Koronavirus leviää myös ilman kautta ja pysyy ilmassa jopa useita minuutteja.

Tutkijat suosittelevat, että jokainen ihminen viimeistään nyt käyttäisi aina kaikissa julkisissa tiloissa kaupat, apteekit ja muissa suojamaskia N95, FFP2, FFP3, N99, suojalaseja ja nitriilikäsineitä. Koronavirus leviää myös ilmassa ja pysyy ilmassa jopa useita minuutteja aivastuksen, yskäisyn tai puhaltamisen seurauksena. Katso videot.

www.bitchute.com/video/rBt0SAdvwnAB/

www.bitchute.com/video/BKO1LvkBspDt/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. “Tutkijat suosittelevat, että jokainen ihminen viimeistään nyt käyttäisi aina kaikissa julkisissa tiloissa kaupat, apteekit ja muissa suojamaskia N95, FFP2, FFP3, N99, ”

    Varmasti moni käyttäisi ja ostaisi omilla rahoilaan. Mutta kun laadukkaita maskeja ei ole myytävänä. Kiinasta tilattavat maskit eivät välttämättä ole hyviä.

    “Lisää huonoa mainetta Kiinalle ovat tuoneet tiedot, joissa kiinalaisten hengitys-suojaimia tekevien työntekijöitten on havaittu tarkoituksellisesti tartuttavan vientiin tarkoitettuja suojaimia viruksella nauraen vasten videokameraa.”
    israelupdate.achlak.net/sunnuntai-05-04-2020/

Comments are closed.