Lähes kaikki suomalaiset naiset, jotka työskentelevät vastaanottokeskuksissa harrastavat seksiä turvapaikanhakijoiden kanssa

Suurin osa suomalaista naisista, jotka työskentelevät vastaanottokeskuksissa pakolaisten tai turvapaikanhakijoiden kanssa, harrastavat seksiä turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kanssa. Useiden vuosien aikana tapauksia on ollut useita satoja, jotka ovat naamioitu “lyhyeen seurusteluun” tai “yksittäistapauksiksi” todellisuudessa ne ovat olleet useiden satojen kertojen seksisuhteita. Siis satoja “yksittäistapauksia”. Anne, joka työskentelee vastaanottokeskuksessa kertoo, että orgiat ovat hurjempia, kuin pornofilmeissä. Kondomia ei käytetä, koska muslimiehet eivät sitä halua. Yksi nainen ottaa kolme miestä yhtäaikaa, kun muut ovat jonossa tulemaan panemaan. Suurin osa vastaanottokeskuksien työntekijä naisista harrastaa seksiä useiden turvapaikanhakijoiden kanssa. Ei ole väliä onko suhteessa tai naimisissa, koska suurin osa naisista panee eri ulkomaalaisten miesten kanssa. Suurin osa pakolaisista ja turvapaikanhakijoista on muslimimiehiä 95-99% ,kertoo Anne.

Päivässa yksi nainen voi saada useilta kymmeniltä muslimiehiltä seksiä. Tilanne on täysin sama myös pakolaisten kanssa, kertoo Anne. Tämä on tavallaan naisten unelma, kun aikaisemmin piti mennä ulkomaille seksimatkoille ja maksaa kaikki itse ja elättää ulkomaalainen mies, jolta sait seksiä. Nyt yhteiskunta maksaa palkkaa tästä työstä, jossa saat panna niin paljon kuin pystyt ja yhteiskunta elättää nämä ulkomaalaiset muslimimiehet koko heidän loppuelämänsä ajan, kertoo Anne. Suurin osa näistä muslimimiehistä ei tule koskaan kotoutumaan, eikä tule koskaan tekemään yhtään mitään työtä, joten heillä on aikaa panna naisia päivät pitkät, kertoo Anne.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452736871046.html

Jo kuusi SPR:n työntekijää irtisanottu seksisuhteiden vuoksi

mvlehti.net/2016/01/26/jo-kuusi-sprn-tyontekijaa-irtisanottu-seksisuhteiden-vuoksi-seksisuhteiden-todellista-maaraa-ei-tieda-kukaan/

Uusi seksisuhdetapaus paljastunut Kirkkonummen Evitskogissa

mvlehti.net/2016/01/26/uusi-seksisuhdetapaus-paljastunut-kirkkonummen-evitskogissa/

Hennalassa roihuaa luvaton lempi

Tieto on peräisin Hennalan vastaanottokeskuksen työntekijöiltä ja turvapaikanhakijoilta.

mvlehti.net/2016/01/26/hennalassa-roihuaa-luvaton-lempi/

Seksiskandaali SPR:ssä – SPR uhannut erottamisella työntekijöitä, jos nämä vuotavat härskin salaisuuden mediaan

SPR:n naistyöntekijät ovat ns. “syöneet kuormasta”. Selvisi syy, miksi naiset hakeutuvat SPR:lle hommiin. On syytä epäillä, että paljastuneet pari tapausta ovat vain jäävuoren huippu.

mvlehti.net/2016/01/14/seksiskandaali-sprssa/

Suomalaisnaiset ostaneet seksiä turvapaikanhakijoilta

www.iltalehti.fi/uutiset/2016011420962742_uu.shtml

Maahanmuuttovirasto: Suomalaisnaiset ovat etsineet seuraa vastaanottokeskusten liepeiltä. Muutkin naiset harrastavat seksiturismia vastaanottokeskusten lähellä.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452829973318.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

 1. Kiitos artikkelista.

  Tämähän merkitsee, että suomalaisista vok-työntekijänaisista usea välittää tauteja pakolaisina esiintyvien keskuudessa. Tartuttavat toisiaan henkilökunnan avulla.

  Vok-naiset vähentävät tulijoiden tarvetta mennä keskuksen ulkopuolelle etsimään kantaväestön naisia. Kun käsitys suomalaisista naisista saadaan orgioiden perusteella, sen seurauksena turvapaikanhakijat voivat pitää kaikkia suomalaisia naisia huorina. Tai ovatko he edes sitä. Huorille pitää maksaa, mutta nämä antavat ilmaiseksi tai maksavat, että saavat antaa.

  Hakijoiden kulttuurin keskeisin osa on alistaminen. Alistutaan ja alistetaan. Alistetun surmaaminen rangaistuksena riittämättömästä alistumisesta voidaan noissa kulttuureissa katsoa oikeutetuksi. Eli huoriksi ryhtyneitä voi odottaa kova kohtalo hoivakkiensa taholta.

  Muuten olen sitä mieltä, että turvapaikkojen antaminen tulee lopettaa kokonaan. Mitään ylärajaa hakijoiden määrälle ei ole. Nykypolitiikka johtaa Suomen tuhoon ja silti maailmaan jäävät ne olosuhteet, joita nyt “paetaan”. Ongelmat pitää ratkaista syntysijoillaan. Ongelmien tuonti Suomeen ei poista ongelmia siellä, missä ne syntyvät.

 2. Tämä on ainoa vaihtoehtomedia missä voi täysin anonyymistä lähettää jutun ja kertoa niin kuin asiat ovat Suomessa ilman, että joutuu oikeuteen vihapuheesta tai suvakkien maalittamaksi.

  Monelle naiselle tämä on ollut ainoa paikka missä on voinut anonyymisti lähettää jutun ja kertoa totuuden, kuinka paha tilanne on Suomessa. Tämä vaihtoehtomedia on henkireikä monelle lukijalla ja täällä on kerottu totuus Suomesta. Ei ihme siis, että viranomaiset yrittävät sulkea tätä vaihtoehtomediaa.

 3. Saakelin batiikkinoidat, noiden sairaiden mokkakikkeli-intohimojen takia tää maa menee täysin pilalle.

Comments are closed.