Päivän Miete 2020-03-12

Kun nainen haluaa valtaa, niin hän uskoo, että sitä saa helpommin kaveeraamalla murhaajien kanssa. Mitä enemmän valtaa nainen haluaa sitä petomaisempia murhaajia nainen haluaa “pelastaa”.

Miksi suvaitsevaiset suvaitsevat enemmän pahoja ihmisiä kuin suomalaisia?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Tietty osa kansasta sokaistuu aina vallanhimosta. Naisille “öykkäri ja rikollinen” tarkoittaa seuraavaa laumanjohtajaa joka haastaa vanhat johtajat ja heidän laatimat sääntönsä. Sellainen henkilö nähdään vahvana uroksena joka tuottaa vahvoja jälkeläisiä.

    …ja usein tällainen ajatuskulku on seurausta e-pillereiden vaikutuksesta aivotoimintaa. Josta seuraa että siina vaiheessa kun lapset on tehty ja viimeinen imetys loppunut niin hormoonitasot heilahtelevat ja nainen ymmärtää tehneensä elämänsä virheen. Ja ero on edessä. Naiselle puhekaa myös PMS-oireyhtymä lähes 100% varmuudella, jonka vuoksi hän joutuu syömään muita lääkkeitä koko luppuikänsä.

    Mutta se huumehuuruinen alkuaika oli sitä “ihanaa aikaa”.

Comments are closed.