Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

Edward Duttonin kuuluisa kirja Oulun raiskausepidemiasta on nyt käännetty Suomeksi!

Vielä vuonna 2003 Oulu oli juuri sellainen kuin minkälaiseksi ulkomaalaiset sen kuvittelevat: rauhallinen, hiljainen ja hyvin suomalainen. Joulukuuhun 2018 tultaessa koko maa kouristeli Oulun islamilaisen lastenraiskausskandaalin kourissa. Arabitaustaisten “pakolaisten” sakki oli oikeudessa alaikäisten oululaistyttöjen pahoinpitelystä ja raiskaamisesta ja kävi ilmi, että Suomen poliitikot ja valtamedia olivat tehneet kaiken mahdollisen peittääkseen asian, antaessaan monikulttuurisuuden pyhän valon johdattaa itseään.Miten suomenkultainen maa, jota stereotyyppisesti pidetään nationalistisena ja kulttuurillisesti perinteisenä on voinut syleillä monikulttuurisuuden itsemurhakulttia niin nopeasti? Edward Dutton perustelee miten selitys tälle löytyy suomalaisten evoluutiohistoriasta. Hyvin kylmään ja ennustettavaan ympäristöön sopeutuneet ja hurjan älykkäät, poikkeuksellisen yhteistyökykyiset, vahvasti sääntöjä seuraavat, hiljaiset ja sosiaalisesti arat suomalaiset ovat alttiita naiivisti luottamaan, käyttäytymään konformistisesti ja matkimaan muita. Täydellisesti ympäristöönsä sopeutuneiden suomalaisten pieni kokonaisperimän koko tarkoittaa myös sitä, että sellaisten älyltään tai persoonallisuudenpiirteiltään poikkeavien toisinajattelijoiden määrä on vähäinen, jotka olisivat voineet haastaa vallitsevan ajan hengen.Suomalaisia kohdannut voimakas luonnonvalinta yhdistettynä myöhäiseen teollistumiseen on viivästyttänyt nihilismin nousua, joka tapahtuu kun valtion teollistuvat ja luonnonvalinnan paine hellittää. Suomalaisuuden luonteen vuoksi monikulttuurisuus on kuitenkin vallannut Suomen uskomattomalla vauhdilla. Kaikkea ei kuitenkaan ole vielä menetetty. Dutton nimittäin havaitsi, että jos suomalaiset todella haluavat pelastaa saunan ja Sibeliuksen Suomen, suomalaiset ovat, ironisesti, ainutlaatuisen hyvin sopeutuneita peruuttamaan maansa tuhon.

Osta Amazonista niin kauan kuin se sieltä vielä löytyy.

Kirja on taatusti sionistien ADL:n ja muiden suvakkien sensuurilistalla.

Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset Amazon-kauppaan.

www.amazon.de/s?k=Suomen+vaiennettu+raiskausepidemia%3A+Miten+suomalaiset+valjastettiin+rakastamaan+hyv%C3%A4ksik%C3%A4ytt%C3%A4ji%C3%A4%C3%A4n&ref=nb_sb_noss
www.amazon.de/s?k=Suomen+vaiennettu+raiskausepidemia%3A+Miten+suomalaiset+valjastettiin+rakastamaan+hyv%C3%A4ksik%C3%A4ytt%C3%A4ji%C3%A4%C3%A4n&ref=nb_sb_noss

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.