Maria Ohisalo on ammattivalehtelija, joka valehtelee jatkuvasti ja jää siitä kiinni.

Maria Ohisalo valehtelee jatkuvasti julkisuudessa, kuinka kansainväliset sopimukset pakottavat Suomen ottamaan useita miljoonia turvapaikanhakijoita yhdessä vuodessa. Ohisalo valehtelee myös siitä. että Suomi ei voi sulkea rajoja, eikä estää miljoonien turvapaikanhakijoiden tuloa, koska kansainväliset sopimukset. Suomi ei Ohisalon mukaan voi aloittaa rajatarkastuksia tai sulkea rajoja tilapäisesti. Ohisalon mukaan Suomen on otettava kaikki maailman turvapaikanhakijat, jotka tulevat Suomeen. Maita jotka ovat sulkeneet rajojaan turvapaikanhakijoilta: Kreikka, Unkari, Bulgaria, Slovenia, Kroatia, Romania.

Muun muassa Saksa, Itävalta, Ruotsi ja Tanska ovat ottaneet sisärajatarkastukset käyttöön pakolaiskriisin takia. Schengen-sääntöjen mukaan sisärajatarkastuksia voi pitää yllä korkeintaan puoli vuotta. EU:ssa valmistellaan parhaillaan muutosta, jolla määräaikaa voitaisiin pidentää. Guardianin näkemän luonnoksen perusteella komissio olisi valmis hyväksymään rajatarkastusten jatkamisen korkeintaan vuodeksi kerrallaan. Kaikki nämä maat, jotka ovat sulkeneet rajansa tai ottaneet sisärajatarkastukset käyttöön ovat toimineet kansainvälisten sopimusten mukaan. Kaikille lukijoille on tässä vaiheessa selvää, että Ohisalo valehtelee ja hänen tarkoituksensa on saada Suomeen useita miljoonia turvapaikanhakijoita, jotka tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja eivät tule koskaan tekemään mitään työtä. Ohisalo on ylittänyt valtuutensa ja puuttuu itsenäisen valtion Kreikan rajavalvontaan. Suomessa on niin hullu sisäministeri, että hän yrittää estää muiden maiden itsenäisen toiminnan valtioina. Ohisalon valehtelu on niin törkeää, että Ohisalon on itse erottava tai erotettava virastaan.

Monet suomalaiset ammattivalehtelija poliitikot ovat käyttäneet kansainvälisiä sopimuksia keinona valehdella kansalle. Alla lista niistä Petteri Orpo, Katri Kulmuni, Sanna Marin, Maria Ohisalo, Pekka Haavisto, Li Anderson,Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Sauli Niinistö, Juha Sipilä.

Katso Ohisalon valehtelu alla olevasta linkistä.

areena.yle.fi/1-50389996?seek=547

Frontexin alukset eivät ole koskaan hoitaneet minkäänlaista EU:n rajavalvontaa, vaan ovat toimineet samanlaisina meritakseina Eurooppaan, kuin Soroksen “hyväntekeväisyys” järjestöjen alukset ja näin avustaneet ihmissalakuljettajien rikastumista.

Lue lisää: www.taikaluukku.com/products/frontex-miehityksen-karjessa/

Katso alla olevat videot.

dlive.tv/p/vihapuhefm+uUZmdClWR

Monikultuurisuuden ja avoimien rajojen utopia selitetty kaikille. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat selitetty 6 minuutissa. Sekä se miksi se ei voi koskaan onnistua. Miksi monikulttuurisuus ja avoimet rajat epäonnistuvat aina. Miksi monikulttuurisuus ja avoimet rajat eivät ole onnistuneet missään maassa koskaan. Katso alla oleva video suomeksi tekstitettynä.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Mitään lakia EI rikota jos TURVALLISEN maan kautta maahan pyrkiviltä ei oteta rajalla vastaan hakemuksia vaan heidät stopataan rajalle.

    Mitään lakia EI rikota jos TURVALLISEN maan kautta maahan päässeiden hakemuksia EI oteta vastaan vaan heidät palautetaan sen maan rajalle josta he ovat maahan tulleet.

    Lakia rikotaan VAIN jos Kreikka on tehnyt samanlaisen hölmöyden kuin Suomi eli säätänyt ITSE omassa laissaan että rajaviranomaisten pitää ottaa hakemukset viipymättä vastaan rajalla (vaikka maahan pyritään turvallisen maan kautta).

    Suomi on tämmöisen hölmöyden ITSE itselleen tehnyt aikaisempien hallitusten toimesta todennäköisesti niin että joku sisäministeriön virkamies on kirjoittanut lakiluonnoksen ja poliitikot ovat sen laiksi säätäneet ja kukaan EI ole huomannut lukea Geneven sopimusta jossa EI kielletä TURVALLISTEN maiden rajoille stoppaamista eikä TURVALLISTEN maiden rajoille palauttamista vaan vain jos stopataan/palautetaan VAARALLISEN maan rajoille niin se on kiellettyä

Comments are closed.