Tutkimus: Suomessa on todellisuudessa yli 1,1 miljoonaa työtöntä.

Suomessa on erilaisten tilastokikkailujen avulla piiloteltu työttömien määrää moninkertaisesti todellisuutta pienemmäksi. Tutkimus paljastaa, että Suomen todellinen työttömyys on 31,3%. Tätä tilastokikkailua on Suomessa tehty 30 vuotta. Näin ollaan pystytty pimittämään kansalta 30 vuoden ajan työttömien monikertaisesti todellisuutta suurempi määrä. Suurin osa turvapaikanhakijoista, pakolaisista ja perheenyhdistämisen kautta tulevat elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja pysyy työttömänä koko elämänsä. Koska turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja perheenyhdistämisen kautta tulevien määrät jatkuvasti kasvavat. Kasvavat myös työttömien määrät ja kustannukset jatkuvasti. Työttömien todellinen määrä on nyt tällä hetkellä yli 1,1 miljoona. Koronakriisin takia on yli 600 000 työllistä on nyt lomautettuna tai YT:n parissa. Superlama on tulossa ja mikään ei tule pelastamaan maailman taloutta. Tämä tulee Suomessa nostamaan työttömien todellisen määrän yli 2 miljoonaan Suomessa. Valtamediat ja eduskuntapuolueet ovat salanneet Suomen todellista työttömyyttä moninkertaisesti todellisuutta pienemmäksi ja tulevat jatkamaan samaa salailua. Suomessa lasketaan työlliseksi kaikki jotka on kuntouttavassa toiminassa, työkokeilussa tai käy kuukaudessa vaikka 1 tunnin tekeen töitä.

blogit.kansanuutiset.fi/maailmanparantajan-madonluvut/66-poliitikot-ja-valtamediat-valehtelevat-tyottomyydesta

Katso video kohdasta 44:40 – 1:06:00

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

 1. Näinhän se pitkälti on. Kuitenkn täällä pärjättäisiin ihan kohtullisesti jos vain ei olisi.

  – Otettu näitä loisijoita tänne vetelehtimään.
  – Vihrervasemmiston politiikkaa ei ois noudatettu ja suorastaan ajettu valmistavaa teollisuutta maasta pois.
  – Kansallisomaisuutta ei olisi myyty ulkomaisille sijoittajille.
  – Kaivoksia hoitais suomalaisfirmat – vaikka valtio-omisteiset.
  – Ei oltais EU:n kilttejä tyttöjä.
  – Afrikkaan ja muualle paaaljon pienempää rahanjakoa.

 2. Hallituksen virhelista on jo pitkä:

  – tuhannet ulkomailta tulleet ”reissaajat” ohi karanteenin
  – koko Suomi kiinni rajoineen ja kovat poikkeuslait päällä, mutta turvapaikanhakijat ja halpatyöntekijät yhä tervetulleita. Suomalaisia yhä motissa ulkomailla.
  – kymmenien miljoonien yritystuki globalisteille, rikkaille (((kerholaisille))), julkkiksille ja ns. konsulttifirmoille. PK-sektoria ja vientiteollisuutta ajetaan konkurssiin. Juuri ne yritykset, jotka maksavat veronsa Suomeen ja pitävät kotimaista työvoimaa ajetaan konkurssiin
  – miljoonien maskikaupat sekunda-tavaralla sekundahankkijoilta
  – miljardien henkilötodistusuudistus, että ihmisistä saadaan virallisiin papereihin androgyynejä (linjassa sabbadistikultin toiveiden kanssa)
  – Irakilaisten palautusten keskeyttäminen Ihmisoikeustuomioistuimelta tulleen tuomion vuoksi. Irakiin palautettu ja siellä kuollut mies on KRP:n mukaan ELOSSA. Näin luotettavaa on Ihmisoikeustuomioistuimen tutkinta. Euroopan väestönvaihdon on jatkuttava vaikka törkeiden valheiden varjolla.

  Aikaisemmin on jo vaadittu, etteivät suomalaiset lisäänny (mielipide)ilmastonmuutoksen vuoksi. On vaadittu mielipidesensuuria, nationalismin kieltämistä (järjestöjen kiellot ja nationalistien erottamiset puolueista) ja homo-adoptiota vastustavat on haastettu oikeuteen (Päivi Räsänen).

  Kaiken tämän on siunannut Sanna Marinin hallitus ja aivan erityisesti sen Vihreät ministerit, jotka ovat jostain syystä yhä hallituksessa. Vertailun vuoksi (Peltokankaalta lainattu) Ilkka Kanerva joutui aikoinaan eroamaan pelkän tekstiviestikohun vuoksi. Tämä ei ole Kanervan puolustamista vaan vertaus, miten tiukassa on hallituksen suojelu, kun siellä sattuu olemaan reippaita naisia tai homoja.

  Pelko ja epävarmuus saa ihmiset luottamaan tahoihin ja tekemisiin, jotka olisi terveessä demokratiassa todettu vakaviksi virheiksi. Kun jokin aate (globalisaatio) on todettu utopian syleilyksi, siitä aatteesta on luovuttava. Soros on mennen ajan utopisti.

  Afrikan järjestäytyneemmät maat selviävät, muut eivät, ja tämä on hyväksyttävä. Väestöräjähdykseen tulee tasauksia koska kaikkia maailman ihmisiä ei voi pelastaa. Ihmisiä kuolee valtavasti joka päivä ja syntyy vielä paljon enemmän. Jos tasausten ei annata välillä tapahtua, tulevaisuudessa on odotettavissa täysin pystysuora pudotus etenkin kehitysmaissa, joiden omavaraisuus on heikko väestömäärään nähden.

Comments are closed.