Maanviljelijä kertoo miksi suomalaisia ei palkata maatiloille ja muualle

Maanviljeliä Jussi paljastaa miksi kaikilla aloilla suositaan ulkomaalaista halpatyövoimaa. Jussi kertoo, että kyse on siitä, että ulkomaalaisille maksetaan 1 euro tunnissa pimeästi käteisenä. Ulkomaalainen työvoima on moninkertaisesti halvempaa, kuin suomalainen ja mitään veroja ei tarvitse maksaa ulkomaalaisista. Suomalaisen palkka olisi maatiloilla 7-11 euroa tunnissa ja siihen päälle verot ja muut maksut. Ulkomaalaiselle ei tarvitse maksaa, kuin jopa parhaimmilaan 1 euro päivässä käteisenä pimeästi. Mitään muita kuluja ja maksuja ei ole. Tämä on se ainoa syy miksi ulkomaalaisia suositaan Suomessa jokaisella alalla. Tarkoitus on aina ollut polkea työntekijoiden palkkoja ja korvata kantaväestö ja siirtää se työttömäksi. Valtio, kunnat ja kaupungit menettävät useita miljardeja euroja vuodessa verotuloja tämän jatkuvasti kasvavan järjestelyn takia. Tämä on kaikkien eduskuntapuolueiden hyväksymä ja kannattama linja. Kyseessä on ollut poliittinen päätös ja suunnitelma saada kantaväestö pysyvästi köyhäksi ja työttömäksi. Ei kukaan halua palkata suomalaista töihin näiden asioiden takia. Erityisesti Kokoomus on ajanut tätä linjaa jo 30- vuotta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

 1. > Valtio, kunnat ja kaupungit menettävät
  > useita miljardeja euroja vuodessa verotuloja
  > tämän jatkuvasti kasvavan järjestelyn
  > takia

  Miljardi sinne tai tänne. So what! Se on äkkiä klikattu uusiksi keskuspankin tietokoneelta.

  Todellinen ongelma on, voitko arvata!, ruoka. Se ruoka, joka nyt jää tuottamatta. Se nälänhätä, joka tulee raivoamaan. Ne taudit, jotka tulevat riivaamaan nälkäisiä ihmisiä. Se ryöstely ja väkivalta, jolla epätoivoiset ihmiset yrittävät viedä ruuan toinen toisensa suusta.

  Jo nyt on varmistettu Espanjan sadon epäonnistuminen. Se halpatyövoima, joka noilla pelloilla ahkeroi, vuodesta toiseen, on vangittu omaan maahansa. Heitä ei päästetä työhön.

  Järjestelmä, jossa hyvintointi perustuu työvoiman vapaaseen liikkuvuuteen, on romahtanut.

Comments are closed.