Koronaviruksen (COVID-19) hillitsemiseksi on nyt tehtävä kaikki mahdollinen!

Koronaviruksen (COVID-19) hillitsemiseksi on nyt tehtävä kaikki mahdollinen!

Kirjoitin jo tammikuussa “Suomessa ei osata taaskaan torjua pandemiaa“, jossa esitin tiukkoja toimia, joilla koronaviruksen tulo Suomeen olisi saatu estettyä ja koko epidemia torjuttua. Tietenkään minua ei uskottu. Kirjoitin helmikuussa “Koronavirus voi tappaa yli 600000 suomalaista” ja esitin lisää toimia koronaviruksen torjuntaan, vielä kun olisi ehditty se tehdä. Ei kuunneltu vielä silloinkaan ja seurauksena oli, että koronavirus päästettiin Suomeen riehumaan. Pari viikkoa sitten kirjoitin vielä lisää rautalankaohjeita otsikolla “Kuinka suojautua koronavirukselta (COVID-19) yhteiskuntana ja yksilönä?“, jotta koronavirusepidemia saataisiin vielä kuriin Suomessa niin yhteiskunnan, kuin yksilöidenkin kohdalla. Ei tietenkään näitäkään ohjeita ole kuunneltu missään ja nyt on paskat tuulettimessa, koronavirusta pitkin Suomea, testit ja suojavarusteet lopussa jne. Väänsin vielä reilu viikko sitten ohjeita siitä, miten talouden romahdusta pitäisi pyrkiä pehmentämään ja miten lastenhoito saada järjestettyä poikkeusoloissa. Turhalta tuntuu, kuin helmiä sioille tarjoaisi, kuuroille korville kaikuvat ohjeet. Viikko sitten kirjoitin vielä “Suomaloiset eivät osaa noudattaa aseptiikkaa ja karanteeneja“, jossa jouduin myöntämään sen tosiasian, että sen enempää terveyden ja hyvinvoinnin laitos, sosiaali- ja terveysministeriö, koko hallitus ja tietenkin itse suomaloiset itse ovat täysin kyvyttömiä hallitsemaan nykyistä tilannetta.
Näin tyhmä kansa on näin tyhmät päättäjät itselleen demokratian keinoin valinnut ja on kyllä koronaviruksensa ja koronaviruskuolemansa täysin ansainnut. Täysin. Sitä saa, mitä tilaa. Nyt alkaa tulla tilinteon hetki tyhmille lampaille ja heidän valitsemilleen päättäjille, sekä täysin impotenteille ja viranomaisille. Olkaa hyvä vaan. Sitä saa, mitä tilaa, muistakaa. Älkää valittako, älkää parkuko, älkää selitelkö, vaan nauttikaa nyt tilaamastanne lopputuloksesta. Muistakaa, että tämän ei ollut pakko tapahtua. Te itse valitsitte ja halusitte, että tämä tapahtuu. Nauttikaa tulevasta. Luultavasti jäljelle jää sitten vähän fiksumpaa porukkaa, joka valitsee toisin ja pistää pisteen tälle hullutukselle EU-hääräilyineen, sosialismeineen ja kulttuurimarxismillekin. Näinhän on jo esim. Unkarissa ja Tsekissä käynyt, jotka ovat sulkeneet rajansakin ja ryhtyneet tiukkoihin toimiin koronan estämiseksi, periaatteella “oma kansa ensin”. Ehkä se aika Suomessakin koittaa, kun muutamasataatuhatta suomalaista on ensin kuollut koronaan, jotta henkiin jääneet ymmärtävät, miten huonosti tässä maassa asiat ovat. (Katsokaa koronavuodatusvideoni täältä.)
Siltä varalta, että siellä THL:ssä, STM:ssä, hallituksessa, puolustusvoimien johdossa tms. nyt olisi kuitenkin sattumalta vielä joku selkopäinen ihminen kuulolla, niin tässä on nyt minun puoleltani vihon viimeiset rautalankaohjeet siitä, mitä pitäisi nyt tehdä (kaiken jo aiemmin blogissani kertomani lisäksi, eli tämän, tämän, tämän, tämän, tämän ja tämän), jos tästä “paskat tuulettimessa” tilanteesta aiotaan vielä valtiona ja kansana selvitä:

 1. Puolustustilalaki asetettava voimaan yleisen järjestyksen ylläpitämisen vuoksi, jotta saadaan lisää toimivaltuuksia ja työvoimaa käyttöön.
 2. Maakuntajoukot palvelukseen kokonaisuudessaan, sekä viimeiseksi palveluksensa päättäneitä varusmiehiä riittäviä määriä avustamaan poliisia ja muita viranomaisia tehtävissään (PVP 1-7§).
 3. Kaikki ammattia vaihtaneet hoitajat (lentoemot jne) ja  lääketieteen tutkinnot suorittaneet (jotka eivät ole hoitotyössä nyt) pikakertaukseen ja töihin. (PTL 4. luku 30§)
 4. Lomaututetut jne. henkilöt työvoimatoimistoon ilmoittautumaan välittömästi (ei, ei paikanpäälle vaan netissä), joka koordinoi heidän käyttöä hoito- kuljetus- yms- työn apuna siellä missä tarvitaan. Varauduttava myös tukemaan maatalous- ja elintarviketuotannossa työskenteleviä ihmisiä, mikäli nämä sairastuvat koronaan ja ruoantuotanto vaarantuu. Samalla saadaan näille lomautetuille ihmisille työtuloja. (PTL 4. luku 30§)
 5. Kuljetusalalla ja tukkuliikkeissä työskentelevät määritettävä myöskin kriittiseiksi toimialoiksi, sekä varauduttava tukemaan henkilöstöä siirroilla muista tehtävistä ja tarpeen mukaan puolustusvoimilta. Puolustusvoimat valmistautuu myös suojaamaan tukkuliikkeitä ja kuljetuksia levottomuuksien varalta (PVP 1-7§).
 6. Kuntoutukset jäihin ja kuntoutuskeskuksiin siirrettävä pikaisesti vanhukset sairaaloiden sisätautiosastoilta ja sairaaloiden nykyiset sisätautiosastot muutettava koronaosastoiksi tms. Näin turvataan sekä heikompikuntoisimmat vanhukset, että mahdollistetaan lisäkapasiteettia sairaaloihin (VL 86§)
 7. Terveydenhuolto-oppilaitokset muutettava varasairaaloiksi opiskelijahenkilökuntineen. (VL 86§) En tiedä keitä varten vielä, mutta potilaita on tulossa luultavasti ja paljon ja piankin.
 8. Kisahalleihin jne. perustettava pakkokaranteenileirejä, joihin kuskataan kaikki karanteeniaan tai liikkumisrajoituksia rikkovat ilman poikkeuksia ja selityksiä ja oikeudenkäyntejä tms. Sotilaspoliisit jne. valvomaan. (TTL 63§ ja 67§)
 9. Liikkuminen sallittava vain kodin, työpaikan, kaupan, apteekin tai sairaalan välillä koko Uudellamaalla ja kaikissa yli 100000 asukkaan kaupungeissa, sekä kaupungeissa, joissa on koronatapauksia todettu. Rajoitukset eivät koske ruoan ja kauppa- sekä apteekkituotteiden toimittamista asiakkaalle, eivätkä luonnollisestikaan sosiaali- ja terveysalan henkilökuntaa heidän työtehtävissään. Koiraa saa käydä kusettamassa pikaisesti. (TTL 58§)
 10. Kaikkialla maassa suljettava kaikki muut liikkeet, paitsi ruoka- sekatavara- rautakaupat, sekä apteekit ja lääkäriasemat, sekä näiden toimintaan suoraan ja epäsuorasti liittyvät toimet (esim. huoltofirmat, huoltamot, tukkuliikkeet, jne.). Ravintolat saavat olla auki, mikäli myyvät annoksia mukaan tai toimittavat asiakkaille kotiin. (TTL 58§)
 11. Maahantulo yksiselitteisesti kiellettävä kaikilta ulkomaisilta ihmisiltä, pl. diplomaatit, terveydenhuoltohenkilöstö ja terveydenhuollon asiantuntijat. Ei yhtään turvapaikkahakemusta ulkomailla, eikä rajoilla oteta käsittelyyn, eikä asiasta tehdä yhtään poikkeusta mistään syystä, ketään ei lennätetä tänne mistään ulkomailta millään verukkeella nyt enää.
 12. Kaikki suojainten, käsidesien, hengityslaitteiden ja vastaavien terveysalan tuotteiden myynti ulkomaille välittömään ja ehdottomaan kieltoon (VL 35§), sekä kotimainen valmistus aloitettava määräyksellä kaikkialla, missä se on mahdollista (PTL 3. luku 17§). EU:n kielto PHMB/PHMG käytöstä on kumottava ja valmistettava nopeasti 1% PHMB tai PHMG sisältävää desinfiointiainetta käsien ja pintojen desinfiointiin.
 13. Hydroklorokiniinin ja muiden koronassa auttavien lääkevalmisten valmistus aloitettava pikaisesti määräyksellä kaikkialla, missä se on mahdollista (PTL 3. luku 17§) ja vienti ulkomaille kiellettävä (VL 35§).
 14. Koronan tahallinen levittäminen tai oireilevan henkilön tekemä karanteenin rikkominen syytettävä (bio)terrorismirikoksena, vankeus aina ehdottomana (RL 34a luvun 1§: tuomittava vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi).

Lyhenteiden selitteet: PTL = Puolustustilalaki
PVP = Laki puolustusvoimien virka-avusta poliisille RL = Rikoslaki TTL = Tartuntatautilaki  VL = Valmiuslaki


PS. Alla eräitä hyviä etelä-Amerikassa jaettuja ohjeita, jotka joku on suomentanut ja jakanut netissä, klikkaa auki ja isommaksi

Koronaviruksen (COVID-19) hillitsemiseksi on nyt tehtävä kaikki mahdollinen!
Koronaviruksen (COVID-19) hillitsemiseksi on nyt tehtävä kaikki mahdollinen!

markusjansson.blogspot.com/2020/03/koronaviruksen-covid-19-hillitsemiseksi.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.