About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Hmm… Miten tähän nyt suhtautuisi… Ajatuksen on esittänyt henkilö joka oli itsekeskeinen ja harrasti haureutta. Ja omi kaikki suurimmat ensimmäisen vaimonsa keksinnöt itselleen. Sekä lähetti pari uskollista tuttuaan lähes varmaan kuolemaan sodan aikana, todistamaan herran väitteitä.

    Minusta tämä on samaa kaliberia kuin Arvo Ylppö joka steriloi heikompiosaisia ja teki heillä klinisiä kokeita aivan Mengelen tapaan. Ja lähetti suomalaislapset Ruotsiin vain sen vuoksi että DNA saataisiin pelastettua. Jälkeenpäin korotettiin vielä arkkiatriksi. Aika äijä.

    Tälle ei pärjää edes Pekka joka puhuu puskaa. Vaikka kovasti koittikin valehdella Pohjois-Karjala projektinsa onnistuneen. Kuoleisuus vain kasvoi toistasataa prosentta, vai oliko se neljättäsataa.

Comments are closed.