Hallitukset ympäri maailman ovat valehdelleet koronaviruksen tartunnan ja kuolleiden määrän 10-100 kertaa todellisuutta pienemmiksi.

Koronavirus lukuina
Varmistetut tartunnat
8 740 810 – 88 740 810

Euroopassa 1 472 001 – 11 472 001

Suomessa 11 446 – 111 446

Kuolleet
430 291 – 4 430 291

Euroopassa 131 243- 1 131 243

Suomessa 117 – 1117

Parantuneet
1 185 194 – 11 185 194

Euroopassa 172 600 – 1 172 600

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Minua hämmästyttää eniten se, että nyt tässä tilanteessa nekin ihmiset, jotka muutoin tiedostavat, että valtavalemedia käy kansaamme vastaan informaatiosotaa (samoin hallinto), valehtelee kansaisille silmät ja suut täyteen kaikesta, kertoo meille että monikulttuurisuus on rikkaus, islam rauhan uskonto, keskuspankkijärjestelmä tyhjästä luodulla velkarahalla on vakautta, totuus on valhetta, orjuus vapautta ym ym….

  Onkin yhtäkkiä muuttunut asialliseksi, neutraaliksi ja totuudelliseksi tahoksi, joka kertoo totuuden, ja vain totuuden. Aika äkkinäinen käännös…

  Sama koskee hallintoa joka on vuosikymmenet vetänyt kansalaisia kuivana kakkoseen, rajoittanut kansalaisoikeuksia ja sananvapautta, riistänyt ja köyhdyttänyt, toiminut kaikin tavoin kansaa vastaan, toimisikin nyt pyyteettömästi kansan etu edelle ja paras mielessä?

  Toki hallitus tekee tätä pyyteetöntä laupeudentyötään nyt toteuttaen toimia, jotka eivät mielestäni oikein vaikuta olevan järjellä perusteltavissa;

  -ensin päästettiin kaikki mahdolliset kriisialueilta tänne. Jonkun kyynisemmän mielestä se voisi olla vaikka tahallista…

  -testauksia ei aloitettu, valvottuja karanteeneja ei aloitettu.

  -yllämainittuja ei ole vieläkään, vaikka tauti leviää.

  -terveydenhuollosta puuttui suojavarusteita, ja taudin annettiin levitä henkilöstön parissa.

  -ylläoleva tilanne on käytännössä sama edelleen.

  -rajat eivät ole vieläkään kiinni, tänne tulee lentoja, ketään ei käytännössä valvota mitenkään, tänne saa myös läpsytellä…

  -uusimaa mennee eristykseen, paitsi että ei ole eristetty koska sinne saa mennä ja sieltä saa tulla kunhan on hyvä syy…

  LOPPUTULEMA: valtaapitävät sallivat (halusivat) taudin tulla maahan, he antoivat (halusivat) sen leviävän laajalle. Sitten he alkoivat laatia toimia jotka mahdollistavat kansalaisten kyttäämisen, alistamisen, sanavapauden ja tiedonvälityksen rajoittamisen, sekä saavat aikaan taloudellisen romahduksen ja kaaoksen, jonka jälkeen globalismi pääsee taas askeleen eteenpäin kohti yhtä maailmanhallintoa, yhtä alistuskoneistoa ja dystopiaa.

  Ja tämä tehdään siis toimilla, joilla ei voi taudinleviämistä enää estää.

  Kuulostaa ihan suunnitelmalta, sen sijaan että kyseessä olisi kämmi, tyhmyys, erehdys tai muu munaus.

  Ja tässä kohtaa ei tarvinnut edes käsitellä itse tautia, sen kuolleisuutta, vaarallisuutta ym…

 2. Laitetaan tännekin:

  Korona iskee talouteen – Ekonomisti: ”Suomi syöksyy lamaan ja suurtyöttömyyteen.”

  GnS Economicsin mukaan Suomen talous supistuu 5 prosenttia vuonna 2020 ja 14 prosenttia vuonna 2021.

  GnS Economicsin pääekonomisti, valtiotieteen tohtori Tuomas Malinen sanoo, että Suomea odottavat hirveät ajat.

  Riippumaton GnS Economics ennustaa, että Suomen talous kutistuu tänä vuonna 5 prosenttia, ensi vuonna 14 prosenttia ja 11 prosenttia vielä 2022, kun koronaviruksen laukaisema lama kurittaa maailmantaloutta ja Suomea sen mukana.

  ”Tämä on ihan hirveätä”, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan kuultavaksi matkalla ollut Manninen kommentoi.

  Korona on laukaisija

  ”Koronapandemia vain laukaisee sen, mikä on saanut muhia maailmantaloudessa pitkään ja rauhassa”, Malinen sanoo.

  Kaikki alkoi finanssikriisistä 2008. Se oli kova isku, mutta keskuspankkien luomalla likviditeetillä kriisi selätettiin. Finanssikriisin jälkeen keskuspankit jatkoivat ultrakevyttä rahapolitiikkaa, mikä painoi korkotason nollan tuntumaan. Monet yritykset ja valtiot velkaantuivat korviaan myöten. Omaisuusarvot, kuten osakkeet, ampuivat taivaisiin.

  ”Finanssikriisissä rahoitusjärjestelmä meni täydelliseen šokkiin, mutta reaalitalous ei ehtinyt kunnolla reagoimaan. Se saatiin nopeasti palautettua, koska finanssijärjestelmät pystytään palauttamaan nopeasti. Tarvitaan vaan riittävästi likviditeettiä, jotta luottamus palautuu.”

  Nyt ydinongelma ja samalla suuri eroavaisuus finanssikriisiin nähden tulee Malisen mukaan siitä, että käsillä oleva pudotus tulee reaalitalouden kautta.

  ”Meillä on maailmantaloudessa valtavan pitkä 11 vuoden nousukausi ja sitä on pidetty yllä elvyttämällä. Elvytyksen, halvan rahan seurauksena meillä on todella paljon heikkoja yrityksiä, jotka eivät tule kestämään taantumaa. Šokki iskee sitä kautta.”

  ”Ja yritysvelkahan on nyt globaalisti ihan huipussaan”, Malinen lisää.

  5-vaiheinen tiekartta

  Kun yritysten näkymät heikkenevät, se heijastuu Malisen mukaan välittömästi yrityslainamarkkinoihin ja sitä kautta koko maailman pääomamarkkinoihin.

  ”Meillä tulee yhtä aikaa reaalitalouden kriisi ja finanssikriisi. Tämä yhdistelmä on viimeksi nähty 1930-luvun suuressa lamassa. Meidän näkemys on se, että sitä kohti nyt valitettavasti mennään. Tätä on enää täysin mahdoton pysäyttää.”

  GnS Economics on laatinut 5-vaiheisen tiekartan siitä, miten kriisi etenee. Sen vaiheet ovat: alku, vastaisku, tulva, tuho, toipuminen.

  Missä nyt ollaan?

  ”Jossain alun ja vastaiskun välissä. Globaalit johtajat ja keskuspankkiirit yrittävät nyt tätä pehmittää, mutta se ei tule onnistumaan, ja sitten alkaa tämä yrityskonkurssien aalto eli tulva.”

  Tulvan jälkeen tulee tuho.

  ”Yrityksiä kohtaavan konkurssiaallon mukana sortuu rahoitusjärjestelmä, ja sen seurauksena on hyvin todennäköisesti pankkikriisi. Kaikki kertaantuu ja todella syvä kuoppa on tulossa.”

  Keskuspankkiirien vika

  ”EKP on euroalueen velkakriisistä alkaen pitänyt yllä Euroopan talouskasvua pudottamalla korot 0-tasolle ja ostamalla euromaiden valtionlainoja. Halvan velkarahan ja matalan korkojen oloissa talouden rakenteelliset uudistukset esimerkiksi Italiassa ovat jääneet pitkälti tekemättä.”

  EKP lienee nyt aseeton, kun lähes kaikki paukut on jo käytetty?

  ”EKP on nyt täysin hampaaton. Ja jossain vaiheessa poliitikkojen pitää kutsua kaikki nämä keskuspankkiirit kuultavaksi ja kysyä, mitä he ajattelivat, kun he elvyttivät koko tämän nousukauden läpi. Syvä romahdus, mikä nyt tulee, on vain ja ainoastaan keskuspankkiirien vika. Korona vaan aloittaa tämän.”

  ”Koronasta olisi joka tapauksessa tullut vakava taantuma, se on aivan selvää, mutta se mihin keskuspankkiirit ovat talouden ja rahoitusmarkkinat ajaneet, pahentaa sitä huomattavasti.”

  On huolettomasti vaan eletty täysin epänormaaleja aikoja?

  ”Takana oleva nousukausi on keinotekoinen monella tapaa. Se on tehty velalla ja halvalla rahalla. Tämä on ollut keskuspankeilta järkyttävän edesvastuutonta.”

  Malisen mukaan nyt kuullut uutiset yt-neuvotteluista on vasta pientä alkusoittoa sille, mitä tuleman pitää.

  ”Kunnon isku talouteen näkyy huhtikuussa ja isku alkaa näkyä työllisyydessä kesän aikana. Ja sitä työllisyyden heikkenemistä sitten kestää vuoden ainakin vuoden 2021 loppuun asti.”

  Työttömyys räjähtää

  Kuinka korkeaksi työttömyys muodostuu?

  ”Työttömyys nousee samoihin lukemiin kuin 90-luvun lamassa, jolloin työttömyys oli korkeimmillaan noin 18 prosentissa. Lähelle 20 prosenttia mennään, toivottavasti ei se yli.”

  Tilastokeskuksen mukaan 90-luvun lamassa Suomen työttömyys oli korkeimmillaan toukokuussa 1993, jolloin työttömyysprosenttia oli 19.

  Malinen varoitteli suuresta lamasta jo maaliskuussa 2017. Monet naureskelivat.

  ”Olemme nyt kolme vuotta varoittaneet, että maailmantalous on hauras, ja jos tulee joku šokki, niin se ei kestä sitä. Ja kun tulee vielä näin paha šokki kuin korona, niin kyllä tämä menee tosi kamalaksi.”

  Miksi velkavetoiseen kasvuun on suhtauduttu kevyesti?

  ”Kyllä esimerkiksi meillä taloustieteilijöillä on peiliin katsomisen paikka. Me emme ole olleet riittävän kriittisiä tälle jatkuvalle elvytykselle. Meidän olisi pitänyt näitä hälytyskelloja soittaa paljon aikaisemmin.”

  ”Mutta on tässä myös se, että olen kolme vuotta yrittänyt selittää mm. toimittajille, että esimerkiksi Suomen Pankin ennusteilla ei tee yhtään mitään. Suomen Pankki ei mandaattinsa puitteissa voi ennustaa taantumaa tai lamaa. Nousukausina heidän ennusteensa ovat yleensä oikein hyviä.”

  Malisen mukaan ”oikeasti riippumattomia” tahot, jotka voivat rehellisesti sanoa ikäviä asioita ilman, että niiden oma liiketoiminta pahasti häiriintyy, ovat Suomessa aika vähissä.

  ”Ja on sanottava sekin, että kun me aloitimme kolme vuotta sitten varoittamaan, niin kyllä meille naurettiin.”

  —————-

  Ei taida auttaa vaikka kuinka olisi uusia avustajia ministereillä – siis heidän aatetovereitaan siellä kuiskimassa, notta mulle sulle mulle sulle ja loput somaleille.

  Onneksi on kuitenkin asioita joista ei tingitä: kansainväliset sopimukset [”kansainvälisoikeudelliset velvoitteet”], musulmaanien ja afrikkalaisten elättäminen 100 000 kertaa paremmalla elintasolla vs. lähtömaa, kehitysavun syytäminen, somalijärjestöjen avustaminen… Ne rahathan eivät ole mistään pois…

  Suurtyöttömyys uhkaa, mutta onneksi meillä on työvoimapula. Vai miten se menikään – siis oikeasti.

  Viimeksi kun maailmalla alkoi lama, niin silloinen pääministeri, tämä savolainen mikkihiiri, Jyrki Katainen (kok) sanoi, että ”ei koske Suomea”. Eläkämme siis vahvassa uskossa edelleen, että ohi menee.

 3. Tuossa koronauutisointia seuloessani huomasin jutun jossa oltiin ”peloissaan” kun korona leviää maahanmuuttajaryhmissä. Ja sitten muistan jonkun teholääkärin haastattelun mahdollisesta tilanteesta jossa jouduttaisiin priorisoimaan potilaita.
  Eli jos (toivottavasti ei) tilanne huononee ja tehohoitopaikat loppuu, pääsee se nuorempi neekeripoika teholle ja vastaavasti kantasuomalainen seniori annetaan kuolla.
  Eletään kyllä mielenkiintoisia aikoja.
  Mutta jos tässäkin olisi jotain hyvää ja suomalaiset huomaisivat miten loistava ratkaisu on erottaa Uusimaa muusta Suomesta. Siitä voitaisiin tehdä ihan pysyvä ratkaisu.

 4. Vuosi sitten oli video jonkun aikaa netissä, jossa juutalainen tekijä kertoi omaavansa hallituksen sisältä lähteen ja jonka mukaan oltiin valmistelemassa toisinajattelijoiden kartoittamista USA:ssa ja eri maissa. Amerikassa 15 miljoonaa toisinajattelijaa tultaisiin vangitsemaan. Muissa maissa myös. Syy oli se, että netti on mahdollistanut liiaksi tiedon leviämisen eikä maailma ole enää eliitin hyppysissä tarpeeksi tai on vaarassa luikahtaa siitä nyrkistä. Eri maiden vangitsemiset tehtäisiin poikkeustilan avulla ja poikkeustilat luotaisiin esim. tarttuvan taudin epidemiaa verukkeena käyttäen

Comments are closed.