Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten monta kertaa kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista oikeuden papereista.

Tämä teksti on vanhempi seikkaperäinen selvitys sosiaaliviranomaisten myöntämistä sosiaaliavustuksista maahanmuuttajalle. Nämä ovat yleensä salassa pidettävää tietoa, mutta rikostapauksessa KKO on joutunut ne tuomaan julki muidenkin ihmeteltäviksi.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.
A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:Kansaneläkelaitokselta
· 1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
· 3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
· 20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
Helsingin kaupungilta
· 3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

Tässä tapauksessa maahanmuuttaja on saanut NETTOTULOJA yhteensä 55.723 euroa 2v4kk jaksolta.
Jotta työtä tekevä pääsee samoihin ansioihin, on tienattava bruttosumma oltava huomattavsti suurempi.
Voidaan kysyä onko kohtelu samanlaista kantaväestön tukihakemuksiin verrattuna ja jos on, en ihmettele jos kukaan enää sitten viitsii käydä töissä, jos tämmöisiä tukia saa.
Pia Kauman epäillys sosiaaliviranomaisten harrastamasta maahanmuuttajien suosimisesta kantasuomalaisiin verrattuna vaatisi tarkempaa tutkimista.
Oikeuskansleri vois määrätä vaikka Suomessa 20 eniten tukia saaneiden perusteet ja summat tarkasteluun, niin saataisiin tähän keskusteluun varmaan hyvä soppa aikaiseksi. 🙂

Tässä linkki, jos ette usko.

www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Suomessa toimii kaksoistandardi, joissa kantasuomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita suositaan. Tätä ovat KOK, SDP, KESK, RKP, VIHR koittaneet pitkään salata ja piiloitella. Totuus tulee julki kuitenkin. Nykyinen hallitus on toimillaan merkittävästi heikentänyt pienituloisten ja keskituloisten suomalaisten asemaa. Kaikkein eniten hallitus erityisesti KOK kurjistaa sairaita, lapsiperheitä, eläkeläisiä. Jäädyttämällä indeksit, leikkaamalla ja vähentämällä juuri heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukia.

Jos todisteita kaivataan eriarvoisuudesta, niin kelpaako Korkeimman oikeuden pöytäkirja? Nimittäin KKO 2009:14 kertoo, että eräs maahanmuuttajataustainen on saanut useamman vuoden ajan reilut 2.500 e/kk toimeentulotukea (perusosa+”harkinnanvaraiset”), ja sen päälle vielä Kelan asumistuet noin 600 e/kk. Yhteensä 3.100 e/kk käteen joka kuukausi. Jokainen voi itse tarkastaa tuosta julkisesta pöytäkirjasta summat. Eriarvoistako? Olisiko sittenkin syytä avata noita toimeentulotukia joita me kuulemma tasa-arvoisesti saamme ihan yhtä paljon taustastastamme riippumatta?

Kysymys: kuinka paljon pitää olla työssäkäyvän YH-äidin bruttotulot, että hän saa saman verran käteen käteen tarhamaksujen ja työmatkakulujen jälkeen?

Vastaus: noin 5.800 e/kk. Tietysti vielä sillä erotuksella, että hänen pitää käydä töissä, eikä voi viettää aikaansa lastensa kanssa.

(Sensuroitu) haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen (sensuroitu)suurlähetystöön (päivämäärä)1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut päivämäärä.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A nouti toisen lapsensa (sensuroitu) Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:
Kansaneläkelaitokselta

1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
Helsingin kaupungilta

3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

Noiden päälle varmaan tulee asumistuet.

Viranomaisten on vaikea päästä käsiksi ongelmiin, sillä somaliyhteisö on niin tiivis. Kasvattilapsijärjestelmän väärinkäytössä on myös piirteitä, jotka vaikuttavat järjestelmälliseltä keplottelulta.
-Vaikea sanoa, onko tämä järjestelmällistä toimintaa. Kaikista näistä menettelytavoista he toki informoivat toisiaan. Tieto kulkee siitä, miten voi menetellä, mikä on mahdollista, mikä on sallittua ja mikä kenties ei sallittua, mutta voi onnistua, kertoo komisario Arvo Mäntykenttä Helsingin ulkomaalaispoliisista.

www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1110838 280410


www.helsinginuutiset.fi/comment/300271

www.vantaansanomat.fi/comment/334238

www.helsinginuutiset.fi/comment/286741


Perheet olivat suuria, keskimäärin seitsenlapsisia. Perheenkokoajia
Erityisesti Afrikan maista tulevissa perheenyhdistämishakemuksissa usein haetaan biologisten lasten ohella myös muita lapsia.
Kaikki haastateltavat ovat tienneet perheenyhdistämisen mahdollisuudesta!
Päällimmäisenä ajatuksena oli kuitenkin unelma paremmasta elämästä. Perheenkokoaja halusi hakea perheensä Suomeen, jotta he voisivat asua yhdessä perheenä. Odotukset Suomesta olivat usein korkealla. Sekä perheenkokoajat että tulleet perheenjäsenet ovat kertoneet odottaneensa elämältä Suomessa turvaa, rahaa, palveluita…
www.socca.fi/files/961/Perheenyhdistaminen_haastattelut.pdf
Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja.
www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas
Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas
“Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa”
Riitta Vainio
Helsingin Sanomat
Helsingin Vuosaaren lukion ensimmäisen vuoden opiskelija Saliha Sakhi (vas.) ja abiturientit ja Mohamed Osman ja Sazan Rexhepi suunnittelevat tulevaisuutta luottavaisina.
Vuosaaren lukion abiturientilla Mohamed Osmanilla, 20, on valoisa käsitys siitä, miten Suomessa virallisesti kohdellaan maahanmuuttajia.
“He saavat asuntoja, työpaikkoja, koulutusta ja toimeentulotukea, jos tarvitsevat.”
Näkemys ei paljon poikkea siitä, mitä Mohamed Osman ajatteli ennen kuin lähti perheineen 12 vuotta sitten Suomeen.
“Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa, sitä voi löytää maastakin, ja sitä on helppo saada.”
www.hs.fi/digilehti/kotimaa/artikkeli/Afrikassa+ajatellaan+ett%C3%A4+Suomessa+on+joka+paikassa+rahaa/1135243750090/

-Tämä on niin kuin turkkilainen basaari. Kokeneiden hakijoiden määrä vain koko ajan lisääntyy, tieto kulkee ja maan valinta tapahtuu taloudellisten kriteerien perusteella, sanoo Heinonen.
yle.fi/uutiset/3-5053809
Useita kurdeja, afganistanilaisia ja somaleja vailla passia hakee turvapaikkaa Suomesta. Osan epäillään maksavan matkansa vasta jälkikäteen täältä saamillaan tukirahoilla.
yle.fi/uutiset/3-5308825
Suomeen on Romanian romaneiden jälkeen tullut uusi aalto romaneja, nyt Bulgariasta. Viime vuonna heitä saapui yli 700 ja pelkästään joulukuussa yli 200. Viranomaisten mukaan he tulevat samalta alueelta, ja sana Suomen toimeentulotuesta on kiirinyt.

yle.fi/uutiset/3-5501696
Olot ovat siellä kutakuinkin rauhalliset, rauhattomuus ei ole ongelma vaan köyhyys, arvioi Heinonen.
B on ilmoittanut haluavansa muuttaa Suomeen ainiaaksi, koska tuntuu olevan parempaa elää yhdessä Suomessa. Hän on täsmentänyt olettavansa asian olevan näin, koska hänen poikansa ja veljensä asuvat siellä.
Suomesta B ei kertomansa mukaan tiedä mitään. B on ilmoittanut, että he eivät voi viettää perhe-elämää Etiopiassa, koska hänellä ei ole työtä siellä. Suomessa se B:n mukaan on mahdollista, koska elämä siellä on ilmaista.
www.kho.fi/paatokset/48162.htm
Suurimpia Suomeen pyrkiviä afrikkalaisryhmiä ovat somalit. He myös haluavat jäädä tänne perheenyhdistämissyistä!
www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-yrittaa-laittomasti-yha-useampi-afrikkalainen/566849/
Suomeen yrittää laittomasti yhä useampi afrikkalainen
“Totta kai jokainen meistä haluaa tulla onnelliseksi omassa elämässään. Kun oma maa ei pysty tarjoamaan hyvinvointia, onnea lähdetään etsimään sieltä, missä sitä on tarjolla.” Suurin osa lähtijöistä on nuoria alle 30-vuotiaita miehiä.
“Heillä on vahva käsitys siitä, että elämä on helpompaa ja onnellisempaa maissa, joissa elintaso on korkeampi”, Hussein jatkaa.
www.maailma.net/nakokulmat/afrikasta-muutetaan-onnellisemman-elaman-toivossa
Afrikasta muutetaan onnellisemman elämän toivossa
Somaliassa korruptio, sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus ja tuloerojen kasvaminen johtivat siihen, että somalialaiset kyllästyivät köyhyyteen….
www.city.fi/ilmiot/rotuoppi/2919 020109

Ainakin maahanmuuton yksi kustannut on suurempi kantasuomalaisten työttömyys:
www.hel.fi/static/kanslia/Tasa-arvo/Rasismin-ehkaiseminen.pdf

”Esimerkiksi työhönotossa voidaan ottaa huomioon hakijan etninen tausta palkkaamalla tehtävään työmarkkinoilla aliedustettuun ryhmään kuuluva henkilö, vaikka tämä ei olisi aivan yhtä pätevä kuin paremmin edustettuun ryhmään kuuluva.
Positiivinen erityiskohtelu on sallittua, jos siihen on objektiiviset ja perusoikeusjärjestelmän kannalta hyväksyttävät perusteet ja jos se on oikeassa suhteessa tavoiteltavaan etuun (ks. perustuslain 6 §, yhdenvertaisuuslain 7 §).”

Tällainen kantasuomalaisten syrjiminen ei saa olla laillista. Jos on, niin lakia on muutettava. VAIN PÄTEVYYDELLÄ SAA OLLA MERKITYSTÄ!

Väitteet siitä, että maahanmuuttajat eivät mukamas saisi enempää tukea sossusta voivat loppua tähän. Nimittäin asiasta on tehty ihan oikea tutkimus.
Siellä mm. sivulla 73 sanottiin: “tulosten tarkastelussa nähdään että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän.
Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2%, mutta heidän osuutensa toimeentulomenoista on 27%.
Käykää itse katsomassa – siellä se on mustaa valkoisella!
helda.helsinki.fi/handle/10138/38938

Yksinäinen mamu sai sossulta yli 2000 euroa kuukaudessa ylitys johtuu harkinnanvaraisesta tuesta.
jlokka.blogspot.fi/2013/09/from-lieksa-with-tiliote.html

Esimerkiksi somalien työttömyysprosentti on lähes 90. Siitä huolimatta kaikilla kadulla vastaantulevilla somaleilla on hienot, uutuuttaan hehkuvat merkkivaatteet, somalinaisilla uudenveroiset lastenrattaat jne.
Mistä siis lähes kokonaan työtön kansanryhmä saa rahat em. tavaroihin?

sekin hakenut vuosien varrella 2 kertaa työvoimakoulutukseen linja-autonkuljettajaksi, mutta ei ole otettu. Viimeksi kun haettiin koulutettavia raitiovaununkuljettajia 12 aloituspaikkaa kohden tuli muistaakseni 420 hakemusta. Sitä edellisellä kerralla vielä enemmän ja itsekin olin yksi hakijoista.

Pääkaupunkiseudulla asetetaan maahanmuuttajat etusijalle jo pelkästään sen takia, että esim. Helsingin kaupunki on sitoutunut palkkaamaan maahanmuuttajia näiden väestöosuutta vastaavan määrän. No jokainen voi sitten miettiä tarkoittaako se sitä, että palkataan mamuja tuosta vaan kaupunginjohtajaksi tai sosiaalityöntekijäksi tai terveydenhoitajaksi tai opettajaksi tai rakennustarkastajaksi tai vesihuollosta vastaavaksi käyttöpäälliköksi…

Vai kompensoidaanko sitä, että siisteissä sisähommissa on pelkkiä valkonaamoja ja vieläpä enemmistönä naisia sillä, että siihen vähän koulutusta vaativaan duunariportaaseen otetaan SUHTEETTOMAN paljon maahanmuuttajia (jo 40 % ja kasvaa). Kun toimistoissa on väestösuhdetta vähemmän mamuja ja kuljettajina on suhteettoman paljon mamuja, niin lopputuloksena kaupunki voi iloisesti markkinoida, että tavoitteet on saavutettu.

www.halla-aho.com/scripta/helsinki_ja_globaalin_vastuun_strategia.html

“Muunkielisten osuutta henkilöstössä lisätään vastaamaan muunkielisten osuutta kaupungin väestössä. Kaupungilla on yhteiskunnallisena toimijana lisäksi vastuu muunkielisten sosioekonomisen aseman parantamisesta mm. työllistymistä ja urakehitystä edistämällä.”

Kyseessä on puhtaasti syrjintä kantasuomalaisia kohtaan. Ja mitään positiivistahan tässä ei ole.

www.halla-aho.com/scripta/positiivisen_syrjinnan_ongelmia.html

“Koska tiettyjen väestöryhmien keskimääräinen koulutustaso on hyvin matala, niiden suhteellisesti “oikea” edustus vaikkapa kaupungin henkilöstössä voidaan käytännössä toteuttaa lähinnä palkkaamalla niiden edustajia vähäistä koulutusta vaativiin tehtäviin. Jotta heidän kokonaisedustuksensa organisaation kokonaishenkilöstöstä olisi “oikea”, heillä on käytännössä oltava huikea yliedustus alimman portaan tehtävissä. Tämä korostaa entisestään epätasa-arvoa kouluttamattoman vähemmistöedustajan ja kouluttamattoman suomalaisen välillä.”

on suorastaan rikollista jotta
ulkomaalaisia hyysätään kaikin tavoin verovaroillamme, samaan aikaan
kun omia Suomen kansalaisia ja heidän olojaan kurjistetaan koko ajan!
Sosiaalitantta Remes Espoosta väittää jotta ohjeet ovat samat
kaikille, voi ollakin mutta käytäntö on taasen toisin!
Asiaasi saat tukea mm, Lieksan sosiaalitoimiston sekoiluista! Tein
männä talvena kantelun Lieksan sossutanttojen toimista
Oikeuskanslerille, kansleri tutki asian ja totesi jotta pakoloiset
ovat Lieksassa saaneet paljon helpommin ja jopa laittomasti rahaa
sossutoimiston pöydän alitse, kuin SUOMALAISET!
Tutkinnan pöytäkirjat saat takuulla oikeuskanslerin toimistosta !

Alla hieman tietoa johon voit nojailla jatko keskusteluissasi,
sossutanttojen kanssa !

Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta:
www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Katso alla olevat VK videot ja levitä niitä somessa kaikille.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

IHMISOIKEUS
Turvapaikanhakijat lisääntyvät keskimäärin viisinkertaisesti, joten siinä ei nokka kauan tuhise, kun Suomen asukasmääräksi on saatu EU-väestötiheyslaskelman mukainen 62 miljoonaa.
(Kesto 2½ min)
vk.com/video353410894_456239352

Viranomaisten on vaikea päästä käsiksi ongelmiin, sillä somaliyhteisö on niin tiivis. Kasvattilapsijärjestelmän väärinkäytössä on myös piirteitä, jotka vaikuttavat järjestelmälliseltä keplottelulta. -Vaikea sanoa, onko tämä järjestelmällistä toimintaa. Kaikista näistä menettelytavoista he toki informoivat toisiaan. Tieto kulkee siitä, miten voi menetellä, mikä on mahdollista, mikä on sallittua ja mikä kenties ei sallittua, mutta voi onnistua, kertoo komisario Arvo Mäntykenttä Helsingin ulkomaalaispoliisista. www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1110838 280410 Perheet olivat suuria, keskimäärin seitsenlapsisia. Perheenkokoajia Erityisesti Afrikan maista tulevissa perheenyhdistämishakemuksissa usein haetaan biologisten lasten ohella myös muita lapsia. Kaikki haastateltavat ovat tienneet perheenyhdistämisen mahdollisuudesta! Päällimmäisenä ajatuksena oli kuitenkin unelma paremmasta elämästä. Perheenkokoaja halusi hakea perheensä Suomeen, jotta he voisivat asua yhdessä perheenä. Odotukset Suomesta olivat usein korkealla. Sekä perheenkokoajat että tulleet perheenjäsenet ovat kertoneet odottaneensa elämältä Suomessa turvaa, rahaa, palveluita… www.socca.fi/files/961/Perheenyhdistaminen_haastattelut.pdf Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja. www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas 231109 Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas “Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa” Riitta Vainio Helsingin Sanomat Helsingin Vuosaaren lukion ensimmäisen vuoden opiskelija Saliha Sakhi (vas.) ja abiturientit ja Mohamed Osman ja Sazan Rexhepi suunnittelevat tulevaisuutta luottavaisina. Vuosaaren lukion abiturientilla Mohamed Osmanilla, 20, on valoisa käsitys siitä, miten Suomessa virallisesti kohdellaan maahanmuuttajia. “He saavat asuntoja, työpaikkoja, koulutusta ja toimeentulotukea, jos tarvitsevat.” Näkemys ei paljon poikkea siitä, mitä Mohamed Osman ajatteli ennen kuin lähti perheineen 12 vuotta sitten Suomeen. “Afrikassa ajatellaan, että Suomessa on joka paikassa rahaa, sitä voi löytää maastakin, ja sitä on helppo saada.” www.hs.fi/digilehti/kotimaa/a…/1135243750090 www.youtube.com/watch?v=NYBbhvBs1rk
-Tämä on niin kuin turkkilainen basaari. Kokeneiden hakijoiden määrä vain koko ajan lisääntyy, tieto kulkee ja maan valinta tapahtuu taloudellisten kriteerien perusteella, sanoo Heinonen. yle.fi/uutiset/satoja_turvapaikanhakijoita_palannut_vapaaehtoisesti_kotimaahansa/5053809 Useita kurdeja, afganistanilaisia ja somaleja vailla passia hakee turvapaikkaa Suomesta. Osan epäillään maksavan matkansa vasta jälkikäteen täältä saamillaan tukirahoilla. yle.fi/uutiset/kansainvalinen_ihmissalakuljetusverkosto_ulottuu_myos_turkuun/5308825 190111 Suomeen on Romanian romaneiden jälkeen tullut uusi aalto romaneja, nyt Bulgariasta. Viime vuonna heitä saapui yli 700 ja pelkästään joulukuussa yli 200. Viranomaisten mukaan he tulevat samalta alueelta, ja sana Suomen toimeentulotuesta on kiirinyt. yle.fi/uutiset/suomi_houkuttaa_nyt_bulgarian_romaneja/5501696 020210 – Olot ovat siellä kutakuinkin rauhalliset, rauhattomuus ei ole ongelma vaan köyhyys, arvioi Heinonen. yle.fi/uutiset/satoja_turvapaikanhakijoita_palannut_vapaaehtoisesti_kotimaahansa/5053809 29.1.2012 www.youtube.com/watch?v=8Y9a687EMRU B on ilmoittanut haluavansa muuttaa Suomeen ainiaaksi, koska tuntuu olevan parempaa elää yhdessä Suomessa. Hän on täsmentänyt olettavansa asian olevan näin, koska hänen poikansa ja veljensä asuvat siellä. Suomesta B ei kertomansa mukaan tiedä mitään. B on ilmoittanut, että he eivät voi viettää perhe-elämää Etiopiassa, koska hänellä ei ole työtä siellä. Suomessa se B:n mukaan on mahdollista, koska elämä siellä on ilmaista. www.kho.fi/paatokset/48162.htm Suurimpia Suomeen pyrkiviä afrikkalaisryhmiä ovat somalit. He myös haluavat jäädä tänne perheenyhdistämissyistä! www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-yrittaa-laittomasti-yha-useampi-afrikkalainen/566849/ 040212 Suomeen yrittää laittomasti yhä useampi afrikkalainen “Totta kai jokainen meistä haluaa tulla onnelliseksi omassa elämässään. Kun oma maa ei pysty tarjoamaan hyvinvointia, onnea lähdetään etsimään sieltä, missä sitä on tarjolla.” Suurin osa lähtijöistä on nuoria alle 30-vuotiaita miehiä. “Heillä on vahva käsitys siitä, että elämä on helpompaa ja onnellisempaa maissa, joissa elintaso on korkeampi”, Hussein jatkaa. maailma.net/artikkelit/afrikasta_muutetaan_onnellisemman_elaman_toivossa 230413 Afrikasta muutetaan onnellisemman elämän toivossa Somaliassa korruptio, sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus ja tuloerojen kasvaminen johtivat siihen, että somalialaiset kyllästyivät köyhyyteen…. www.city.fi/ilmiot/rotuoppi/2919 020109 …………… Tässä sinulle opintomatkaa realiteetteihin.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

57 Comments

 1. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita EI SAA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja sensuroida. Taistelu totuuden paljastumisen estämiseksi jatkuu!

  1. Sä olet aivan järkes menettäny sekopäinen hullu.. Sä olet matujen lattiamatto ja sut pitäs vetää kölin ali ja syyttää petturuudesta..

 2. Noista kelan virallisista papereista selviää, että nämä matut saavat aivan kaikki tuet mitä on mahdollista, eikä siinä kaikki asumistuki 4700 euroa. Kaikki tuet ovat moninkertaisesti kantaväestöä suurempia. Suvakkien on aivan turha tulla huutelemaan, etteikö ole totta, jos suvakit eivät usko kelaa niin suvakit eivät usko mitään.

 3. Kopioikaa nuo kuvat talteen ja tulostakaa ja ottakaa mukaan, kun käytte kelassa ja kun teiltä evätään tukia niin kysykää miksi matut saavat kaikki tuet ja moninkertaisesti enemmän. Kun virkailija sitten valehtelee teille päin naamaa, että tuet ovat kaikille samat vasta sitten voitte näyttää paperilta, että matut ovat aina saaneet enemmän.

 4. Nyt on mitta täysi tämä sivusto on paljastanut liikaa ja liian paljon sellaisia asioita joita kantasuomalaiset eivät saa tietää. Moni ihminen pelkää, että uusia paljastuksia on luvassa tältä sivustolta. Itsekin pelkään, että tämä sivusto paljastaa poliitikkojen tienaavaan turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla, koska se on oikeasti miljardien eurojen bisnes. Ainakin vihreät, kokoomus, keskusta ja vasemmistoliitto kannattavat kaikkien tällaisten nettisivujen sensurointia. Siten, että pääsy Suomesta estetään kaikille tämän kaltaisille nettisivustoille. Me emme voi antaa vaihtoehtomedioien paljastaa totuutta ihmisille ja siksi totuuden leviäminen on sensuroitava ja estettävä.

 5. Voisitteko poistaa kyseisen paljastuksen, koska se lisää rasismia, eikä ole kenenkään etu, että kantasuomalaiset saisivat tietää totuuden tästä asiasta.

  -Jaana Kela

  1. Ainoa rasismi tässä on valtion rasismi ja syrjintä alkuperäis väestöä kohtaan. Näin he lisäävät väestön mielenterveys sairauksia, itsemurha riskejä, taloudellisia vaikeuksia ja maksuhäiriö merkintöjä alkuperäis väestölle.

 6. Tärkeintä on nyt estää tämän paljastuksen leviäminen somessa kaikilla keinoilla. Vaikka on yleisesti tiedossa se fakta, että ulkomaalaiset saavat moninkertaisesti enemmän tukia. Niin suurin osa kantasuomalaisista ei edelleenkään tiedä, joten tärkeintä on estää tiedon leviäminen.

  -Anssi Kela johtaja.

  1. Miksi kanta suomalaiset ei saisi tietää valtion kohtelevan heitä rasistisesti ja syrjivästi ja epätasa arvoisesti?!? Meillä on oikeus tietää Se. Valtio tässä pitää laittaa oikeuteen näistä asioista sillä näillä kohtelulla he lisäävät mielenterveys sairauksia, työkyvyttömyyttä, itsemurha riskejä ja taloudellisia vaikeuksia. Näin ollen valtio on vastuussa myöskin kanta suomalaisiin kohdistuneista terveyden vaarantamisista, ansion menetyksistä ja kuolemantuottamuksesta. Jos valtiolla ei ole pokkaa kantaa näistä vastuuta ovat he pelkkiä luusereita vastuunpakoilijoita vailla minkään näköistä inhimillisyyttä. Turha sitten vinkua kun ihmiset joutuvat jäämään ennen aikaiselle eläkkeelle ja kasvavista maksuhäiriö merkinnöistä. Kanta suomalaisille kuuluu samat sosiaaliset etuudet kuin matuille. Me ollaan veromme maksaneet ja meillä on oikeus saada vastinetta maksamillemme verorahoille eikä elättää matuja. Maassa maan tavalla tai maasta pois

 7. RASISTIT TEILLÄ EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA PALJASTAA EIKÄ LEVITTÄÄ ULKOMAALAISTEN ETUUKSIA JA NÄITÄ NETISSÄ! TÄMÄ ON NIIN RASISTINEN PALJASTUS. JOKAINEN JOKA LEVITTÄÄ NÄITÄ NETISSÄ SYYLLISTYY VIHAPUHEESEEN!

  1. Tapa ittes suvakkihuora. Tällä ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Vitun antifa luuseri.

   1. Ei kait se oo vihapuhetta jos kertoo niinkuin asiat on.Onkohan tuo liiallinen sinisilmäisyys ja suvaitsevaisuus sekoittanut pään niin pahoin ettei ymmärrä reliteettejä?

  2. On se onni tietää että kirjoitit huumorin kannalta. Miten muutenkaan voisi tuosta kirjoituksesta löytää rasismia. HAH!

 8. Jos nämä paljastukset eivät katoa netistä tämän päivän aikana. Niin tulen ottamaan yhteyttä Juha Sipilään ja Petteri Orpoon ja sisäministeriöön.

 9. Hitto mitä propaganda potaskaa, faktat täysiä fiktioita mutta hörhöihin uppoo kaikki mikä on agendan mukaista..

  1. Eli kantasuomalaiset joutuu kerjäämään ruokansa. Kun vitun orjat elelee leveesti. Eikä tarvi tehä rahan eteen mitään. Ja orjilla varmaa ei oo ees sitä aktivointi juttua. Menis kotimaahansa elelee soskun rahoilla. Ja ne jotka on orjien puolella voi lähteä niitten mukaan. Menikö jakeluun. Suomi suomalaisille

 10. Oikeesti mitä valhetta täällä syötetään tyhmille ihmisille.
  Tämä ei todellakaan pidä paikkansa.
  Turhaa provoa ja vastakkainasettelua.

 11. Kaikki mitä tässä ”artikkelissa” kerrotaan on valetta. Ja tyhmät rassenasset taas uskoo pää punaisena.

 12. Vai saa moninkertaiset tuet kerroppa mistä kun ei mun mies ainakaan saa kuin sen 400e/kk
  Niin kerroppa miten pieni sinun toimeentulo tuki on jos et et edes tuota saa ?

  1. Kantasuomalainen kurdin vaimo

   heinäkuu 31, 2018 14:24
   Tilanne on sinun tapauksessani eri kun olet naimisissa ja olet ottanut elätiksesi matun,mutta muutenhan he saavat kaikki valmiiksi ja suuremman taloudellisen tuen kuin kantasuomalainen vähävarainen.

  2. Kantasuomalainen kurdin vaimo

   Tilanne on sinun tapauksessani eri kun olet naimisissa ja olet ottanut elätiksesi matun,mutta muutenhan he saavat kaikki valmiiksi ja suuremman taloudellisen tuen kuin kantasuomalainen vähävarainen….

 13. Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan valtion ja kuntien sekä kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta jatkuvasti lisääntyvä pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat yli 5 miljardia vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
  Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Ei ole mitään järkeä rahdata toiselta puolen maailmaa tänne ihmisiä sen sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 138 ihmistä.

 14. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska koko ajan tulee lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja laittomasti maahan tulevia. Kantasuomalaiset kyllä pärjäävät ilman rahaa mutta ulkomaalaiset eivät pärjää ilman rahaa Suomessa. Siksi on tärkeintä turvata ulkomaalaisten tukien saanti ja evätä mahdollisimman monelta kantasuomalaislta tuet. Paras tilanne olisi jos kaikkien kantasuomalaisten tuet lakkautettaisiin ja ne säästyneet rahat jaettaisiin kaikkien ulkomaalaisten kesken. Ulkomaalaiset vain nyt tarvitsevat moninkertaisesti enemmän rahaa, kuin kantasuomalaiset. Siksi ulkomaalaisten tukien määrä on moninkertaisesti suurempi, kuin kantasuomalaisten ja se on tulonsiirtoa kantasuomalaisilta ulkomaalaisille.

  -Jaana Kela

 15. Tämän tilanteen johdosta joudumme ottamaan yhteyttä sisäministeriöön. Tämä sivusto ja muut ihmiset levittävät somessa vihapuhe paljastuksia. Vihapuhe on rasistista ja laitonta toimintaa. Tulemme tekemään kaikkemme näiden paljastusten leviämisen estämiseksi. On se kumma jos näiden paljastusten leviäminen ei nyt lopu.

  -Heikki Kela

  1. Heikki umpikelalle tiedoksi että tämä on roturealismia ja rasismi koskee alkuperäis väestöä. Alkuperäisille suomalaisille samat etuudet, muutoin se on syrjintää, heitteillejättöä meitä kohtaan sekä epätasa arvoisuutta. Alkuperäisillä suomalaisilla on oikeus tietää miten törkeästi heitä kohdellaan. Tämän vuoksi maassa on mielenterveys sairaudet, itsemurhat ja taloudelliset vaikeudet lisääntyneet ja se on valtion vastuuta ja syytä.

 16. Näiden paljastusten levittäjät pitää laittaa vankilaan tarvittaessa. Vain kovat otteet tehoavat rasisteihin.

  -Heikki Kela

  1. Natsit ovat menneisyyttä. ensimmäisessä ja toisessa maailmansodasssa. Varsinkin toisessa. Ei natsi nimitystä voi nykyaikana käyttää. Kai sen ymmärrät? Nyt eletään 2000 lukua

 17. Tätä sivustoa vastaan on taisteltu useita vuosia, jotta paljastukset ja totuus ei vain leviäisi kovin monelle. Useita miljoonia muslimiehiä tulee Suomeen ja sitä te rasistit ette tule mitenkään estämään. Taistelu totuuden leviämistä vastaan jatkuu ja kaikki keinot ovat sallittuja kunhan ihmiset eivät saisi tietää totuutta!
  -Refugee Hospital

 18. RasistiNazi huomaa että sama homo kirjottelee parin minuutin välein eri nimimerkillä

 19. Kyllä suomalaisella veronmaksajalla on oikeus tietää mihin meidän veroeuroja käytetään.Jos näistä totuuksien levityksestä joku suvakki vetää herneen nenään niin siinäkun vetää,suurin osa noista suvakeista on sosiaali etuuksien varassa eläviä.Se joka on sillä kannalla että voidaan ottaa lisää noita elintaso surffareita nii heille pitäs antaa nurkkiin pyörimään muutama elättI matu niin säästyisi yhteiskunnan rahoja edes vähän.

 20. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN SUOMIMEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

 21. On siinä se hyvä puoli tos islamin uskossa että loppuu se tasa-arvo huuhaa feministeiltä ja naisen on alettava arvostamaan ja kunnioittamaan naista alistavaa miestä ja naisen asema taantuu sinne 50 ja 60 luvun aikaan.

 22. no suvakit on sitten onnessaan kun maa on islamisoitunut kokonaan,naisen arvo on rottaakin huonompi ja muslimi saa tappaa naisensa koska haluaa ilman mitään lakeja. suvakki ämmät siis tyhmyyttään sahaavat omaa oksaansa tuhoten oman elämänsä siinä hehe, ei ole tyhmyydellä rajaa suvakin elämnässä. naiviuden huippu kun ihannoi orjuuttavaa murhaajauskonnon miehiä jotka eivät osaa edes käyttäytyä ihmisen tavoin.eläimiähän ne on ja nuo kelan paperitkin on täyttä totta ja jaetaan kaikkialle mihin itsekin vain voin. tottahan tuo on esm,naapurini musukoira näytti paprit minulle myöskin jo 5V sitten että 4500€/kk tulee ilmaseksi käteen eikä taatusti aio mennä mihinkään hikiseen työhön elämänsä aikana ja ei lähde näin idioottien ihmisaten maasta kulumallakaan pois.

 23. jokanein suomilainen joka jaka naita tietoja netis on merkittyja miehia! teillä ei olla mita lupa ja oikeus jakaa meitan etuja netis! Raiskaame naisene ja hakaame teita!

  1. Mohammed. ..Sehän me tiedetään että te raiskaatte,hakkaatte ja teette kaikenlaisia rikoksia.Luojan kiitos teidän tekemät rikokset eivät ole kohdistuneet minun lähipiiriin.

 24. Minä olen sosiaalitoimenjohtaja ja nämä paljastukset ovat katastrofi. Ymmärrettekö te edes minkä vahingon te olette näillä paljastuksillanne aiheuttaneet. Ulkomaalaisten tuet ovat tarkasti vartioitu salaisuus. Jos jokainen kantasuomalainen saisi tietää, että ulkomaalaiset saavat keskimäärin nelikertaiset tuet ja heidän kulunsa on kahdeksankertaiset verrattuna kantasuomalaisiin. Se aiheuttaisi valtavaa kateutta ja jonkin verran rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Sen takia nämä tuet ovat tarkasti salattuja tietoja aina. Koko yhteiskunta on vaarassa näiden paljastusten takia. Puhuessani ulkomaalaisista tarkoitan turvapaikanhakijoita ja pakolaisia, jotka elävät eri tukimuotojen avulla.

 25. Voi helwetti sentään näiden paljastusten jälkeen on monella kantasuomalaisella. Sellainen olo että on valtiovalta pannut kunnolla takapuoleen kantasuomalaisia kohtaan. Voi wittu sanon mä. Kuinka witun monta kertaa kela ja sosiaaliviranomaiset on toistellu tuet ovat samat kaikille. Aina kun on paljastunut jotain on vedottu yksittäistapaukseen. PRKL viranomaisten valehtelu tästä saa raivon valtaan. Näiden paljastusten jälkeen jokainen kantasuomalainen tietää, että mamut saa moninkertaisesti enemmän tukia ja ne maksaa moninkertaisesti enemmän veronmaksajille kuin työttömät suomalaiset. Mamuille kustannetaan kaiken lisaksi autot, ajokortit, autokoulu ja autonvakuutukset. Prkeleen TUNARIT hallitus ja valtiovalta vaaleissa nähdään se on PRKL. Yksikään puolue, joka on järjestellyt näitä etuja mamuille ei saa mun ääntäni eikä monen muunkaan suomalaisen. Te stnan petturit SDP, Kokoomus, Keskusta, VIhreät, Kristilliset ja RKP olette nämä edut mamuille antaneet. On se PRKL kumma kun kantasuomalainen sotaveteraani tai vanha eläkeläinen ei pysty ostamaan lääkkeitä kun rahat ei riitä edes ruokaan. Sossu-Kela ei anna rahaa kantasuomalaisille mutta mamuille sitä rahaa kaadetaan säkkikaupalla. Kustannetaan vielä autot, ajokortit ja autokoulut ja vakuutukset. Turha on tulla kenenkään kela tai sossu virkailijan tai kansanedustajan jauhamaan paskaa, että Suomessa on kaikki saman arvoisia. Vaaleissa nähdään se on varmaa.

 26. mä oon aina ollu siinä uskossa et kantasuomalaisena mul on samat edut kuin mamuilla. mut näköjään mamuilla on moninkertaiset edut kantasuomalaisiin verrattuna. tää on näköjään ollut maan tapa alusta alkaen. nyt ku kaikki on paljastunu niin ei muuta ku äkkiä lakaisemaan maton alle ettei vaan kantasuomalaiset sais tietää totuutta täst asiasta.

 27. Mulla on kaa mies somali ja oon suomalainen nainen. Ollaan naimisissa. Raadaan päivät pitkät töitä ja joudun tekeen kaikki kotityöt. Olen ostanut meille lainalla omakotitalon. Meillä on 2 autoa mun ostamat. Ongelma on se, että mun mies väittää jatkuvasti et heidän kulttuurissaan naiset tekevät kaiken ja kaikki työt ja miehet ei tee yhtään mitään. Sen perusteella ei oo tehnyt koskaan mitää töitä. 10 vuotta oltu jo yhes. Muuten menee ok mut hieman huolestuttaa jos satun sairastumaan tai menetän työpaikan. En haluais jättää koska pelkään olla yksin ja kun ei ole aviehtoa omaisuus menis puoliksi. Eli velat jäis mun maksettaviksi.

 28. Kantasuomalaisen rooli on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja jatkuvien veronkorotusten jälkeen ja hintojen jatkuvan nousun jälkeen. Käteen ei kohta jää juuri mitään. Jostain syystä valtiolla on varaa kustantaa kaikki mamuille ja antaa vielä moninkertaisesti enemmän rahaa kuin kantasuomalaisille. Noista rahan antamisesta ja kaiken kustantamisesta esim. kaikki terveydenhuolto yksityisellä ilmaista mamuille. Mamut saavat jopa ilmaiset laserleikkaukset jos haluavat silmälasit pois ja paljon muuta. Tuosta tulee useamman miljardin euron lasku veronmaksajille. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään lisää pakolaisia ja maahanmuuttajia, jotka elät sosiaalituilla. Suomella ei ole edes varaa pitää nykyisiä pakolaisia ja mamuja. 50% nykyisistä mamuista ja pakolaisista pitää poistaa Suomesta. Koska ei ole varaa pitää heitä täällä. Kaikki mamujen ja pakolaisten kustannukset valtio kattaa lisävelalla. Suomella ei ole vain varaa olla koko maailman sossu ja ottaa jatkuvasti lisää mamuja ja pakolaisia.

 29. Tämä lisää roturealismia sillä rasismin kohteena on alkuperäis väestöön kuuluvat suomalaiset. Tämä on syrjintää, rasismia ja epätasa arvoa meitä kohtaan joka lisää maassa mielenterveys sairauksia, itsemurha riskejä, taloudellisia vaikeuksia. Ja syy ja vastuu on ainoastaan valtiolla. Samat etuudet meille orginaaleille suomalaisille ja maassa maan tavalla tai maasta pois. Ja maasta pois mamut eikä alkuperäis väestö. Mamut ja kansainvälistyminen on suomalaisuuden tuho

 30. Miksi sitten meidän suomalaisten pitää kärsiä heidän vuokseen? Kun en ole vastaan pakolaisia mutta miksi esim minä ja puoliso ei olla saatu esim asumistukea? Minä teen sijaisuuksia ja avopuoliso on työkykyä ylläpitävässä toiminnassa? Ollaan menty miinukselle taloudellisesti niin että kohta menee luottotiedot. Ei olla saatu toimeen tulotukekaan vaikka lapset ovat joka toinen viikko.. Esim tämän kk tulot yhteensä kummaltakin 2400.. Siitä pitää maksaa ensin vuokra 750e. Joka toinen viikko elättää 6 henkeä ja joka toinen ollaan kahdestaan. Maksaa lainoja ja yrittää muutenkin elää.. Ei ihan mene oikein..

 31. Iso osa kansasta kannattaa matujen ottamista elätettäviksi,mutta moniko heistä olisi valmis ottamaan yhtään matua elätettäviks jos se pitäisi tehdä omilla rahoilla???Muutenkin Suomen talous kuralla niin en ymmärrä miksi sitä pitää lisää ajaa ahdinkoon suomalaisen veronmaksajan varoilla.Miksei pidetä oman maan vähäosaisista huolta?

 32. Taas uusi uutisointi matujen tekemästä seksuaalirikoksista joka kohdistuu lapsiin,näitä on ollut nyt joka päivä.
  Tämäkö on suvakkihorojen unelmaa?
  Toivottavasti yhdenkään suvakkihoron lapsi ei joudu matujen hyväksikäyttämäksi,suvakkihoroilla niin paljon pissiä päässä ja suvaitsevaisuutta että varmaan he uhraavat mieluusti oman lapsensa matujen käyttöön.
  Aivan sairas tää meidän yhteiskunta.

Comments are closed.