Kansanmurhan dynamiikka

Tuukka Kuru selittää kuinka kansanmurha käynnistyy.

Ensin maahan tulee ulkomaalaisia, jotka sopeutuvat melko hyvin.

Nämä kuitenkin kannattavat ja tukevat maahanmuuton lisäämistä samoin kuin heidän suomalaiset ystävänsä, jotka luulevat tulevienkin maahanmuuttajien sopeutuvan yhtä hyvin kuin heidän ulkomaalaistaustaiset ystävänsä.

Maahanmuuttajien määrän lisääntyessä sopeutuminen on kuitenkin yhä vähäisempää ja tuki maahanmuuton lisäämiselle entistä voimakkaampaa. Näin rajat vähitellen aukaistaan.

Ainoa keino estää tämä prosessi on pitää maahanmuuttajien määrä erittäin pienenä ja vaatia lähes täydellistä kulttuurista ja geneettistä sopeutumista. katso alla olevat videot.

laitonlehti.net/wp-content/uploads/2020/04/aaa.mp4?_=1

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)

vk.com/video353410894_456239345

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

5 Comments

 1. Mutta kuinka korjata tilanne, kun se on päässyt jo niin pitkälle kuin mitä se nyt on?

  Ratkaisuksi ei riitä, että palautetaan ne kotimaihinsa, koska eihän niitä nyt palauteta eli kuinka saada palautukset käyntiin??

  Tuntuu, että järjestelmämme on jo nyt hyvin vihervasemmistolaiskommunistinen. Viime valleissakin tää nykyinen pissishallitus kyhättiin väen vängällä. Miten käy seuraavissa vaaleissa? Yllättävän moni (etenkin naiset) kannataa tätä nykyistä hulluutta. Demokratian keinoin emme siis saa muutosta.

  Entä kovemmat keinot?? Saat heti supon yms perääsi, jos vähääkään suunnittelet mitään. Siitä jää helposti kiinni. Aivan kuten gestapo tai kgb menneisyydessä nappasi kaikki yhtään mitään yrittävät. Täällä jo vähän sama meininki.

  Tuntuu kuin olisi lujaa kiitävän junan kyydissä sivuraiteella, joka päättyy rotkoon. Kyydistäkään ei voi hypätä kovan vaudin vuoksi.

 2. Poliisista tulee joka maassa mielenvikainen, rikollinen kansan vihollinen. Myös Suomessa. Niin ”hyvät” kuin pahat poliisit ottavat globalisteilta käskyjä ja ohjeita vastaan ja tuhoavat oman kansansa. Poliisissa ei ole kuin yksittäisiä normaaleita ihmisiä, kuten komisario Lintilä, joka yritti tutkia Sauli Niinistön rikoksia. Muihin poliiseihin ei lopulta voi ja kannata luottaa, sillä ”hyväkin” poliisi ottaa vastaan tuhoamiskäskyn ja tunkeutuvat ihmisten koteihin jos saavat määräyksen.

  Poliisi pitää käytännössä lakkauttaa ja perustaa kokonaan paikallistasoon perustuva Poliisi, sekä tarvitsemme perustuslakituomioistuimen. Suomessa pitää käynnistää laajat ja perusteelliset tutkinnat, sekä jakaa erittäin raskaita tuomioita pettureille.

  1. Mutta kuinkas teet sen. Marinille tai Hutisalolle turha soittaa et hei tehkääs noin.

 3. fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha
  “Kansanmurha (oikeustieteessä joukkotuhonta) on jonkin tietyn etnisen, kielellisen, uskonnollisen tai muun ryhmän (yleensä vähemmistön) järjestelmällistä tuhoamista. ”

  Yleensähän kansanmurha käsitetään pakolla ja väkivallalla toteutetuksi prosessiksi. Mutta onko tämä tulkinta rajoittunut.

  Murha on prosessi, jossa on suunnitellusti tuhotaan eläviä yksilöitä. Yksi tai useampia. Murhan avulla päästään eroon sen kohteesta. Jos tuhotaan merkittävä joukko johonkin kansaan kuuluvia yksilöitä, on tapahtunut kansanmurha. Kansasta on päästy eroon, jos jäljelle jääneet eivät pysty ylläpitämään kansansa kulttuuria ja eivät lisäänny muiden samaan kansaan kuuluvien kanssa.

  Kansasta voidaan myös päästä eroon ilman lyhytaikaista kattavaa verilöylyä. Alunperin terveeseen kansaan voidaan suunnata propagandaa, joka vie kansalaisilta tulevaisuuden uskon ja halun lisääntyä. Huumeet auttavat tässä, kansan vihollisten haltuun joutunut opetuslaitos ja massamedia edistävät kansan katoamista. Tähän päälle pistetään vieraskulttuuristen ihmisten massa maahanmuutto, joka korvaa kantaväestön syntyvyyden vajetta.

  Syntymättä jäänyt suomalaislapsi on ympäristöteko, sanotaan. Onko syntymättä jäänyt muslmilapsi ympäristöteko? Suomalaisten hävittämiseen ryhtynyt hallinto lannistaa suomalaisen lisääntymistä ja kannustaa muukalaisten lisääntymistä.

  Suomessa tapahtuu parhaillaan hiljainen veretön kansanmurha. Muutama sukupolvi sitä ja suomalaiset ovat hävinneet. Kansa on murhattu.

Comments are closed.