Koronavirus leviää myös ilmassa hengittäessä ja puhuessa.

www.naturalnews.com/2020-04-03-coronavirus-can-spread-through-talking-breathing.html
Tutkijat varoittavat koronavirus leviää ilmassa hengittäessä, puhuessa, yskimisessä ja aivastamisessa. Tutkijoiden mukaan suojamaskien käyttö on ehdottoman tärkeää ja pitäisi olla pakollista, koska samalla suojataan itseä ja muita. Suositukset suojamaskeille ovat KN95, FFP2, FFP3, N99, suojalaseja ja nitriilikäsineitä. Niin sanotut kirurgin (surgical) maskit eivät suojaa koronalta.

Amerikkalais­lääkärit tekivät hätkähdyttävän havainnon: vähä­oireiset korona­potilaat saivat yllättäen aivo­halvauksen.
www.is.fi/ulkomaat/art-2000006484858.html
Koronaan on kuollut myös 30–39-vuotiaita – THL tarkensi tietoja siitä, minkä ikäisiä uhrit ovat
yle.fi/uutiset/3-11314984

Uusia ja vaarallisia Covid-19 mutaatioita havaitaan jatkuvasti

Äskettäin julkaistiin kiinalaistutkimus, jonka mukaan Covid-19 ei ole suinkaan yksi virus, kuten helposti luullaan, vaan kymmenien toisistaan poikkeavien eri koronamutaatioiden virustyyppi. Tutkijat ovat löytäneet 33 koronaviruksen mutaatiota, joista aiemmin tuntemattomia koronaviruksen mutaatioita havaittiin peräti 60 prosenttia tartunnan saaneissa potilaissa.

Kiinalaistutkijoiden mukaan uusissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa leviävissä Covid-19 mutaatioissa on huomattavan korkea tappavuusaste. Tutkijoiden mukaan kaikkein aggressiivisin mutaatio koronaviruksesta on 270-kertaa vaarallisempi kuin sen vaarattomin versio.www.karkkainen.com/verkkokauppa/nanowave-kn95-ffp2-hengityssuojain-puolinaamari-kasvomaski

www.tokmanni.fi/nitriilikasine-100-kpl-sininen-6419860236100

Hengityssuojaimia ja hengityslaitteita saa nyt tuoda EU:n alueelle ilman tulleja ja arvonlisäveroa – Päätös helpottaa laitteiden ja varusteiden hankintaa.
akaanseutu.fi/2020/04/03/hengityssuojaimia-ja-hengityslaitteita-saa-nyt-tuoda-eun-alueelle-ilman-tulleja-ja-arvonlisaveroa-paatos-helpottaa-laitteiden-ja-varusteiden-hankintaa/
ec.europa.eu/finland/news/VAT_200403_fi

Kaupat ja apteekit ovat pahimpia paikkoja, joissa koronavirus leviää nopeasti, mukaanlukien kaikki julkiset tilat, jossa on ollut tai on paljon ihmisiä- Riskiryhmään kuuluvat kaikki, joilla on mikä tahansa perussairaus tai ylipaino, korkea kolesterooli, yli 50 vuotias, heikko kunto, verenpaine, astma, sydän ja verisuonitauti yms. Suomessa koronaviruksen huippu tullaan näkemään vasta useiden kuukausien päästä. Valtiot ympäri maailmaa valehtelevat tartunnan saaneiden ja kuolleiden määrän 10-100 kertaa todellisuutta pienemmiksi. Valitettavasti kaikki koronaviruksen vähättelijät pelaavat globaalin eliitin puolesta. Globaaliin eliitin tarkoitus on saada koronvirus leviämään mahdollisimman laajasti, jotta mahdollisimman moni ihminen kuolee siihen. Moni kuolee ja saa tartunnan sen takia, että he uskoivat vähättelijöitä ja valehtelijoita.

Virallinen Covid-19 kuolettavuusaste päättyneiden tapausten mukaan on huimat 21 %.

Pohjoismaissa erityisesti Suomessa valehtelun ja vähättelyn syy on se, että päättäjät haluavat mahdollisimman monen kantasuomalaisen saavan tartunnan ja kuolevan. Juuri siksi päättäjät eivät anna suositusta käyttää suojamaskeja, joka estäisi koronan leviämistä ja säästäisi ihmishenkiä. Suomalainen korruptoitunut eliitti osti monet kaupat tyhjiksi Suomessa kasvomaskeista ja ne maskit menivät suoraan poltettaviksi. Tämä kaikki siksi, että varmistettaisiin, että mahdollisimman moni suomalainen saa tartunnan ja kuolee. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset menevät hoidossa kantaväestön edelle aina. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat aina saaneet ilmaisen yksityisen terveydenhuollon. Koronaviruksen aikana turvapaikanhakijat ja pakolaiset hoidetaan aina ennen kantaväestöä. Pian, kun kriisi pahenee ja sairaalat ovat täynnä ja kantaväestöä ei edes oteta sairaaloihin ja moni tulee kuolemaan.

Nyt raivataan tilaa miljoonille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ja siirtolaisille, joista suurin osa tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään. Koronaviruksen tietoinen päästäminen maahan ja leviäminen koko maahan varmistettiin poliittisilla päätöksilla. Tämä oli vain yksi vaihe väestönvaihdossa, jossa kantaväestö pyritään hävittämään ja tuhoamaan ja korvaamaan ulkomaalaisilla. Ulkomaalaisen työvoiman jatkuvan määrän lisääminen on myös yksi vaihe. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten, siirtolaisten, laittomasti maassa olevien ja tulevien ja perheenyhdistämisen kautta tulevien määrien jatkuva lisääminen on myös yksi vaihe.

VÄESTÖNVAIHTO
Suomen asukasmääräksi on kaavailtu Euroopan Unionin väestötiheyslaskelman mukaan peräti 62 miljoona asukasta. (Kesto 3 min)
vk.com/video353410894_456239346

Uudenmaan eristys oli yksi vaihe, jossa harjoiteltiin valmiuslakia ja tilannetta, jossa Suomeen tulee miljoona turvapaikanhakijaa. Jolloin alueita pitää eristää, jotta kantaväestö ei pääse estämään turvapaikanhakijoiden tuloa. Uudenmaan eristys kuitenkin paljasti sen, että viranomaiset eivät pysty eristämään tehokkaasti isoja alueita. Uudenmaan eristys vuosi kuin seula. Suurin osa ihmisistä kulkivat pikkuteitä käyttäen uudenmaan eristyksen ajan normaalisti ja viranomaiset olivat voimattomia ja eristäminen epäonnistui. Naispoliisi kertoo, että uudenmaan eristys oli vain harjoitus eristää kantaväestöä tulevaisuudessa tapahtuvan miljoonan turvapaikanhakijan ottamista silmällä pitäen. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset pääsivät kulkemaan vapaasti koko eristämisen ajan, kertoo naispoliisi.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön.
vk.com/video353410894_456239345

(Kesto 3½ min

www.naturalnews.com/2020-04-03-coronavirus-can-spread-through-talking-breathing.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Poikkeustila päättyy Suomessa – hallitus valmistautuu kumoamaan valmiuslain turhana. Hallitus valmistautuu purkamaan kaikki rajoitukset. Tavoitteena on saada korona leviämään 85% kansalaisista ja saada mahdollisimman paljon suomalaisia kuolemaan.

Comments are closed.