Ruotsi valmistautuu ottamaan yli miljoona turvapaikanhakijaa vuodessa 2020 alkaen.

Pääministeri Stefan Löfven on sopinut salaa Suomen hallituspuolueiden kanssa, että Suomi kantaa myös vastuunsa. Suomi ottaa Ruotsiin tulevista turvapaikanhakijoista miljoona turvapaikanhakijaa kerralla yhdessä vuodessa tai 300 000 vuodessa 6 vuoden ajan. Toiminta tulee tapahtumaan täysin samalla lailla, kuin vuonna 2015. Ruotsi kuljettaa turvapaikanhakijat ilmaiseksi Tornion rajalle. Suomen hallitus suunnittelee aloittavansa salaiset turvapaikanhakijoiden rekkakuljetukset Ruotsin puolelta Suomeen 19.3. klo 00:00. Samalla hetkellä on tarkoitus salaa lennättää Suomeen useita tuhansia turvapaikanhakijoita ympäri maailman. Tarkoitus on salaa kuljettaa rekoissa mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita Suomeen. Moni kuljetusyrittäjä on kertonut, että on saanut jo valtiolta salaisen sopimuksen kuljettaa mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita salaa Ruotsista Suomeen.

Myöhemmin Suomen hallitus on suunnitellut järjestävänsä ulkonaliikkumiskiellon, jotta kymmenet tuhannet turvapaikanhakijat voivat kävellä Suomeen Ruotsista ilman esteitä. Hallitus on suunnitellut sulkevansa internetin huhtikuussa, jotta heidän suunnitelmansa yli miljoonan turvapaikanhakijan tuomisesta Suomeen ei paljastuisi somessa. Sekä se, että ihmiset eivät pysty välittämään mitään tietoa somessa, kun Ruotsista kymmenet tuhannet turvapaikanhakijat tulevat Suomeen. Suurin osa näistä turvapaikanhakijoista on islamiuskoisia nuoria miehiä, jotka eivät mitään turvapaikkaa tarvitse. He tulevat Suomeen vain sen takia, että Suomessa on maailman parhaat ja suurimmat sosiaalietuudet islaminuskoisille. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona islaminuskoisille miehille. Katso alla oleva VK video vain 3.5 minuuttia.

vk.com/video353410894_456239345

Suomen eduskuntapuolueet eivät tule rajaa sulkemaan missään tilanteessa turvapaikanhakijoilta ja kaikki turvapaikanhakijat otetaan vastaan elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ilmaisissa asunnoissa heidän tekemättä koskaan mitään työtä. Turvapaikka on jakamaton ihmisoikeus ja Suomi tulee ottamaan kaikki Suomeen tulevat turvapaikanhakijat ja asuttamaan heidät.

”Ruotsi on täynnä! Empaattisia, rakastavaisia ihmisiä, jotka tietävät että turvapaikkaoikeus on koskematon”, sanotaan mm. Jag är 2015 FB:ssä. Lisäksi ympäri sosiaalista mediaa on täräytetty massiivisia kampanjoita ”Jag är 2015”-häshtägillä. Tuhannet vuonna 2015 kehitysmaista tulleet henkilöt todistavat, miten ovat muka oppineet vuodessa kielen ja opiskelleet kahdessa raketti-insinööriksi.

Ruotsissa on menollaan niin massiivinen rummutus miljoonan uuden tulijan puolesta vuodessa, että ei ole epäilystäkään, että Ruotsi on ottamassa miljoona vuodessa usean vuoden aikana. Nyt jokainen lukija ymmärtää miksi Suomessa on 2016 vuodesta lähtien harjoiteltu säännöllisesti ja useasti eri viranomaisten toimesta miljoonan turvapaikanhakijan ottamista Suomeen yhdessä vuodessa. Miksi sisäministeriö on suunnitellut miljoonan turvapaikanhakijan ottamista ja asuttamista Suomeen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

17 Comments

 1. “Pääministeri Stefan Löfven on sopinut salaa Suomen hallituspuoleiden kanssa, että Suomi kantaa myös vastuunsa ja ottaa Ruotsiin tulevista turvapaikanhakijoista miljoona turvapaikanhakija…”

  Tässä olisi jollekin puolueelle paikka kysyä hallitukselta, onko tällaista sopimusta tehty, missä sopimus on nähtävillä ja onko eduskunta valtuuttanut halltuksen tällaiseen.

  Todennäköisesti vastauksena saadaan puhetta, joka ei vastaa kysymykseen.

  1. Tuossa tulee käymään täysin samalla lailla kuin 2015. Kun Ruotsi havaitsee, että tulijoita on liikaa. Ruotsi tulee ohjaamaan tulijoita Suomeen täysin samalla lailla, kuin 2015 ja koska asia on sovittu samalla lailla kuin 2015. Suomi ottaa kaikki vastaan täysin samalla lailla kuin 2015.

 2. Valmiuslaki mahdollistaa esim. asuntojen pakkovuokrauksen matuille 7 luvun 53 §:n mukaan:

  53 §
  Asumaan sijoittaminen

  Jos asuntokannan säännöstelyviranomainen arvioi, ettei asunnonomistajan laajennettu ilmoitusvelvollisuus ole riittävä toimenpide asuntojen käyttöön saamiseksi, on sellainen asunnon haltija, jolla on hallussaan useampia huoneita kuin yksi huone ruokakunnan kutakin jäsentä kohden keittiötä mukaan lukematta, velvollinen ilmoittamaan ylimääräiset huoneet asuntokannan säännöstelyviranomaiselle vuokralaisen osoittamista varten (asumaan sijoittaminen).

  Tämähän on mainittu myöskin siinä sisäasiainministeriön virallisessa valmiussuunnitelmassa, missä yhtenä skenaariona tänne kaavaillaan saapuvaksi miljoona matua vuodessa. Silloin lähtevät suomalaisilta asunnot ja autot – korvauksetta! Korvauksetta siksi, että kuvitteletteko tosiaan valtion maksavan käyvän korvauksen pakkovuokrattavasta asunnosta, mukaan lukien sen mihin kuntoon matut repivät sen siellä oleskellessaan. Näistä on kuultu, että täysi sisäremontti tarvitaan sen jälkeen kun matut ovat asunnossa elämöineet.

  78 §
  Moottoriajoneuvon käyttöoikeuden luovutusvelvollisuus

  Moottoriajoneuvon omistajan tai haltijan on 3 §:n 1 ja 2 kohdassa tarkoitetuissa poikkeusoloissa maanpuolustuksen, väestönsuojelun, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai yhteiskunnan toiminnan turvaamisen kannalta välttämättömien kuljetusten hoitamisen sitä vaatiessa luovutettava omistamansa tai hallinnassaan oleva moottoriajoneuvo tiekuljetusviranomaisen käyttöön.

  Tarkemmat säännökset moottoriajoneuvojen käyttöoikeuden luovutuksessa noudatettavasta menettelystä annetaan valtioneuvoston asetuksella.

  1. Olisi kammottavaa, jos joutuisi ottamaan asuntoonsa moniosaajan tai kaksi alivuokralaiseksi. Arvaahan sen miten siinä kävisi, moniosaajan koko suku ja kaverit valloittaisivat asunnon.

   1. Tuolla sisäministeriön raportissa tosin mainitaan, että ne ajoneuvot ja asunnot tullaan ottamaan pois kantaväestöltä ja antamaan turvapaikanhakijoille.
    7.1.3.6 Suositukset ”vakavan kriisin” skenaariossa
    • Poikkeuslainsäädäntöön turvautumisen osaamisen kehittämistä
    • Kuntien itsehallinto vastaan perustuslain säätämisjärjestys pohdittava kunnolla
    läpi (Kuntien itsehallinto jyrätään yli ja kaikkiin kuntiin laitetaan 75%-375% väestöstä turvapaikanhakijoita.)
    • Kapasiteetti ei riittäisi majoittamiseen, laajat leiriolosuhteet luotava (YK:n ohjeistamana) Aidatut ulkoleirit kantasuomalaisille ja turvapaikanhakijat kantasuomalaisten asuntoihin.
    • Yksityisasuntojen ja lämmitettyjen varastojen käyttöönotto mukaan. (turvapaikanhakijoille asuntoja lisää. Kantasuomalaiset ulkoleireille)
    • Valmiuslain mukainen säätelyn tarkastus (ruuan laatu, rakennusten ja ajoneuvojen
    käyttöönotto) Rakennukset ja ajoneuvot otetaan kantasuomalaisilta pois ja ne annetaan turvapaikanhakijoille.

    julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/80810/vo%20kyky%20julkaisu_netti_FINAL.pdf

 3. FB sitten poisti aiemmin kirjoittamani kommentin. Kirjoitanpa sen sitten uudelleen muistinvaraisesti.

  Sakari Puisto on aivan oikeassa. Kun maahanmuuttajat ovat saaneet vallattua itselleen alaa, on myöhäistä tai ainakin vaikeaa enää tehdä mitään. He ovat oppineet kielen, rakentaneet verkostoja, saaneet edustajansa eduskuntaan, puolueisiin, järjestöihin ja hallituksiin. He ovat värvänneet lobbareita ja lahjoneet öljydollarisalkuilla päättäjiä . Heidän länsimaistuneet serkkunsa toimivat toimittajina tai kolumnisteina ja vaikka nämä tuomitsisivat jyrkimmät islamin tulkinnat, he kuitenkin pitävät yllä tietoisuutta maanmiestensä kotimaiden humanitäärisestä katastrofista ja länsimaiden osuudesta siinä. Sharialain tultua voimaan nämä liberaalit muslimit kaivavat rukousmattonsa naftaliinista ja kääntyvät kuin taikaiskusta takaisin vanhoillisen islamin kannattajiksi. Maahanmuuttajat ovat perustaneet itselleen järjestöjä ja erilaisia asiaansa ajavia neuvostoja. He ovat avioituneet suomalaisen kanssa, hankkineet työ- ja opiskelupaikkoja tai heidän lapsensa ovat niin tehneet. Heidän ympärilleen on syntynyt lukemattomia myös kantaväestöä työllistäviä työpaikkoja ja projekteja ja kulttuurin tutkimus, filologia, kansantiede ym. suoltaa ehtymättömän määrän trendikkäitä ja nousevan uran takaavia lopputyön aiheita yliopisto-opiskelijoille.

  Lopulta maahanmuuttajat ovat vallanneet itselleen kokonaisia kaupunginosia, joita he hallitsevat mafiaverkostojen ja/tai islamilaisten shariatuomioistuinten voimin ja joita he puolustavat asein.

  Pahinta kuitenkin on Suomen valtaaminen henkisesti. Siinä vaiheessa, kun ammuskelut, räjähdykset, raiskaukset, kaulojen katkominen ja muut terrori.iskut ovat jokapäiväisiä, on myöhäistä enää tehdä mitään. On vaikea perustella perhe Muhamedille, miksi sairas isoäiti ei voi perheenyhdistämisperiaatteen mukaan tulla Suomeen, vaikka Alin neljä vaimoa, lapset, sedät ja tädit ovat niin saaneet tehdä. Isoäiti ei auta korjaamaan vinoutunutta huoltosuhdetta, tosin eivät Ali vaimoineen, lapsineen, setineen ja täteineenkään eivätkä seuraavat sukupolvet tunnetussa historiassakaan. Media pitää loputtomine nyyhkytarinoineen huolen siitä, että länsimainen humaani ihminen tuntee syyllisyyttä kehitysmaiden katastrofaalisista oloista sekä lukuisine selviytymistarinoineen siitä, että muistaisimme etteivät kaikki muslimit tai afrikkalaiset ole rikollisia, terroristeja, elintasosurffareita tai seksuaalisesti kieroutuneita. Kun syntyneitä rakenteita yritetään lähteä purkamaan, media myös pitää huolen, että vakavasti sairaiden keskoslasten huoltajuuskiistat pysyvät otsikoissa, vaikka sydäntä särkeviä ne ovat vain humaanissa lännessä. Toisen vanhemman kotimaissa ne ovat ainoastaan Allahin tahto, jos edes ketään hetkauttavat.

  Media ja kolulaitos yhdessä puolestaan takaavat sen, että nykyiset ja tulevat sukupolvet on ohjelmoitu monikulttuurisuuteen ja heille on vaikea selittää, miksi ennen asiat olivat paremmin.

  Lopuksi sitten, kun maahanmuuttajia on satojatuhansia tai miljoonia on heidän palauttamisensa kotimaihin mahdotonta ilman sotaa.

 4. Kummalliseksi on mennyt maailma, kun rahat hankitaan joko Kelalta tai sossusta. Olen jo keski-ikäinen ja ainakin minun ikäluokkani tottui siihen, että ensin mentiin (kevyisiin ) kesätöihin ja sittemmin aikuisena ammattitaidon kartuttua kunnon ammattilaistehtäviin. Sieltä se elänto tuli – ja tulee edelleen.
  Olen varmaan onnellisessa asemassa, kun ei ole tarvinnut turvautua sossuun (rahanhankinnassa), hyvin vähän on mitään myöskään Kelasta tullut. Ollaan tietysti oltu pääsääntöisesti terveitä – ei ole tarvinnut kummoisia Kelan päivärahoja tai matkakorvauksia.
  Taloutta on myös yritetty pitää kasassa siten, että ei ole ollut maksuhäiriöitä, saati ulosottoja. Elää sitten vaikka vähän niukemmin, mutta taloudellisesti varmemmalla pohjalla.

  Suurin apu yhteiskunnalta meidän ikäluokallemme on ollut valtiontakaamat opintolainat, jotka tietysti maksettiin takaisin hyvässä järjestyksessä heti opintojen jälkeen. Ilman lainatakausta se opiskelu olisikin ollut tosi hankalaa. Opintorahaa (jota siis opiskelija ei maksa takaisin yhteiskunnalle) ei meidän aikanamme tunnettu käytännössä ollenkaan.

  Nyt sitten ”luukutetaan fattaa” eli käydään sossuluukulla ihan asiakseen tai rahoitetaan Kelasta näiden matujen ja muiden venkoilijoiden loputtomat kulut.
  Mutta onko kukaan tullut ajatelleeksi, mistä rahat sossuun tai Kelaan oikein tulevat? Tietääkseni ne ovat Suomen kansan maksamia verorahoja, jotka jaetaan tarvitseville….

  Äkkipäätään luulisi, että kun yhteiskunta kehittyy ja vaurastuu, niin sossua tarvitaan entistä harvemmin ja entistä vähemmän, mutta kuten Raamattukin mainitsee, ”köyhät meillä on aina keskuudessamme”.
  Ja mikäli köyhiä ei olisi omasta takaa tarpeeksi, niin toki nämä hattarapäät kotimaamme viherpunikkiglobalistit ovat haalimassa tänne onnelaan sotaa ja vainoa ”pakenevia” kulkijoita ympärimaailmaa. Meillähän on maailmankaajuinen sosiaalitoimisto auki kaikille tarvitseville…
  Joskus käy mielessä, että onko tämä kaikki oikein viisasta touhua. Sanon suoraan, että ei ole järkeä maailmanlaajuisessa koohottamisessa, kun omassa maassakin on asunnottomia, on köyhyyttä ja sairautta.
  Mutta niin se on, että ”kun on kuusenkaatajia, niin on oksanottajia”. Tunnetusti myöskään hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.
 5. Kiitos.

  Lisään vielä noiden anonyymipalvelujen listaan: RiseUp.Net.

  – Toimii myös Thunderbirdillä.
  – Thunderbirdissäkin onnistuu yhteys Tor-verkon kautta.
  – Rajaton määrä aliaksia.
  – Viestin kryptaus kannattaa tehdä ennen yhteyden muodostamista.
  – Periaatteessa käytän yhtä osoitetta vain yhteen kontaktiin.
  – Osoite jää voimaan toimivana viestien vastaanottamiseen.
  – Vastaanottaminen on anonyymiä, mutta lähettäessä kaikkien aliasten metatiedoissa on sama lähettäjä, “pääkäyttäjän” osoite.
  – RiseUp’issa myös pääkäyttäjää voi vaihtaa.
  – Palveluissa, joihin liittyy julkinen osoite, esimerkiksi Gravatar, ei kannata tuota samaa osoitetta käyttää kirjautumiseen.

  Jos yhtä ja samaa sähköpostiosoitetta käyttää useammassa palvelussa ja henkilöllisyys paljastuu yhdessäkin niistä (vuosien mittaan näin varmasti tulee käymään jonkin sattumuksen kautta), niin henkilöllisyys on sitten sitä kautta paljastunut kaikissa palveluissa.
 6. Tämä keskustelumme havainnollistaa sitä, että yksityisyys ja salaus ovat ikään kuin saman akselin ääripäissä, toistensa vastakohtia. On teoreettisesti mahdotonta, että molemmat voisivat olla yhtä aikaa voimassa.

  Jos haluat äärimmilleen salata viesti vastaanottajan, on parasta julkaista viesti mahdollisimman laajalevikkisessä [sanomalehdessä]. Tällöin viestin salaus on nolla, mutta vastaanottajan yksityisyys lähes yksi, 100%.

  Vastaavasti, jos haluat äärimmäisen tiukasti salata viestin sisällön, joudut käyttämään vastaanottajan henkilökohtaista salausavainta. Tällöin viestin salaus on noin 100%, mutta vastaanottajan henkilöllisyyden suhteen on olemassa vain yksi mahdollisuus.

 7. 2020-03-12:
  “Sverige fortsätter att ta emot asylmigranter – trots coronaalarmet”
  Några signaler om att Sverige ska sluta pröva asyl på grund av coronapandemin har inte regeringen gett.
  nyheteridag.se/sverige-fortsatter-att-ta-emot-asylmigranter-trots-coronaalarmet/

  Ruotsi jatkaa corona-epidemiasta huolimatta turvapaikanhakijoiden vastaanottamista. Siis maahan pääsee, vaikka kuinka pärskisi ja olisi sairaan oloinen, kunhan vain sanoo hakevansa turvapaikkaa.

  Mikä noita ruotsalaisia vaivaa?

  1. Tosiaan kaikkien on hyvä tietää, että suvakit haluavat lähteet aivan kaikille asioille myös sellaisille, jotka ovat yleisesti tiedossa. Suvakit tosiaan yrittää tuota loputonta lähteiden jankkausta joka ikisestä asiasta. Jos suvakille näyttää videon lähteenä se ei riitä pitäisi olla lähde kirjallisena. Jos suvakille näyttää kuvan se ei riitä pitää olla kirjallisena. Jos suvakille näyttää kirjallisen lähteen se ei riitä pitää olla video tai kuva. Jokaisen pitää nyt olla tarkkana noiden suvakkien lähde trollailun kanssa somessa. Kuva, video, linkki tekstiin riittää lähteeksi.

 8. Hallitus on ideologista syistä ”rajat auki” linjallaan ja antaisivat Suomen olla koko maailman sosiaalitoimisto. Eivät tee mitään Suomen ja suomalaisten turvallisuuden eteen. Mitä nopeammin hallitus vaihtuu, sen parempi.

 9. Tämähän tarkoittaa että ihmisten kannattaa muuttaa kaupunkien ulkopuolelle. Antaa kaupunkien jäädä tyhjilleen ja matujen muuttaa niihin keskustoihin, värivalojen sekaan. Sielä niitä on helpompi tarkkailla ja sielä niitä on helpompi valvoa. Eikä sinne tarvise kenenkään mennä, Ympäristökunnissa ja maaseudulla voidaan järjestää samat palvelut kuin kaupungeissakin on. Antaa läpsytelijöiden järjestää omat juhlansa.

  Sitäpaitsi, maaseudulla on mahdollisuus oravannahkakauppaan. Ja maaseudulla on mahdollista kerätä luonnosta satoa. Kaupungissa joutuu ostamaan kaiken. Ihan kaiken. Ei edes risuja voi polttaa lämmittääkseen asuntoaan.

Comments are closed.