”Turvapaikanhakija”: Tulemme Suomeen ilmaisen rahan perässä. Suomen sosiaaliturva houkuttelee miljoonia ihmisiä.

Suomi on tunnettu siitä, että se toimii koko maailman sosiaalitoimistona. Suurin osa pakolaisista ja turvapaikanhakijoista elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä ei tule koskaan tekemään. Muhamed kertoo, että hänen monet sukulaisensa ovat lopettaneet työn tekemisen Irakissa ja lähteneet Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Monet sukulaiseni ovat asuneet Suomessa jo 20- vuotta ja eläneet sosiaalietuuksilla koko ajan ja yhtään mitään työtä he eivät ole tehneet, eikä heidän ole tarvinnut tehdä, kertoo Muhamed. Suomeen tulee useita miljoonia ihmisiä elämään sosiaalietuuksilla, koska Suomi tarjoaa maailman parhaimmat ja suurimmat sosiaalietuudet pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, sanoo Muhamed. Suomi on jatkanut tätä toimintaansa jo 40-vuotta, eikä loppua ole näkyvissä. Suomessa toimii jo noin 170 moskeijaa siis moskeijat, erilaiset kellari- tms moskeijat, islamilaiset rukoushuoneet, koraanikoulut ja erilaiset islamilaiset yhdistykset, joissa harjoitetaan uskonnollisia menoja. Moskeijoiden määrät kasvavat tasaista vauhtia ja Suomi islamisoituu nopeaa vauhtia, kertoo Muhamed.

Kaksi kolmasosaa Kelan asiakkaista on vieraskielisiä ja useissa kunnissa ja kaupungeissa vieraskielisten osuus harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta, jolla ei ole ylärajaa on yli 50% Pian Suomi on siinä tilanteessa, jossa Kelan asiakkaista yli 90% on vieraskielisiä ja harkinnavaraista toimeentulotukea saa yli 90% vieraskielisistä. Jo nyt valtio, kunnat ja kaupungit käyttävät yhteensä vuodessa 15,6 miljardia euroa kaikkien ulkomaalaisten kaikkiin kuluihin. Moskeijoiden määrät kasvavat tasaista tahtia ja Suomi islamisoituu vauhdilla. 2050 islam ottaa vallan Suomessa pysyvästi ja teurastaa kaikki vääräuskoiset. Suomi on kuin tappavan syövän saanut potilas, joka vetelee viimeisiään, iloitsee Muhamed. Pian Suomi ja suomalaiset tuhotaan ja siitä tulee iso teurastus ja Suomi lakkaa olemasta. Suomesta tulee islamistinen kalifaatti, kertoo Muhamed.

Tuore siirtolaiskriisi Kreikan ja Turkin rajalla on nostanut pinnalle kysymykset ”pakolaisten” todellisista motiiveista. Vain pieni osa ”pakolaisista” on peräisin aidosti vaarallisista, sotaa käyvistä maista.

Alla olevalla videolla tunkeutujat kertovat itse, miksi he tahtovat tulla Eurooppaan. Arabien ja afrikkalaisten mukaan vetovoimatekijöitä ovat eurooppalaisten tarjoamat ilmainen ruoka, asuminen ja raha.

Mikä hälyttävintä, siirtolaiset eivät ole heikkoja naisia ja lapsia vaan taisteluikäisiä nuoria miehiä. Kaikki valtapuolueiden argumentit ”pakolaisten auttamisen” puolesta ovat siis valetta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.