Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten monta kertaa kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista oikeuden papereista.

Tämä teksti on vanhempi seikkaperäinen selvitys sosiaaliviranomaisten myöntämistä sosiaaliavustuksista maahanmuuttajalle. Nämä ovat yleensä salassa pidettävää tietoa, mutta rikostapauksessa KKO on joutunut ne tuomaan julki muidenkin ihmeteltäviksi.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.
A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:Kansaneläkelaitokselta
· 1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
· 3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
· 20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
Helsingin kaupungilta
· 3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

Tässä tapauksessa maahanmuuttaja on saanut NETTOTULOJA yhteensä 55.723 euroa 2v4kk jaksolta.
Jotta työtä tekevä pääsee samoihin ansioihin, on tienattava bruttosumma oltava huomattavsti suurempi.
Voidaan kysyä onko kohtelu samanlaista kantaväestön tukihakemuksiin verrattuna ja jos on, en ihmettele jos kukaan enää sitten viitsii käydä töissä, jos tämmöisiä tukia saa.
Pia Kauman epäillys sosiaaliviranomaisten harrastamasta maahanmuuttajien suosimisesta kantasuomalaisiin verrattuna vaatisi tarkempaa tutkimista.
Oikeuskansleri vois määrätä vaikka Suomessa 20 eniten tukia saaneiden perusteet ja summat tarkasteluun, niin saataisiin tähän keskusteluun varmaan hyvä soppa aikaiseksi. 🙂

Tässä linkki, jos ette usko.

www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Suomessa toimii kaksoistandardi, joissa kantasuomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita suositaan. Tätä ovat KOK, SDP, KESK, RKP, VIHR koittaneet pitkään salata ja piiloitella. Totuus tulee julki kuitenkin. Nykyinen hallitus on toimillaan merkittävästi heikentänyt pienituloisten ja keskituloisten suomalaisten asemaa. Kaikkein eniten hallitus erityisesti KOK kurjistaa sairaita, lapsiperheitä, eläkeläisiä. Jäädyttämällä indeksit, leikkaamalla ja vähentämällä juuri heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukia.

Jos todisteita kaivataan eriarvoisuudesta, niin kelpaako Korkeimman oikeuden pöytäkirja? Nimittäin KKO 2009:14 kertoo, että eräs maahanmuuttajataustainen on saanut useamman vuoden ajan reilut 2.500 e/kk toimeentulotukea (perusosa+”harkinnanvaraiset”), ja sen päälle vielä Kelan asumistuet noin 600 e/kk. Yhteensä 3.100 e/kk käteen joka kuukausi. Jokainen voi itse tarkastaa tuosta julkisesta pöytäkirjasta summat. Eriarvoistako? Olisiko sittenkin syytä avata noita toimeentulotukia joita me kuulemma tasa-arvoisesti saamme ihan yhtä paljon taustastastamme riippumatta?

Kysymys: kuinka paljon pitää olla työssäkäyvän YH-äidin bruttotulot, että hän saa saman verran käteen käteen tarhamaksujen ja työmatkakulujen jälkeen?

Vastaus: noin 5.800 e/kk. Tietysti vielä sillä erotuksella, että hänen pitää käydä töissä, eikä voi viettää aikaansa lastensa kanssa.

(Sensuroitu) haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen (sensuroitu)suurlähetystöön (päivämäärä)1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut päivämäärä.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A nouti toisen lapsensa (sensuroitu) Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:
Kansaneläkelaitokselta

1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
Helsingin kaupungilta

3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

Noiden päälle varmaan tulee asumistuet.

Viranomaisten on vaikea päästä käsiksi ongelmiin, sillä somaliyhteisö on niin tiivis. Kasvattilapsijärjestelmän väärinkäytössä on myös piirteitä, jotka vaikuttavat järjestelmälliseltä keplottelulta.
-Vaikea sanoa, onko tämä järjestelmällistä toimintaa. Kaikista näistä menettelytavoista he toki informoivat toisiaan. Tieto kulkee siitä, miten voi menetellä, mikä on mahdollista, mikä on sallittua ja mikä kenties ei sallittua, mutta voi onnistua, kertoo komisario Arvo Mäntykenttä Helsingin ulkomaalaispoliisista.

www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1110838 280410


www.helsinginuutiset.fi/comment/300271

www.vantaansanomat.fi/comment/334238

www.helsinginuutiset.fi/comment/286741


Perheet olivat suuria, keskimäärin seitsenlapsisia. Perheenkokoajia
Erityisesti Afrikan maista tulevissa perheenyhdistämishakemuksissa usein haetaan biologisten lasten ohella myös muita lapsia.
Kaikki haastateltavat ovat tienneet perheenyhdistämisen mahdollisuudesta!
Päällimmäisenä ajatuksena oli kuitenkin unelma paremmasta elämästä. Perheenkokoaja halusi hakea perheensä Suomeen, jotta he voisivat asua yhdessä perheenä. Odotukset Suomesta olivat usein korkealla. Sekä perheenkokoajat että tulleet perheenjäsenet ovat kertoneet odottaneensa elämältä Suomessa turvaa, rahaa, palveluita…
www.socca.fi/files/961/Perheenyhdistaminen_haastattelut.pdf
Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja.
www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas
Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas
“Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa”
Riitta Vainio
Helsingin Sanomat
Helsingin Vuosaaren lukion ensimmäisen vuoden opiskelija Saliha Sakhi (vas.) ja abiturientit ja Mohamed Osman ja Sazan Rexhepi suunnittelevat tulevaisuutta luottavaisina.
Vuosaaren lukion abiturientilla Mohamed Osmanilla, 20, on valoisa käsitys siitä, miten Suomessa virallisesti kohdellaan maahanmuuttajia.
“He saavat asuntoja, työpaikkoja, koulutusta ja toimeentulotukea, jos tarvitsevat.”
Näkemys ei paljon poikkea siitä, mitä Mohamed Osman ajatteli ennen kuin lähti perheineen 12 vuotta sitten Suomeen.
“Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa, sitä voi löytää maastakin, ja sitä on helppo saada.”
www.hs.fi/digilehti/kotimaa/artikkeli/Afrikassa+ajatellaan+ett%C3%A4+Suomessa+on+joka+paikassa+rahaa/1135243750090/

-Tämä on niin kuin turkkilainen basaari. Kokeneiden hakijoiden määrä vain koko ajan lisääntyy, tieto kulkee ja maan valinta tapahtuu taloudellisten kriteerien perusteella, sanoo Heinonen.
yle.fi/uutiset/3-5053809
Useita kurdeja, afganistanilaisia ja somaleja vailla passia hakee turvapaikkaa Suomesta. Osan epäillään maksavan matkansa vasta jälkikäteen täältä saamillaan tukirahoilla.
yle.fi/uutiset/3-5308825
Suomeen on Romanian romaneiden jälkeen tullut uusi aalto romaneja, nyt Bulgariasta. Viime vuonna heitä saapui yli 700 ja pelkästään joulukuussa yli 200. Viranomaisten mukaan he tulevat samalta alueelta, ja sana Suomen toimeentulotuesta on kiirinyt.

yle.fi/uutiset/3-5501696
Olot ovat siellä kutakuinkin rauhalliset, rauhattomuus ei ole ongelma vaan köyhyys, arvioi Heinonen.
B on ilmoittanut haluavansa muuttaa Suomeen ainiaaksi, koska tuntuu olevan parempaa elää yhdessä Suomessa. Hän on täsmentänyt olettavansa asian olevan näin, koska hänen poikansa ja veljensä asuvat siellä.
Suomesta B ei kertomansa mukaan tiedä mitään. B on ilmoittanut, että he eivät voi viettää perhe-elämää Etiopiassa, koska hänellä ei ole työtä siellä. Suomessa se B:n mukaan on mahdollista, koska elämä siellä on ilmaista.
www.kho.fi/paatokset/48162.htm
Suurimpia Suomeen pyrkiviä afrikkalaisryhmiä ovat somalit. He myös haluavat jäädä tänne perheenyhdistämissyistä!
www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-yrittaa-laittomasti-yha-useampi-afrikkalainen/566849/
Suomeen yrittää laittomasti yhä useampi afrikkalainen
“Totta kai jokainen meistä haluaa tulla onnelliseksi omassa elämässään. Kun oma maa ei pysty tarjoamaan hyvinvointia, onnea lähdetään etsimään sieltä, missä sitä on tarjolla.” Suurin osa lähtijöistä on nuoria alle 30-vuotiaita miehiä.
“Heillä on vahva käsitys siitä, että elämä on helpompaa ja onnellisempaa maissa, joissa elintaso on korkeampi”, Hussein jatkaa.
www.maailma.net/nakokulmat/afrikasta-muutetaan-onnellisemman-elaman-toivossa
Afrikasta muutetaan onnellisemman elämän toivossa
Somaliassa korruptio, sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus ja tuloerojen kasvaminen johtivat siihen, että somalialaiset kyllästyivät köyhyyteen….
www.city.fi/ilmiot/rotuoppi/2919 020109

Ainakin maahanmuuton yksi kustannut on suurempi kantasuomalaisten työttömyys:
www.hel.fi/static/kanslia/Tasa-arvo/Rasismin-ehkaiseminen.pdf

”Esimerkiksi työhönotossa voidaan ottaa huomioon hakijan etninen tausta palkkaamalla tehtävään työmarkkinoilla aliedustettuun ryhmään kuuluva henkilö, vaikka tämä ei olisi aivan yhtä pätevä kuin paremmin edustettuun ryhmään kuuluva.
Positiivinen erityiskohtelu on sallittua, jos siihen on objektiiviset ja perusoikeusjärjestelmän kannalta hyväksyttävät perusteet ja jos se on oikeassa suhteessa tavoiteltavaan etuun (ks. perustuslain 6 §, yhdenvertaisuuslain 7 §).”

Tällainen kantasuomalaisten syrjiminen ei saa olla laillista. Jos on, niin lakia on muutettava. VAIN PÄTEVYYDELLÄ SAA OLLA MERKITYSTÄ!

Väitteet siitä, että maahanmuuttajat eivät mukamas saisi enempää tukea sossusta voivat loppua tähän. Nimittäin asiasta on tehty ihan oikea tutkimus.
Siellä mm. sivulla 73 sanottiin: “tulosten tarkastelussa nähdään että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän.
Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2%, mutta heidän osuutensa toimeentulomenoista on 27%.
Käykää itse katsomassa – siellä se on mustaa valkoisella!
helda.helsinki.fi/handle/10138/38938

Yksinäinen mamu sai sossulta yli 2000 euroa kuukaudessa ylitys johtuu harkinnanvaraisesta tuesta.
jlokka.blogspot.fi/2013/09/from-lieksa-with-tiliote.html

Esimerkiksi somalien työttömyysprosentti on lähes 90. Siitä huolimatta kaikilla kadulla vastaantulevilla somaleilla on hienot, uutuuttaan hehkuvat merkkivaatteet, somalinaisilla uudenveroiset lastenrattaat jne.
Mistä siis lähes kokonaan työtön kansanryhmä saa rahat em. tavaroihin?

sekin hakenut vuosien varrella 2 kertaa työvoimakoulutukseen linja-autonkuljettajaksi, mutta ei ole otettu. Viimeksi kun haettiin koulutettavia raitiovaununkuljettajia 12 aloituspaikkaa kohden tuli muistaakseni 420 hakemusta. Sitä edellisellä kerralla vielä enemmän ja itsekin olin yksi hakijoista.

Pääkaupunkiseudulla asetetaan maahanmuuttajat etusijalle jo pelkästään sen takia, että esim. Helsingin kaupunki on sitoutunut palkkaamaan maahanmuuttajia näiden väestöosuutta vastaavan määrän. No jokainen voi sitten miettiä tarkoittaako se sitä, että palkataan mamuja tuosta vaan kaupunginjohtajaksi tai sosiaalityöntekijäksi tai terveydenhoitajaksi tai opettajaksi tai rakennustarkastajaksi tai vesihuollosta vastaavaksi käyttöpäälliköksi…

Vai kompensoidaanko sitä, että siisteissä sisähommissa on pelkkiä valkonaamoja ja vieläpä enemmistönä naisia sillä, että siihen vähän koulutusta vaativaan duunariportaaseen otetaan SUHTEETTOMAN paljon maahanmuuttajia (jo 40 % ja kasvaa). Kun toimistoissa on väestösuhdetta vähemmän mamuja ja kuljettajina on suhteettoman paljon mamuja, niin lopputuloksena kaupunki voi iloisesti markkinoida, että tavoitteet on saavutettu.

www.halla-aho.com/scripta/helsinki_ja_globaalin_vastuun_strategia.html

“Muunkielisten osuutta henkilöstössä lisätään vastaamaan muunkielisten osuutta kaupungin väestössä. Kaupungilla on yhteiskunnallisena toimijana lisäksi vastuu muunkielisten sosioekonomisen aseman parantamisesta mm. työllistymistä ja urakehitystä edistämällä.”

Kyseessä on puhtaasti syrjintä kantasuomalaisia kohtaan. Ja mitään positiivistahan tässä ei ole.

www.halla-aho.com/scripta/positiivisen_syrjinnan_ongelmia.html

“Koska tiettyjen väestöryhmien keskimääräinen koulutustaso on hyvin matala, niiden suhteellisesti “oikea” edustus vaikkapa kaupungin henkilöstössä voidaan käytännössä toteuttaa lähinnä palkkaamalla niiden edustajia vähäistä koulutusta vaativiin tehtäviin. Jotta heidän kokonaisedustuksensa organisaation kokonaishenkilöstöstä olisi “oikea”, heillä on käytännössä oltava huikea yliedustus alimman portaan tehtävissä. Tämä korostaa entisestään epätasa-arvoa kouluttamattoman vähemmistöedustajan ja kouluttamattoman suomalaisen välillä.”

on suorastaan rikollista jotta
ulkomaalaisia hyysätään kaikin tavoin verovaroillamme, samaan aikaan
kun omia Suomen kansalaisia ja heidän olojaan kurjistetaan koko ajan!
Sosiaalitantta Remes Espoosta väittää jotta ohjeet ovat samat
kaikille, voi ollakin mutta käytäntö on taasen toisin!
Asiaasi saat tukea mm, Lieksan sosiaalitoimiston sekoiluista! Tein
männä talvena kantelun Lieksan sossutanttojen toimista
Oikeuskanslerille, kansleri tutki asian ja totesi jotta pakoloiset
ovat Lieksassa saaneet paljon helpommin ja jopa laittomasti rahaa
sossutoimiston pöydän alitse, kuin SUOMALAISET!
Tutkinnan pöytäkirjat saat takuulla oikeuskanslerin toimistosta !

Alla hieman tietoa johon voit nojailla jatko keskusteluissasi,
sossutanttojen kanssa !

Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta:
www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Katso alla olevat VK videot ja levitä niitä somessa kaikille.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

IHMISOIKEUS
Turvapaikanhakijat lisääntyvät keskimäärin viisinkertaisesti, joten siinä ei nokka kauan tuhise, kun Suomen asukasmääräksi on saatu EU-väestötiheyslaskelman mukainen 62 miljoonaa.
(Kesto 2½ min)
vk.com/video353410894_456239352

Viranomaisten on vaikea päästä käsiksi ongelmiin, sillä somaliyhteisö on niin tiivis. Kasvattilapsijärjestelmän väärinkäytössä on myös piirteitä, jotka vaikuttavat järjestelmälliseltä keplottelulta. -Vaikea sanoa, onko tämä järjestelmällistä toimintaa. Kaikista näistä menettelytavoista he toki informoivat toisiaan. Tieto kulkee siitä, miten voi menetellä, mikä on mahdollista, mikä on sallittua ja mikä kenties ei sallittua, mutta voi onnistua, kertoo komisario Arvo Mäntykenttä Helsingin ulkomaalaispoliisista. www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1110838 280410 Perheet olivat suuria, keskimäärin seitsenlapsisia. Perheenkokoajia Erityisesti Afrikan maista tulevissa perheenyhdistämishakemuksissa usein haetaan biologisten lasten ohella myös muita lapsia. Kaikki haastateltavat ovat tienneet perheenyhdistämisen mahdollisuudesta! Päällimmäisenä ajatuksena oli kuitenkin unelma paremmasta elämästä. Perheenkokoaja halusi hakea perheensä Suomeen, jotta he voisivat asua yhdessä perheenä. Odotukset Suomesta olivat usein korkealla. Sekä perheenkokoajat että tulleet perheenjäsenet ovat kertoneet odottaneensa elämältä Suomessa turvaa, rahaa, palveluita… www.socca.fi/files/961/Perheenyhdistaminen_haastattelut.pdf Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja. www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas 231109 Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas “Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa” Riitta Vainio Helsingin Sanomat Helsingin Vuosaaren lukion ensimmäisen vuoden opiskelija Saliha Sakhi (vas.) ja abiturientit ja Mohamed Osman ja Sazan Rexhepi suunnittelevat tulevaisuutta luottavaisina. Vuosaaren lukion abiturientilla Mohamed Osmanilla, 20, on valoisa käsitys siitä, miten Suomessa virallisesti kohdellaan maahanmuuttajia. “He saavat asuntoja, työpaikkoja, koulutusta ja toimeentulotukea, jos tarvitsevat.” Näkemys ei paljon poikkea siitä, mitä Mohamed Osman ajatteli ennen kuin lähti perheineen 12 vuotta sitten Suomeen. “Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa, sitä voi löytää maastakin, ja sitä on helppo saada.” www.hs.fi/digilehti/kotimaa/a…/1135243750090 www.youtube.com/watch?v=NYBbhvBs1rk
-Tämä on niin kuin turkkilainen basaari. Kokeneiden hakijoiden määrä vain koko ajan lisääntyy, tieto kulkee ja maan valinta tapahtuu taloudellisten kriteerien perusteella, sanoo Heinonen. yle.fi/uutiset/satoja_turvapaikanhakijoita_palannut_vapaaehtoisesti_kotimaahansa/5053809 Useita kurdeja, afganistanilaisia ja somaleja vailla passia hakee turvapaikkaa Suomesta. Osan epäillään maksavan matkansa vasta jälkikäteen täältä saamillaan tukirahoilla. yle.fi/uutiset/kansainvalinen_ihmissalakuljetusverkosto_ulottuu_myos_turkuun/5308825 190111 Suomeen on Romanian romaneiden jälkeen tullut uusi aalto romaneja, nyt Bulgariasta. Viime vuonna heitä saapui yli 700 ja pelkästään joulukuussa yli 200. Viranomaisten mukaan he tulevat samalta alueelta, ja sana Suomen toimeentulotuesta on kiirinyt. yle.fi/uutiset/suomi_houkuttaa_nyt_bulgarian_romaneja/5501696 020210 – Olot ovat siellä kutakuinkin rauhalliset, rauhattomuus ei ole ongelma vaan köyhyys, arvioi Heinonen. yle.fi/uutiset/satoja_turvapaikanhakijoita_palannut_vapaaehtoisesti_kotimaahansa/5053809 29.1.2012 www.youtube.com/watch?v=8Y9a687EMRU B on ilmoittanut haluavansa muuttaa Suomeen ainiaaksi, koska tuntuu olevan parempaa elää yhdessä Suomessa. Hän on täsmentänyt olettavansa asian olevan näin, koska hänen poikansa ja veljensä asuvat siellä. Suomesta B ei kertomansa mukaan tiedä mitään. B on ilmoittanut, että he eivät voi viettää perhe-elämää Etiopiassa, koska hänellä ei ole työtä siellä. Suomessa se B:n mukaan on mahdollista, koska elämä siellä on ilmaista. www.kho.fi/paatokset/48162.htm Suurimpia Suomeen pyrkiviä afrikkalaisryhmiä ovat somalit. He myös haluavat jäädä tänne perheenyhdistämissyistä! www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-yrittaa-laittomasti-yha-useampi-afrikkalainen/566849/ 040212 Suomeen yrittää laittomasti yhä useampi afrikkalainen “Totta kai jokainen meistä haluaa tulla onnelliseksi omassa elämässään. Kun oma maa ei pysty tarjoamaan hyvinvointia, onnea lähdetään etsimään sieltä, missä sitä on tarjolla.” Suurin osa lähtijöistä on nuoria alle 30-vuotiaita miehiä. “Heillä on vahva käsitys siitä, että elämä on helpompaa ja onnellisempaa maissa, joissa elintaso on korkeampi”, Hussein jatkaa. maailma.net/artikkelit/afrikasta_muutetaan_onnellisemman_elaman_toivossa 230413 Afrikasta muutetaan onnellisemman elämän toivossa Somaliassa korruptio, sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus ja tuloerojen kasvaminen johtivat siihen, että somalialaiset kyllästyivät köyhyyteen…. www.city.fi/ilmiot/rotuoppi/2919 020109 …………… Tässä sinulle opintomatkaa realiteetteihin.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Kiitos artikkelista.

    Tässä olisi nyt jollekin puolueelle paikka ryhtyä selvittämään asiaa ja nostamaan se näkyvästi julkisuuteen. Välikysymyksiä, kyselytunteja korona-pandemiasta huolimatta.

    Suomalaisten täytyy saada tietää totuus. Äänestyspäätösten perustuessa todellisuuteen tulos on parempi kuin jos äänestyspäätökset perustuvat valheille ja harhoille.

    Välttämättä sosiaalietujen saajien henkilönimiä ei tarvitse paljastaa. Tiedot voidaan anonymisoida siten, että etninen alkuperä ja uskonto näkyy.

Comments are closed.