Kansanpetturi poliitikot riisuttava vallasta

Miksi Vastarintakaarti on perustettu?

itsenäisyys KV

Liity taistelevien toveriemme riveihin rakentamaan uutta, vapaata ja itsenäistä Suomea!

Nujertakaamme kansaa pilkkaava Suomen poliittinen johto ja rakentakaamme itsenäinen sekä omavarainen Suomi. Tehdään loppu ulkomaalaisella rahalla huoraavien poliitikkojen hegemonialle.

Globaali eliitti tuhoaa Suomen ja suomalaisuuden

Haluatko, että:

Monikansalliset yhtiöt hankkivat omistukseensa Suomen luonnon rikkauksia ja myös muuta valtion omaisuutta? Tästä esimerkkinä ulkomaiset rahastot omistavat suuria osuuksia sellaisista yhtiöistä, kuten esimerkiksi Metso, Kone, Fortum, Nokia, Nokian Renkaat, Nordea, Sambo, TeliaSonera, UMP-Kymmene ja Wärtsilä. Jopa Suomen pohjavesia oltiin hiljattain myymässä ulkomaisille sikoittajille, mutta kyseinen prosessi meni onneksi toistaiseksi jäihin.

Että:

Suomen poliittisen valtakoneiston aikaansaamana yrityksien, palkansaajien ja kotitalouksien eli reaalitalouden taloudellisista hyödyistä luisuu kansainvälisen pankkiirieliitin koron kiskonnan ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi?

globalisaatio

Nämä vaikuttavat kohoavaan energian hintaan kuluttaen kokonaiskysyntää sekä yritysten kilpailukykyä. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen tuo runsaita voittoja, mutta ne häipyvät reaalitaloudesta erilaisille rahoitusmarkkinoille, jossa ne esim. kohottavat osakkeiden arvoa rikastuttaen pientä kansainvälistä suursijoittajien eliittiä.

Että:

Perinteisen perhemallin ja avioliiton laillisuuden tuhoamisen?

Vallanpitäjät, valtavirtainen tiedonvälitys, viihdemaailma ja koulutussektori ovat tavoitteellisesti rappeuttaneet yleistä moraalintasoa, jonka yhtenä päämääränä on ollut perinteisen perhemallin ja avioliiton tuhoaminen. Tästä tuloksena suomalaisten syntyvyys on kuolettavan vaarallisen alhaista.

Ja tahdotko, että:

Suomen poliittiset vallanpitäjät saavat vapaasti vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme joksikin toiseksi? Itsekkyydessään Suomen poliittiset johtajat eivät myöskään välitä noiden kaukomaiden kansoista, jonka ammatillisia osaajia he haluavat haalia Pohjolaan, lisäten noiden maiden aivovuotoa ja horjuvuutta. Suomalaiset aiotaan tuhota tulevaisuudessa sukupuuttoon juuri massiivisen maahanmuuttajainvaasion kautta.

13-3-11203916
Maria Ohisalo.

Suomen viralliseen monikulttuurisuutta ihannoivaan pakolaispolitiikkaan liittyen, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmaisi hiljattain haluavansa, että Suomeen otettaisiin vastaan perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita Kreikan pakolaisleireiltä.

– Sisäministeriölle on tehty pyyntö selvittää asiaa. Me olemme tehneet työn, ja sinänsä meillä on valmius vastaanottaa näitä lapsia vaikeasta asemasta ja pyrkiä auttamaan heitä, Ohisalo sanoo.

Tulee myös muistaa, että:

Euroopan unioni on globaalin pankkiirieliitin ja talousjättien diktatuuri, jossa ei välitetä vähääkään pienten jäsenmaiden hyvinvoinnista. Suurpääoma ja rahanvalta ratkaisee kaiken.

Mikäli vastustat edellä esitettyjä rappeutuneisuuden ja kansan pilkkaamisen muotoja, Vastarintakaarti ry on sinua varten.

Vastarintakaartin tavoitteena on:

Mahdollistaa Suomessa parlamentaarisen työskentelyn aloittaminen maan eroamiseksi Euroopan unionista, eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta. Tavoitella Suomen siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja varata valtiolle rahanluontioikeus.

Pankit kansallistettaisiin, eikä rahan synnyttäminen olisi yksityisten tahojen käsissä. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Tämä tarkoittaa tietyn asteista reservivaatimusta, jolloin pankit pitäisivät tileillään vähimmäisvarantona eli reservinä tietyn osuuden talletusasiakkaitensa talletuksista.

Valtionvelan ja velkakierteen katkaisemiseksi on parasta luoda oma valtiollinen valuutta. Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta.

Muita tavoitteita ovat esimerkiksi:

Suomea ei saa kytkeä Pohjois-Atlantin liiton Naton-jäseneksi, Suomi ei saa liittyä vapaakauppasopimuksiin (esim. TTIP), pakolaisvyörytys on loputtava ja elintasopakolaiset palautettava lähtömaihinsa, Puoluetuki lopetettava, luotava ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjään (puolueettomuuspolitiikka kunniaan).

www.magneettimedia.com/37441-2/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Vielä on vähän abstrakteja ajatuksia ja toimia. Ja koska taustalla ei ole Lordin poikaa, kuten UKIP:llä, niin silloin olisi entistä tärkeämpää tietää miten edetään, mitä keneltäkin odotetaan ja minkälaisia ihmisiä tarvitaan.

  On myös ymmärrettävä että tällaiset hankkeen väliaikaisesti laskevat ihmisten elintasoa rajustikkin. Tämä tulee tiedostaa ja tiedottaa hankkeeseen mukaan lähteville jotta vaikeuksien kohtaaminen ei hajottaisi joukkoja.

  Pitkälle mietitty elintarvikehuolto hygieniatarvikeineen sekä muine jokapäiväisine käyttötavaroineen luo pohjaa yhteisöllisyydelle. Joka sekä vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, kerää lisää henkiöitä hankkeeseen sekä vahvistaa kaikkia taloudellisesti.

  1. Artikkelihan juuri viittaa Vastarintakaarti ry:n sivustolle, jossa asioita on selitetty tarkemmin, ja jatkossa kirjoitetaan näistä asioista vielä enemmän käytännöllisemmin. Kyseinen artikkeli onkin tarkoitettu tiivistetyksi herätteeksi, eihän kaikissa julkaisuissa voida keskittyä tarkkaan empiiriseen kuvaukseen.

 2. Ei saa ottaa kommenttejani moitteena vaan huomioina. Kirjoittaminen on vaikea laji sillä lukija saattaa ymmärtää sen täysin eri tavalla kuin kirjotitaja on kirjoittanut.

  Mutta asiaan… On hyvä että epäkohtiin tartutaan ja että niitä koitetaan oikaista. Mutta meillä Suomessa on jo niin monta ryhmää ja yhdistystä, että yksi lisää ei välttämättä edes saa ihmisiä korviaan lotkauttamaan. Se että suomalaiset eivät lähde mukaan radikaaleihin vaihtoehtoihin, se tulee meillä jo äidinmaidossa. Toista on esim. Ranskassa tai Espanjassa. Mutta Suomessa ollaa todella konservatiivisia.

  Tämän uuden yhdistyksen nimeä rasittaa yleinen mielikuva “natseista” vaikka ranskankielinen nimitys “la resitance” on kaikkien mielestä hyväksyttävä. Toisaalta, koska olemme Suomessa niin miksi emme käyttäisi suomea. Tämä asia ei liene selvinnyt “Soulders of Odin” porukalle joka pohjoismaisena ryhmänä käyttää nimenään englanninkielistä nimeä. Mielummin sitten vaikka saksa sillä pohjolalla on pidemmät perinteet saksaa puhuviin maihin kuin englantia puhuviin.

  Jatkossa kun tuottaa tekstiä Vastarintakaartin nimissä niin sellaiset sanonnat kuin “Pyritään vaikuttamaan…” eivät tarkoita lukijalle mitään. Niissä ei sanota kuka vaikuttaa tai vaikuttaako lainkaan. Kolmannessa persoonassa puhuttelu on populismi-politikointia ja siitä pitää päästä eroon jos haluaa muuttaa maailmaa. Siis aina: Jonkun ennaltamärätyn pitää tehdä jotain.

  Ja sitten lauseet joissa “…voi johtaa…” tai “…voi aiheuttaa…” kannattaa jättää kanssa pois. “Voivottelu on vanhojen mummojen puuhaa” sanoi äidinkielen opettajani minulle aikoinaan.

  On muistettava että toimivaan yhdistykseen tarvitaan Suomen kokoisessa maassa vähintään 130 aktiivista henkilöä. Mieluummin 350 jotka pyörittävät organisaatiota. Siis aktiivista, ei heitä jotka odottaa jotain valmiina.

  Ja yleisesti, kun tällainen uusi ryhmä syntyy niin ihmiset haluavat konkreettisia tulevaisuudenkuvia. Kuten vaikka “Ensi vuonna ostamme 1000ha maatila Oittista ja sinne perustetaan oma kylä jonka valtuustoon saamme enemmistön. Kiinteistön osto rahoitetaan henkilöiden X, Y ja Z myymällä omaisuutensa kaupungeista”. Eli oli se sitten mitä tahansa, niin selvä polku päämäärään pitää olla heti alusta asti näkyvissä. Ihmiset eivät seuraa sellaisia henkilöitä tai ryhmiä joiden päämäärä tarkentuu myöhemmin, niinkuin valtionbudjetin tai ELY-keskusten. No, politiikasa luvataan ja kerrotaan kaikki vaikka tiedetään jo puhuessa että valhedellaan. Ehkä siksi sitä sanotaan politikoinniksi.

  Muutamia asioita kun tarkentelee niin hyvä tulee. Ja sitten tulee myös miettiä mitkä kaikki muut ryhmät saisi heti tähän järjestöön liitettyä. Myös se kuka ottaa jäseneksi ja erottaa sekä kuka hoitaa raha-asioita on tärkeä jäsenille. Osuuskunta olisi tässä mielessä hyvä vaihtoehto, säätiö paras.

 3. Hyviä tavoitteita. Ihan kaikesta en ole samaa mieltä, mutta nyt ei ole sijaa erimielisyydelle vaan kaikkien isänmaallisten tulee puhaltaa yhteen hiileen!!!

Comments are closed.