Mitä Suomessa tapahtuu ja miksi Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona.

Moni kansalainen ei ymmärrä, miksi päättäjät tuovat jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia maahamme. Vaikka yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa yhteiskunnalle 70 000 – 94 000 euroa vuodessa. Suomi käyttää jo 15,6 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten kaikkiin kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla autettaisiin 135 heidän omassa kotimaassaan. Tämän tiedon pitäisi jo herättää ihmiset siihen, että kyseessä on systemaattinen ja pitkään suunniteltu väestönvaihto ja kantaväestön tuhoaminen ja hävittäminen. Suurin osa näistä tulijoista tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään.Kustannukset ovat kestämättömiä, joita rahoitetaan valtion, kuntien ja kaupunkien toimesta aina kolmella tavalla. 1. Jatkuvasti korotetaan veroja ja jatkuvasti keksitään uusia veroja. 2. Jatkuvasti leikataan. 3. Jatkuvasti otetaan lisää lainaa. Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Ihmisille näyttää jopa siltä, että päättäjät ovat tyhmiä tai ovat menettäneet järkensä. Valitettavasti totuus on toisenlainen. Päättäjät tietävät tarkasti mitä tekevät ja kaikki toiminta on suunnitelmallista, joka tähtää kansanvaihtoon. EU palkitsee kaikki nämä maanpetturit rahakkailla viroilla.

Näita maanpettureita ei voisi vähempää kiinnostaa kantaväestön asema. Nämä maanpetturit välittävät muka aina kansasta, vain puheiden avulla, mutta mitään tekoja nämä eivät tule koskaan tekemään. Koronavirus paljasti näiden päättäjien todellisen luonteen he ovat tunteettomia psykopaatteja ja ammattivalehtelijoita. He eivät tee yhtään mitään estääkseen erinlaisten tautien pääsemistä Suomeen. He eivät välitä yhtään vaikka puolet kantaväestöstä kuolisi. He eivät tule tekemään yhtään mitään muuta, kuin puhumaan, kun Suomeen on tulossa useita miljoonia turvapaikanhakijoita. Näiltä maanpettureilta puuttuvat aina teot. He voivat puhua mitä vain, mutta teot jäävät aina puuttumaan.

Heidän ainoat tekonsa ovat rajojen pitäminen avoinna, jotta väestövaihtuu. He ovat luoneet järjestelmän, jossa kuka tahansa ulkomaalainen voi tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. He ovat luoneet maailman parhaimmat ja suurimmat sosiaalietuudet, jotka saavat vain ulkomaalaiset. Juuri siksi 40 vuotta Suomessa ulkomaalaiset ovat saaneet moninkertaisesti suurempia ja enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantaväestö. Tämän järjestelmän ainoa tarkoitus on aina ollut houkutella Suomeen mahdollisimman paljon ulkomaalaisia ihmisiä elämään sosiaalietuuksilla, joka vastaa 8000 euron kuukausi palkkalla elävän tuloja. Sillä aikaa islamistit raiskaavat lapsia ja naisia ja tappavat kantaväestöä. Samalla nostaen sosiaalietuuksia. Suomi on käyttänyt 40 vuodessa yli 100 miljardia euroa kehitysapuun, turvapaikanhakijoihin, pakolaisiin ja sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannuksiin. Rahaa menee jatkuvasti lisää, koska kustannukset kasvavat ja jatkuvasti tulee lisää.

Katso alla video linkit ja herää

vk.com/video353410894_456239345

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900Tämä toiminta jatkuu niin kauan, kuin kansa tukee sellaisia puolueita äänestämällä, jotka kannattavat kansanvaihtoa, monikulttuurisuutta, avoimia rajoja ja Suomen toimimista koko maailman sosiaalitoimistona olemista. Tätä toimintaa kannattavat kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset. Jos siis haluat maksaa jatkuvasti lisää veroja ja elättää jatkuvasti kasvavia määriä tänne tulevia ulkomaalaisia, jotka tulevat elämään sosiaalietuuksilla ja eivät tule tekemään mitään työtä. Silloin ääneestät muita eduskuntapuolueita paitsi perussuomalaisi. Jos tämä toiminta on järjetöntä ja et sitä kannata. Niin silloin äänestät aina perussuomalaisia, jolloin tämä asia voidaan korjata.

Katso video mistä monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista on todellisuudessa kyse. Miksi se myös tulee epäonnistumaan ja miksi se on aina epäonnistunut 1000 vuoden aikana kaikissa maailman maissa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

Comments are closed.