Mitä Suomessa tapahtuu ja miksi Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona.

Moni kansalainen ei ymmärrä, miksi päättäjät tuovat jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia maahamme. Vaikka yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa yhteiskunnalle 70 000 – 94 000 euroa vuodessa. Suomi käyttää jo 15,6 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten kaikkiin kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla autettaisiin 135 heidän omassa kotimaassaan. Tämän tiedon pitäisi jo herättää ihmiset siihen, että kyseessä on systemaattinen ja pitkään suunniteltu väestönvaihto ja kantaväestön tuhoaminen ja hävittäminen. Suurin osa näistä tulijoista tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään.Kustannukset ovat kestämättömiä, joita rahoitetaan valtion, kuntien ja kaupunkien toimesta aina kolmella tavalla. 1. Jatkuvasti korotetaan veroja ja jatkuvasti keksitään uusia veroja. 2. Jatkuvasti leikataan. 3. Jatkuvasti otetaan lisää lainaa. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Ihmisille näyttää jopa siltä, että päättäjät ovat tyhmiä tai ovat menettäneet järkensä. Valitettavasti totuus on toisenlainen. Päättäjät tietävät tarkasti mitä tekevät ja kaikki toiminta on suunnitelmallista, joka tähtää kansanvaihtoon. EU palkitsee kaikki nämä maanpetturit rahakkailla viroilla.

Näita maanpettureita ei voisi vähempää kiinnostaa kantaväestön asema. Nämä maanpetturit välittävät muka aina kansasta, vain puheiden avulla, mutta mitään tekoja nämä eivät tule koskaan tekemään. Koronavirus paljasti näiden päättäjien todellisen luonteen he ovat tunteettomia psykopaatteja ja ammattivalehtelijoita. He eivät tee yhtään mitään estääkseen erinlaisten tautien pääsemistä Suomeen. He eivät välitä yhtään vaikka puolet kantaväestöstä kuolisi. He eivät tule tekemään yhtään mitään muuta, kuin puhumaan, kun Suomeen on tulossa useita miljoonia turvapaikanhakijoita. Näiltä maanpettureilta puuttuvat aina teot. He voivat puhua mitä vain, mutta teot jäävät aina puuttumaan.

Heidän ainoat tekonsa ovat rajojen pitäminen avoinna, jotta väestövaihtuu. He ovat luoneet järjestelmän, jossa kuka tahansa ulkomaalainen voi tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. He ovat luoneet maailman parhaimmat ja suurimmat sosiaalietuudet, jotka saavat vain ulkomaalaiset. Juuri siksi 40 vuotta Suomessa ulkomaalaiset ovat saaneet moninkertaisesti suurempia ja enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantaväestö. Tämän järjestelmän ainoa tarkoitus on aina ollut houkutella Suomeen mahdollisimman paljon ulkomaalaisia ihmisiä elämään sosiaalietuuksilla, joka vastaa 8000 euron kuukausi palkkalla elävän tuloja. Sillä aikaa islamistit raiskaavat lapsia ja naisia ja tappavat kantaväestöä. Samalla nostaen sosiaalietuuksia. Suomi on käyttänyt 40 vuodessa yli 100 miljardia euroa kehitysapuun, turvapaikanhakijoihin, pakolaisiin ja sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannuksiin. Rahaa menee jatkuvasti lisää, koska kustannukset kasvavat ja jatkuvasti tulee lisää.

Katso alla video linkit ja herää

vk.com/video353410894_456239345

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900Tämä toiminta jatkuu niin kauan, kuin kansa tukee sellaisia puolueita äänestämällä, jotka kannattavat kansanvaihtoa, monikulttuurisuutta, avoimia rajoja ja Suomen toimimista koko maailman sosiaalitoimistona olemista. Tätä toimintaa kannattavat kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Jos siis haluat maksaa jatkuvasti lisää veroja ja elättää jatkuvasti kasvavia määriä tänne tulevia ulkomaalaisia, jotka tulevat elämään sosiaalietuuksilla ja eivät tule tekemään mitään työtä. Silloin ääneestät muita eduskuntapuolueita paitsi perussuomalaisi. Jos tämä toiminta on järjetöntä ja et sitä kannata. Niin silloin äänestät aina perussuomalaisia, jolloin tämä asia voidaan korjata.

Katso video mistä monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista on todellisuudessa kyse. Miksi se myös tulee epäonnistumaan ja miksi se on aina epäonnistunut 1000 vuoden aikana kaikissa maailman maissa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

7 Comments

 1. Tähän on yksinkertainen selitys: Suomen luonnonrikkaudet !!

  Kuinka moni suomalainen tietää että Suomen maaperä kartoitettiin jo 1800-lvuun loppupuolella? Ja että se kartoitettiin toisen kerran 1900-luvun alkupuolella, päättyen 1925?

  Näistä kartoituksista on olemassa kolmiosainen vihetävä kirjasarja nimetään “Geotenillisiä tiedonantoja”: 1-17, 18-29 ja 30-40. Ensimmäisen julkaistun tiedonannon ollessa vuodelta 1908 ja viimeisen Aarne Laitakarin 1925.

  Nämä kolme kirjaa kertoivat jo silloin mitkämalmi- ja mineraalisuonet suomessa kulkevat, miten suuret ovat esiintymät maaperässämme ja miten syvällä esiintymät ovat. Näiden kirjojen perusteella Outokumpu Oy aloitti 3-ulotteisen kairaukse kairaten 13 000 uutta reikää saadakseen tietoa maaperän mineraalivarannostamme. Ja kun kaikki oli kartoitettu, jalostustoimina aloitettu ja todettu olevamme maailman rikkain valtion, niin Outokumpu ilmoitti -70 luvulla keskittyvänsä VAIN ruostumattoman teräksen jalostamiseen. Silloin Suomi oli maailman johtava kaivosmaa ja maailman johtava värillisten metallien jalostaja.

  Kun tätä miettii niin ei voi olla kysymättä miksi? Meillä on maaperässämme 10-kertaa enemmän euroiksi muutettavia arvometalleja kuin Sveitsin pankkitileillä on rahaa ja holvissa kultaa. Meillä on kallioissamme 100-kertaa enemmän varallisuutta kuin Norjalla on öljyä. Ja silti me elämme kurjuudessa. Meidän maaperämme varallisuus on suurempi kuin koko lähi-idän öljyn arvo ikinä tulee olemaan. Mutta onko meilläsileät kadut ja ruosteettomat autot?

  Kun tätä pohdin kontaktini kanssa niin hän sanoi minulle:”Sinun tulee ymmärtää että päämäärä on näille tahoille tärkeä, ei aika. Suomelle myönnettiin itsenäisyys jotta tänne päästiin aloittamaan kaivostoiminta. Venäjän autonomisena osana tänne ei olisi tullut yksikään länsimaalainen yris. Mutta itsenäisyyden jälkeisten sisällissotien jälkeen, lännen agenda voitti. Ja vaikka Kekkonen pitikin tiukasti suomalaisten puolta, tiedettiin että hänkin kuolee aikanaan. Ja samaan aikaan oli kasvamassa uusi ahne sukupolvi henkilöitä, jotka janosivat valtaa”. Tämä henkilö kuuluu Hollannin hoviin ja mistä maasta se Bilderberg tuleekaan?

  Niin että olemme pitkään jatkuneen vastustelun jälkeenkin vielä itsenäisiä. Ehkä. Ja pakolaisten on tarkoitus saattaa Suomi niin velalliseen tilanteeseen että se alistetaan kansainvälisten pankkiirien alle. Suomi “pakkolunastetaan”. Ja silloin täälä vasta kaivetaankin.

  1. Juu fyrkkaa poltetaan järjettömiä määriä näihin kalliisiin ” vieraisiin” mutta, tsekkasin KELA v2018 tilinpäätöksen ja koko potti oli 15.3mrd € siis kaikkineen josta paloi kuluihin muistaakseni 111milj? Ja varmaan vielä muutakin jota en pöljänä tajunnut! Mutta! Siitä vajaasta 15mrd€ on makseltu myös oikeutettuja etuuksia! ( esim asumistuet n1,4 mrd ) Matujen hyysääminen on ihan hulluutta ,mutta jos joku kirjoittaa huoliaan valtion rahankäytöstä, pitää olla jotain faktaa ja lukuja hallussa! Tähän voisi heittää vertailuksi ne uudet hävittäjät, hinta 10mrd€ !! Koko fuck’n Suomen budjetti jotain 60mrd! Asioiden paisuttelu vie pohjan pois oikeutetulta kritiikiltä! Meille nauretaan kun vaahtoamme “musta tuntuu” tiedoilla! Vuosaaressa asuvana ahdistun joka päivä katsellessani näitä tyhjäntoimittaja , joiden elättämiseen käytetään minunkin (sairaalloinen wanha työssään riutuva 60v räähkä) verotuloja!

 2. COVID19 The Movie ~ Freemason 33 SCRIPTED Corona Show IN PLAIN SIGHT

  Just like 911. They are all on board. One world government

  www.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Kontrolloitu oppositio kanava, mutta julkaisevat joskus hyvääkin tavaraa! Jos joku ei vieläkään ymmärrä niin ei ole minulta pois!! Suosittelen lobotomiaa!!

  Ja alla jos video trumpin kannattajille jos niin typerää porukkaa vielä on niin katsokaa alla oleva video!! On toki satoja muitakin hyviä pätkiä, mutta tämä mielestäni pahimmallekin aivovamma persu (homo halla aho) ym muille kannattajalle silmiä avaava:

  www.bitchute.com/video/SPCvZMG3KcNb/

  Donald Trump Exposes Himself

 3. Just kun saatiin hyvinvointivaltio valmiiksi niin sitä ruvetaan jakamaan koko maailmalle, mikä sitten romahduttaa hyvinvointivaltion.

  Herää kysymys, että tehtiinkö hyvinvointivaltio juuri tätä tarkoitusta varten??

  Niiden on turha sitten haikailla sitä takaisin, jotka tukevat nykyistä matutuspolitiikkaa.

 4. Olisiko aika järjestää näille maahan tunkeutu eiku tulijoille ihan ” reilu meininki” ja osoittaa kaikki Pori Tre Joensuu linjan pohjoispuolelta kaikki tyhjät kyläkoulut, maatilat ja mummonmökit vuokrattuna KELA n piikkiin, varmasti on TURVALLISTA! Sinne vaan, ettei tartte pelätä kalifaatteja sun muita! Tuossa olis ryytimaa johon saa laittaa ensi kesään satoa maun mukaan , muutama kana, joku kanttura ehkä kas kun “töpseliliha” on kiellettyä?! UFF pisteestä valinnan mukaan “retonkia” koko perheelle, rahaa samalla opilla, jolla kantasuomalainen joutuu pärjäämään kun putoaa työttömyysloukkuun kyläkauppaan ” piikki” pesueen koon perusteella. Sinne vaan metsään tekemään ensi vuoden polttopuut jos vaikka se sähkö pätkii tammikuussa? Tevetuloa!

Comments are closed.