Päivän Miete 2020-04-02

Päivän Miete 2020-04-02

Päivän Miete 2020-04-02

Älykirja. (Keinoälyn kirjoittama kirja.)

Kun keinoäly oppii kirjoittamaan kirjoja, jos koskaan, niin jokainen kirjan kappale on eri tavalla kirjoitettu. Kirjan tapa ilmaista haluttu asia ja siinä käytettävä kieli, samoin kuin ymmärtämisen vaikeusaste, on räätälöity juuri kirjan ostajan ominaisuuksien mukaan. Tähän räätälöintiin tietenkin käytetään kirjan ostajasta vuosien mittaan kerättyä henkilödataa.

– Näissä kirjoissa lukija todella voi löytää itsensä! Eihän tuo kirja lopultakaan kerro mistään muusta kuin hänestä itsestään.
– Mutta kehittääkö tällainen äärinarsistinen kirja lukijaa ihmisenä, ihmiskunnan humaanina jäsenenä?

Ja sokerina pohjalla: nämä henkilökohtaisesti räätälöidyt kirjat ovat lukijalleen ilmaisia. Valtiot, puolueet, mainostajat ja kuka tahansa, jolla on käytettävissä (toisten) rahaa ovat ostaneet kirjojen sisältöön omaa propagandaansa.