FFP2, FFP3 ja KN95 hengityssuojaimia noin 3 miljoona kpl erä heti varastosta toimi ja tilaa heti. Tulli ja alv-verovapaita. Levitä tietoa somessa.

Kasvomaskit pakollisia jo yli 50 maassa – määräykset perustuvat tutkimusnäyttöön, mutta Suomessa suositusta ei toistaiseksi tule
yle.fi/uutiset/3-11336804

Husin apulaisylilääkäri suosittelee kasvomaskien käyttöä julkisissa tiloissa – ”Normaaliin ei ole paluuta, ja tämä tulee jatkumaan pitkään, täytyy elää eri tavalla kuin aikaisemmin”

www.mediuutiset.fi/uutiset/husin-apulaisylilaakari-suosittelee-kasvomaskien-kayttoa-julkisissa-tiloissa-normaaliin-ei-ole-paluuta-ja-tama-tulee-jatkumaan-pitkaan-taytyy-elaa-eri-tavalla-kuin-aikaisemmin/e3239701-ac62-4096-9033-332e64ff6607

Tulli ja verovapaita. Kaikki alla olevat hengityssuojat antavat suojan koronavirusta vastaan ja suojaavat ihmisiä tartunnoilta. FFP3 antaa 98% suojan, KN95/FFP2 95% suojan. Hengityssuojaimia ja hengityslaitteita saa nyt tuoda EU:n alueelle ilman tulleja ja arvonlisäveroa – Päätös helpottaa laitteiden ja varusteiden hankintaa.
akaanseutu.fi/2020/04/03/hengityssuojaimia-ja-hengityslaitteita-saa-nyt-tuoda-eun-alueelle-ilman-tulleja-ja-arvonlisaveroa-paatos-helpottaa-laitteiden-ja-varusteiden-hankintaa/
ec.europa.eu/finland/news/VAT_200403_fi

Monissa maissa on hengityssuojain pakko kaikissa julkisissa tiloissa, koska hengityssuojainten ja suojakäsineiden (nitriilihanskat) käyttö on todettu parhaaksi tavaksi suojata ihmisiä ja estämään tartuntojen leviäminen. Suomessa sellaista ei kuitenkaan olla edes harkitsemassa, koska tarkoitus on saada mahdollisimman moni saamaan tartunnan ja kuolemaan siihen. Siksi Suomi ei tule koskaan laittamaan mitään hengityssuojain pakkoa. Kirurgiset maskit eivät suojaa koronalta, koska ne vuotavat sivuilta. Ainoastaan ffp2, ffp3 ja kn95 suojaavat, koska ne eivät vuoda vaan ovat tiiviitä.

Hengityssuojaimia voi käyttää vähintään 8 tuntia yhteen menoon, jopa 13 päivää yhteen menoon. Eli yksi hengityssuoja kestää helposti 4-8 kertaa kuukaudessa tunti per kerta käydä julkisissa tiloissa kaupat ja apteekit. Hengityssuojain tulee vaihtaa, kun hengittäminen alkaa tuntua vaikealta. Hengityssuojaimet voi puhdistaa ja uudelleenkäyttää lopussa olevan linkin mukaan.

Nitriilikäsineet suojaavat käsiä koronatartunnalta.
www.tokmanni.fi/nitriilikasine-100-kpl-sininen-6419860236100

Suomesta varastosta KN95 hengityssuojaimia.
www.e-ville.com/fi/3045858-hengityssuojain-hengityssuojaimet-ja-kasvomaskit/42377-hengityssuojain-ffp2-kn95-kasvomaski.html

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanowave-kn95-ffp2-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanogo-kn95-ffp2-20kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski

www.karkkainen.com/verkkokauppa/ffp2-kn95-50kpl-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski?searchTerm=KN95

Miljoona kpl ffp3
www.aliexpress.com/af/ffp3-valve.html?d=y&origin=n&SearchText=ffp3+valve&catId=0&initiative_id=SB_20200425082330

Miljoona kpl KN95
www.aliexpress.com/af/kn95-valve.html?d=y&origin=n&SearchText=kn95+valve&catId=0&initiative_id=SB_20200429123439

Miljoona kpl ffp2
www.aliexpress.com/af/ffp2-valve.html?d=y&origin=n&SearchText=ffp2+valve&catId=0&initiative_id=SB_20200425082402

Katso video.About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

21 Comments

 1. Kiitokset teille kantasuomalainen vaihtoehtomedia pelastaa ihmishenkiä ja taistelee koronaa vastaan, kun taas omat päättäjät eivät tee mitään sellaista, että korona ei leviäisi. Päättäjät suunnittelevat ottavansa Ruotsin mallin pian käyttöön ja kaikista rajoituksista tullaan luopumaan. Tilasin 500 kpl hengityssuojia ja annan vanhemmilleni osan ja osan puolison vanhemmille ja annan siitä vielä riskiryhmään kuuluville ystäville ja sukulaisille. Levittäkää somessa tätä juttua, että hengityssuojia on nyt saatavilla runsaasti ja jokaisen kannattaa sellainen tilata nyt heti!

 2. Ihmiset levittäkää tätä juttua somessa kaikille, jotta jokainen saa joka haluaa saisi hengityssuojaimen.
  Itsekin olen etsinyt FFP2, FFP3 ja KN95 hengityssuojaimia Suomessa mutta kaikista paikoista loppu. Facebookissa joku levitti tätä ja sain tiedon. Tilasin heti 200 kpl hengityssuojaimia itselle, perheelle, sukulaisille ja ystäville.
  Moni etsii hengityssuojaimia ja niitä ei saa mistään mutta nyt jokainen joka tarvitsee saa niitä tilaamalla. Onneksi täältä niitä saa runsaasti yli 420 000 kpl varastossa. Mahtavaa toimintaa kantasuomalaiselta ja ainoa vaihtoehtomedia joka myy hengityssuojaimia ja taistelee koronavirusta vastaan eturintamalla. ISO KIITOS kantasuomalainen on paras vaihtoehtomedia!

 3. kantasuomalainen vaihtoehtomedia pelastaa ihmishenkiä, kun meidän omat päättäjät pyrkivät levittämään koronaa joka paikkaan ja tappamaan ihmisiä koronaan. 10+

 4. Viimeinkin saa hengityssuojaimia ostaa runsaasti jokainen joka niitä tarvitsee tai haluaa. Suomesta ei saa mistään muualta hengityssuojaimia, kuin täältä. Kiitos teille ja mahtavaa toimintaa teette. Kuinka moni riskiryhmään kuuluvan henki pelastuu tämän ansiosta. Muistakaa levittää somessa tätä juttua tuolla ylhäällä on jakamisen mahdollisuus facebook, twitter ja muilla alustoilla.

 5. Kun eduskuntapuolueet hylkäävät kansan ja korona uhkaa tappaa. Mistä kansa saa avun. Kantasuomalainen tulee apuun ja pelastaa monia riskiryhmään kuuluvia, koska nyt jokainen tarvitseva saa hengityssuojaimia. Monen henki pelastuu ja kantasuomalainen pelastaa!

 6. Itse tilasin 100 kpl kaikki noista listatuista antaa suojan koronaa vastaan ffp2, ffp3 ja kn95. Ei muuta kuin kaikki tilaamaan ja suojaamaan itsensä ja läheisensä!

 7. Laskin tuossa, että tämän päivän aikana on yli 10 000 suojainta myyty. Pian loppuu joten kannattaa ihmisten ehdottomasti tilata 420 000 ei riitä montaa päivää.

 8. Loistavaa että täältä vielä saa tilasin 50 kpl itselle ja vaimolle ja lapsille.

 9. Kannattaa jokaisen muistaa, että luultavasti 1-2 viikon päästä nuo kaikki on myyty. Sitten on monella sama tilanne kun on nyt mistään ei saa vaikka haluaisi. Siksi jokaisen kannattaa ostaa nyt heti runsaasti itselle tai muille. Vielä kerkeää.

 10. 150 kpl hengityssuojia tilattu perheelle ja vanhemmille ja ystäville ja sukulaisille.

 11. Mihin noita suojaimia tarvii, kun koko korona on täyttä huuhaata… ja röyhkeimmät rahastaa sillä höynäytettäviltä

 12. Syyt miksi tämä virus ei ole vitsi, eikä sen hallintaan saamiseen, laumasuojan tai rokotteen avulla, voi suhtautua luottavaisesti.

  SARS2* olennaiset huomiot:

  1. SARS2 vastaan muodostuvan immuniteetin kestosta puuttuu tieto lähes täysin.

  2. Tieto laumaimmuniteetin hyödystä ja onko sitä lainkaan saavutettavissa, varsinkaan ilman rokotetta, siis puutuu myös. (Yleensä laumaimmuniteetista on puhuttu vain rokotteiden yhteydessä.) Vaikuttaa pikemminkin, että laumaimmuniteetin tavottaminen on ilman rokotetta mahdotonta, eikä ole varmaa onko täysin toimivaa rokotetta edes mahdollista tuottaa. Suomen valinta hakea laumaimmuniteettiä ja ylipäänsä valinta olla pyrkimättä mahdollisimman voimakkaasti pysäyttämään viruksen leviäminen, voi olla katastrofaalista vitkuttelua. Tilanne voi olla sellainen, jossa tuloksia on saatavissa vain aggressiivisella pysäyttämisen strategialla.

  3. Vasta-ainetutkimukset ovat yhä varsin vaillinaisesti tietoa antavia, vaikka näyttävät suuntaa suuresta oireettomien tartunnan saajien määrästä, ei ole esitetty vielä kattavaa tietoa, esim. mitä viruksen päälinjoja, vaiko vain jotain niistä, tämä kenties koskee. Lisäksi suuri määrä oireettomien tartuntojen kantajia kasvattaa vaaraa, joka liittyisi joihinkin mahdollisiin ihmiskunnan kannalta vakaviin oireettomien saamiin terveydellisiin vaurioihin.

  4. Tieto tartunnan, siis oireettomienkin tartuntojen, pitkäaikaisvaikutuksista on varsin vaillinaista ja siitä käydään liian vähän avointa keskustelua.

  5. Käytännössä, vaikka huojentavia suuntaa antavia tietoja on saatu kuolleisuuden suhteen, voivat jotkin viruksen muunnoslinjat mutatoitua myös pahempaan suuntaan. On myös yhä mahdotonta poissulkea jopa ihmiskunnan kannalta varsin dramaattistakin vaikutusta sille, jos liian suuri osa väestöstä ylipäänsä saa edes oireettoman tartunnan, jonka terveydentilalle tuottamat pitkäaikaismuutokset ovat yhä tuntemattomia. Esim. tälle SARS2-virukselle, koronaperheeseen kuuluvana viruksena, on mahdollista sellaiset ominaisuudet, joiden takia tartunta voisi tuottaa imuunijärjestelmän toiminnalle vakavia pitkäaikaisvaikutuksia vähäoireisenakin sairastaneelle, lisäksi vielä ei ole kaiketi saatu riittävän varmaa tietoa tartunnan saaneiden pysyvien hormonaalisten muutosten ja suvunjatkamiskyvyn säilymisen suhteen. Viitteitä esim. kivesten toiminnan vaurioitumisesta on raportoitu oireettomilla miehillä aasiassa.

  6. Kaikki riskiryhmät eivät välttämättä ole vielä tiedossa, viruksen pitkäaikaisvaikutteiden ollessa puutteellisesti hahmotettu.

  7. Oireettomien tarttuvuus pitää huomioida, koska SARS2 tartuttavuus on voimakkaimmillaan juuri muutama vuorokausi ennen ja jälkeen oireiden alkamisen. Eli on väärin tulkita vaarallisiksi kontakteiksi vain sairaaksi itsensä kokevat tai oireilevat ihmiset. SARS2 tarttuu vahvistetusti pelkän aerosolin välityksellä, eli esim. läheisessä keskustelukontaktissa erityisesti sisätiloissa.

  8. Ikävimpänä yksityiskohtana, emme vielä tiedä lähteekö ihmiseen tarttunut SARS2 pois immuunihyökkäyksemme muodostuttua ja käytyä taistelunsa loppuun. Käykö se vielä toisen taistelun viruksen tultua uudelleen pintaan ja kolmannenkin, onko episodeja toisilla yksi ja toisilla kaksi vai tuleeko uusia loputtomiin ja jääkö virus kaikille uinumaan ja aiheuttamaan joitakin vielä tuntemattomia muutoksia. Testit eivät välttämättä tunnista mahdollisesti uinuvaa virusta. Testit selvästi epäonnistuvat usein saamaan kiinni pidemmälle keuhkoihin edenneen viruksen. Jos virus jää uinumaan, sitä voi olla vaikea havaita testein, ennen kuin se aiheuttaa uusia tulehdusepisodeja. Ei siis ole poissuljettua, etteikö virus jää tartunnan saaneille näiden elämän loppuun asti, tosin myös tartuttavuus ilmeisesti laskee paljon jo ensimmäisen oireisen viikon jälkeen.

  Pyrkikää siis välttämään tartuntaa, koska Suomi ei vielä suhtaudu asiaan sen vaativalla vakavuudella.

  *SARS-CoV-2 on viruksen nimi, COVID-19 ei ole virus, vaan WHO:n lanseeraama tautinimitys, joka ei noudata tieteellistä nimeämisperinnettä vaan on valittu poliittisista syistä, korrekti tautinimitys olisi SARS2.

 13. Ranskan ja yksi planeetan tunnetuimmista virologeista, tohtori Raoul hoiti 1000 potilasta Hydroklorokiinin ja antibioottien yhteislääkityksellä. Paranemisprosentti monivaivaisilla seniorikansalaisilla oli 99%. Koska em. Lääkkeet olivat niin vanhoja (yli 70v ja yli 50v.) kukaan ei ollut taloudellisesti hyötymässä. Siksi kaikki lukittiin ”pilttuihinsa” odottamaan ihmeitä purkista, hinnakkaana tottakai. Koska Hydroklorokiini on vanha Malaria lääke, sitä on käytetty vuosikymmenet ennaltaehkäisyyn. Mikään muu kuin korruptio ei olisi estänyt riskiryhmien ennalta suojaamista myöskään Suomessa. Hyvää Vapun, eli Suomalaisen työn päivän jälkeistä aikaa kaikille tunnollisille lainkuuliaisille veronmaksajille.

Comments are closed.