Kaupoista alkavat loppua tuotteet.

Kauppias kertoo, että nykyinen kysyntä on noin 20-50 kertaa suurempi, kuin normaalisti. Kaupat eivät pysty pitkään kattamaan moninkertaista kysyntää. Pian tuotteet loppuvat tukuista, maahantuojilta ja valmistajilta. Silloin hyllyt tulevat pysymään tyhjinä. On olemassa vaara, että ruoka loppuu kaupoista lähiaikoina. Asiantuntijoiden mukaan koronaepidemia tulee kestämään 2021 kesään asti ja Suomessa tartunnan saa noin 4 miljoonaa ja siihen kuolee 50 000 – 300 000 suomalaista. Kauppias suosittelee ihmisiä nyt ostamaan sellaista ruokaa, joka säilyy 30 päivää tai enemmän Yksi keino on käyttää pakastinta ja jos ei ole pakkastinta niin ostaa iso tai useita pakastimia ja pakastaa ruoka. Ihmisten pitää nyt varautua ja jokaisella tulisi olla vähintään 12 kuukauden ruuat ja muut jokapäiväiset tarvittavat tarvikkeet kotona. Paras tilanne olisi, jos ihmisillä olisi jokapäiväiset tarvittavat tarvikkeet 12-24 kuukaudeksi, kertoo kauppias. Jokainen on nyt omillaan ja jokaisen pitää itse huolehtia siitä, että jokapäiväisiä tarvittavia tarvikkeita löytyy kotoa 12-24 kuukaudeksi kaiken varalta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.