Päivän Miete 2020-03-13

Pääministerin ilmoitus coronaviiruksesta ei voisi vähempää kiinnostaa. Siinäkin on kyse samasta asiasta kuin Syyrian sodassa; ihmiset ovat täysin hysteerisiä ja luulevat luulotautisina olevansa oikean asian puolella.

Se on osoitus ihmisyyden konkurssista, että länsimaiset poliitikot mieluummin ottavat miljoonittain kapinallisia kuin vaativat heiltä antautumista ja alistumista Syyrian laillisen hallinnon alaisuuteen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Minä näen nuo kapinalliset terroristeina. Ja ihmettelenkin miksi pitää aina normaaleille nimityksille keksiä kauniimpia sanoja. Kuten esimerkiksi syömishäiriö… Se on mielisairaus eikä mitään muuta.

Comments are closed.