkuun, appelsiiniin, omenaan ja muihin hedelmiin, vihanneksiin, juureksiin ja kasviksiin. He myös avaavat kaikkia pulloja, mehupurkkeja ja juovat ja sylkevät niihin, syövät eri tuotteita maksamatta mitään, kertoo Muhamed. Katso alla olevat videot. Myös twitter video.
twitter.com/i/status/1251401839809044480


Lue: myös:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

18 Comments

 1. Vahvistan uutisesi todeksi maailmalla. Jihadwatch.org on myös kertonut tällaisesta ilmiöstä. Muslmien johtohahmot ovat jopa rohkaiseet tähän. Ei mikään ihme. Hehän ovat sodassa kaikkia niitä vastaan, jotka eivät ole heitä. Elämme sodan alueelle, Dar al-Harbissa. Kun tätä ideologiaa taotaan päähän lapsesta asti viisi kertaa päivässä, niin sitä myös aletaan viemään käytäntöön.

  Katsokaapa kaupassa käydessänne tarkkaan ihmisten käytöstä esimerkiksi hedelmäosastolla.

  Ilmeisesti jutun video on muualta kuin Suomesta.

  1. Tuota tapahtuu joka päivä Suomessa. Mä työskentelen helsingissä K-supermarketissa myyjänä. Valvontakameroista näkee tuota jatkuvasti. Esimiehet ovat kieltäneet puuttumasta asiaan, puhumasta asiasta, jos puuttuu asiaan ja tuo esiin tulee kuulemma potkut. Hiljaisesti suomalaiset alistuvat kaikkiin kunniankansalaisten sikailuun eivätkä tee yhtään mitään.

   1. Tämä on ainoa vaihtoehtomedia, joka tuo esiin kunniakansalaisten kaikki ongelmat, kustannukset, rikollisuus ja muut.

    Mäkin voin vahvistaa tuon, koska työskentelen vartijana K-supermarketissa. Tämä on ollut ongelmana jo pitkään, mutta korkeinta johtoa myöten on annettu ohje, että asiaan ei saa missään nimessä puuttua ja asiasta ei saa missään nimisessä puhua. Tämän rikkomisesta tulee irtisanominen. Tätä sallitaan ja yhtään mitään ei kukaan tule tekemään, koska se olisi rasismia ja vihapuhetta.

    1. Haluaisin tuoda kauppiaan näkökulman tähän. Meillä asiaan on yritetty puuttua ja soitettu aina poliisi. Mutta poliisi aina vapauttaa kunniankansalaiset melkein heti ja kunniakansalaiset tulevat takaisin ja tekevät samaa. Siksi meilläkin asia on nyt hyväksytty, kun ei ole mitään keinoja millä sen saa loppumaan. Toiseksi silakkaliike ja suvakit tekevät boikotteja, jos kaupat yrittäisivät puuttua ja antifa ja silakkaliike käy rikkomassa liikkeen ikkunat ja varastamassa tavaraa.

    2. On K -kaupassakin sairas johto.

     Sama pätee kyllä S-markettiin ja Lidliin.

     Lidl käyttää paljon geeli- ja käkkäräpäitä kassoina. Tekevät ihan julmettomasti virheitä pelkässä kassatyössä ja lasku on aina ylöspäin. Maksat siis enemmän, jos et huomaa. Lidl ei ole enää mikään halpakauppa.

     Tarkistakaa aina kuittinne, jos matu kassalla rahastamassa!!!

     1. Tuo kertomasi on vain sitä että islamistit ottavat vääräuskoisten rahat itselle ja laittavat summan todellisuutta isommiksi.

 2. Älkää levittäkö tätä rasistinatsien ylläpitämää mediaa, joka paljastaa turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja muslimien rikollisuutta, kustannuksia ja muita ongelmia. Nämä kaikki paljastukset pitää ehdottomasti salata ja sensuroida kaikilta ihmisiltä. Taistele jatkuu tätä mediaa vastaan, jotta totuus ei koskaan paljastuisi kansalle!

  -Susanna silakkaliike

 3. Minua hämmästyttää eniten se, että nyt tässä tilanteessa nekin ihmiset, jotka muutoin tiedostavat, että valtavalemedia käy kansaamme vastaan informaatiosotaa (samoin hallinto), valehtelee kansaisille silmät ja suut täyteen kaikesta, kertoo meille että monikulttuurisuus on rikkaus, islam rauhan uskonto, keskuspankkijärjestelmä tyhjästä luodulla velkarahalla on vakautta, totuus on valhetta, orjuus vapautta ym ym….

  Onkin yhtäkkiä muuttunut asialliseksi, neutraaliksi ja totuudelliseksi tahoksi, joka kertoo totuuden, ja vain totuuden. Aika äkkinäinen käännös…

  Sama koskee hallintoa joka on vuosikymmenet vetänyt kansalaisia kuivana kakkoseen, rajoittanut kansalaisoikeuksia ja sananvapautta, riistänyt ja köyhdyttänyt, toiminut kaikin tavoin kansaa vastaan, toimisikin nyt pyyteettömästi kansan etu edelle ja paras mielessä?

  Toki hallitus tekee tätä pyyteetöntä laupeudentyötään nyt toteuttaen toimia, jotka eivät mielestäni oikein vaikuta olevan järjellä perusteltavissa;

  -ensin päästettiin kaikki mahdolliset kriisialueilta tänne. Jonkun kyynisemmän mielestä se voisi olla vaikka tahallista…

  -testauksia ei aloitettu, valvottuja karanteeneja ei aloitettu.

  -yllämainittuja ei ole vieläkään, vaikka tauti leviää.

  -terveydenhuollosta puuttui suojavarusteita, ja taudin annettiin levitä henkilöstön parissa.

  -ylläoleva tilanne on käytännössä sama edelleen.

  -rajat eivät ole vieläkään kiinni, tänne tulee lentoja, ketään ei käytännössä valvota mitenkään, tänne saa myös läpsytellä…

  -uusimaa mennee eristykseen, paitsi että ei ole eristetty koska sinne saa mennä ja sieltä saa tulla kunhan on hyvä syy…

  LOPPUTULEMA: valtaapitävät sallivat (halusivat) taudin tulla maahan, he antoivat (halusivat) sen leviävän laajalle. Sitten he alkoivat laatia toimia jotka mahdollistavat kansalaisten kyttäämisen, alistamisen, sanavapauden ja tiedonvälityksen rajoittamisen, sekä saavat aikaan taloudellisen romahduksen ja kaaoksen, jonka jälkeen globalismi pääsee taas askeleen eteenpäin kohti yhtä maailmanhallintoa, yhtä alistuskoneistoa ja dystopiaa.

  Ja tämä tehdään siis toimilla, joilla ei voi taudinleviämistä enää estää.

  Kuulostaa ihan suunnitelmalta, sen sijaan että kyseessä olisi kämmi, tyhmyys, erehdys tai muu munaus.

  Ja tässä kohtaa ei tarvinnut edes käsitellä itse tautia, sen kuolleisuutta, vaarallisuutta ym…

 4. Valtamediassa oli, että Eurooppaan on uudelleensijoitettu salaisesti jo 450 000 siirtolaista vuodessa EU:n uudelleensijoitusohjelmien alaisuudessa. Suomen osuus tuosta on ollut 15 000 vuodessa ” Toiminta on salaista niin näitä ei merkitä minnekkään tilastoihin Suomessa.

  Nyt se siis melkein suoraan myönnetään, että siirtolaisia (ne ovat nyt siis siirtolaisia) lennätetään suoraan Afrikasta Eurooppaan. Olen itse jo muutama vuosi sitten huomannut näin PK-seudulla asuessani, että erityisesti afrikkalaisia jostakin vain “ilmestyy” ja niiden määrä koko ajan lisääntyy ilman, että missään olisi raportoitu, että nyt Hki-Vantaalle tai Lappeenrantaan saapuu vaikkapa Valletasta tai Roomasta lento, jossa on Suomen ottamia Välimeren pakolaisia. Nämä siirtolaiset myös asettuvat sujuvasti asumaan vasta rakennettuun vuokra- tai asumisoikeusasuntoon ikäänkuin heille olisi jo valmiiksi varattu kiintiö ja ohituskaista asuntojonossa. Heillä on myös uusi tai likimain uusi auto, hyvät vaatteet, korvissa, ranteissa ja sormissa kimaltelee kulta eivätkä naisten kampauksetkaan taida olla halvimmasta päästä. Jotkut suhtautuvat myös kaltaiseeni keski-iän hiuksehienosti ylittäneeseen tavikseen avoimen ylimielisesti.

  Tuo valtamedian esittämä lukumäärä, 450 000, lienee alakanttiin, koska eliitti harvoin paljastaa koko totuutta.

  EU-kansalaisiltakaan ei olla taidettu kysyä mielipidettä tähän projektiin.

 5. Suomalainen yhteiskunta on täysin voimaton ja täysin alistunut islamistien terrorin edessä.

 6. Rasistit paljastavat muslimien kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia. Silakkaliike tulee tekemään kaikkensa, jotta tämä paljastus ei leviäisi somessa ja totuus ei paljastuisi ihmisille! Silakkaliike kannattaa Suomen islamisaatiota ja väestönvaihtoa, jossa kantaväestö vaihdetaan muslimeihin. Silakkaliike tulee taistelemaan kaikkia tämän sivuston paljastuksia vastaan ja yrittää sensuroida ja estää niiden leviäminen somessa!
  -Leena silakkaliike

 7. Tahallisesta viruksen levittämisestä puhuminen on aiheellista. He käyvät sotaa muuta maailmaa vastaan. Virus on heille ase. Jo tartunnan saaneita on maailmalla rohkaistu levittämään virusta. Tämäkin tapaus osoittaa, ettei turvapaikanhakijoita saa päästää vapaasti liikkumaan yhteiskuntaan.

  duckduckgo.com/?q=muslim+spread+corona&t=h_&ia=web

  Muuten olen sitä mieltä, että turvapaikkoja ei tule antaa. Jos käännytys rajalla ei onnistu, niin sitten turvasäilöön yhden hengen säilytystilaan. Ei taskurahaa. Ei pääsyä lomille, ei töihin. Halutessaan pääsee pois Suomesta.

  Kun turvapaikkoja ei anneta, maailmanparantajien huomio kiinnittyy hakijoiden lähtömaiden olojen parantamiseen. Kun naapurin talo palaa, tulipalo sammutetaan. Ei suinkaan mennä hakemaan palavasta talosta kekäleitä omaan taloon ja ylläpidetä kekäleen tulta.

 8. Taty kuniota ja arvosta tata netisivu. Te osota voima sita me muslmit arvosta. Tama on aino netisivu jota me muslmit pelkaa. Tama netisivu paljasta ja kerto totuten kaikkesta. Respect! Peace! Me arvosta suuri tata nettisivu!

Comments are closed.