Petteri Orpon vaietut salaisuudet.

Petteri Orpon vaietut salaisuudet.
Petteri Orpon vaietut salaisuudet.

Petteri Orpo on ammattivalehtelija ja kansanpetturi. Petteri Orpo pitää rajat auki ja on henkilökohtaisessa vastuussa jokaisesta rikoksesta ja terrori-iskusta, joita tekevät Suomeen tulevat rikolliset, terroristit ja elintasopakolaiset Muistakaa levittää tätä tietoa somessa.

Kokoomus käyttää 15,6 miljardia euroa vuodessa veronmaksajien rahoja kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojenkorottamisille kantasuomalaisille ja ottamalla jatkuvasti lisää velkaa valtiolle.

mediasuomi.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Suomen valtionvelka ylitti 150 miljardia euroa.
mediasuomi.wordpress.com/2018/12/10/suomen-valtionvelka-ylitti-150-miljardia-euroa/

Kokoomus on omilla toimillaan lisännyt merkittävästi kantaväestön köyhyyttä, kasvattanut rikkaiden ja köyhien tuloeroja, asunnottomuus on lisääntynyt, työttömyys ja leipäjonot.

Katso videot jotka kertovat totuuden kokoomuksesta. Kokoomus kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja aikoo tuoda Suomeen 1,8 miljoonaa muslimiestä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Äänestä SuomenKansaEnsin puoluetta tai perussuomalaisia jotka vastustavat Suomen islamisaatiota. suomenkansaensin.fi/ www.perussuomalaiset.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.