MV2 oikeudenkäynti menossa.

MV2 oikeudenkäynnit katso youtube videot. Aito oikea valemedia eli valtamedia on mukana ja täysin korruptoituneet tuomarit ja syyttäjät. Näiden oikeudenkäyntien ainoa tarkoitus on saada muut vaihtoehtomediat pelkäämään ja lopettamaan toimintansa. Suomessa on massiivinen jahti menossa kaikkia niitä vaihtoehtomedioita vastaan, jotka uskaltavat kertoa totuuden Suomen tilanteesta.

Live seuranta alta

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

 1. Salla Vuorikoski Suomen Kuvalehdestä.

  Minulla olisi myös kysymyksiä vaihtoehtomedian lukijoille. Vastaukset voitte antaa täysin “anonyymisti” kommenteissa kuten tämän “median” luonteeseen kuuluu. Suomeen arvioidaan tulevan 2020 – 2030 vuonna yli miljoona turvapaikanhakijaa Ruotsin kautta. Hallitus valmistautuu jo nyt ottamaan nämä kaikki. Varusmiehet tulevat kantamaan laukkuja. Kunnat valmistautuvat yli 100 000 turvapaikanhakijaan tuloon vuodessa. Rajoja ei tulla sulkemaan missään vaiheessa. Miten te kommentoijat näette Suomen tulevaisuuden? Mitä te haluaisitte sanoa muille suomalaisille? Mitä muita mietteitä nämä asiat teissä herättävät? Kiitos kaikille, jotka vastaavat.

  1. Oletko todella oikea Salla Vuorikoski ?
   fi.wikipedia.org/wiki/Salla_Vuorikoski

   Ainoa tapa varmentaa aitoutesi on, että laitat Suomen Kuvalehden verkkosivuille tämän viestisi ja mainitset siinä, että vastata voi myös “kantasuomalalainen.net“-palvelun ketjussa kantasuomalainen.net/2020/03/12/mv2-oikeudenkaynti-menossa/ Ja täällä laitat tietysti linkin kyseiselle viestille Suomen Kuvalehden sivuille.

   Viestisi perusteella, kuka tahansa sitten oletkin, voisi sanoa, että päättäjät ja päättävässä asemassa olevat viranomaiset ottavat valtavan henkilökohtaisen riskin. Esittämäsi skenaario on hyvin vastenmielinen ja herättää suuttumusta väestössä. Heidän elämänsä ja heidän lastensa tulevaisuus tuhoutuvat. Mihin ja miten arvelet tämän suuttumuksen kanavoituvan?

Comments are closed.