Päivän Miete 2020-03-01

Vanha virsi: Jumalat kostavat ihmisille heidän syntinsä.

  • Tämä kosto tulee vedenpaisumuksina, tulivuorten purkauksina ja maanjäristyksinä kuten on tullut jo tuhansien vuosien ajan. – Ja tulee tulemaan vielä tuhansien vuosien päästäkin. – Jumalten kostot tulevat ja menevät, mutta ihminen ei muutu.

Ilmaston muutoksesta johtuen meidän kaikkien piti olla kuolleita viimeistään vuonna 2000. Sitten he muuttivat aikarajaksi vuoden 2010, sitten 2020. Nyt he tajuavat, että uusin aikaraja 2025 kuulostaa niin epäuskottavalta, että rangaistus ihmiskunnalle onkin tulossa vasta 50 vuoden päästä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.