Turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät koronavirusta ja muita tauteja Suomessa.

Suomi ei sulje rajojaan, eikä estä lentoja Kiinasta. Kaikki tartuntataudit ja siirtolaiset tullaan Suomessa ottamaan vastaan. Wuhan-koronavirus halutaan päättäjien toimesta saada Suomeen mahdollisimman paljon, jotta kantaväestöä kuolisi mahdollisimman paljon. Suomen hallituspuolueiden mielestä on rasismia ja vihapuhetta estää koronaviruksen tulo Suomeen. Siksi rajat pysyvät auki ja kaikki koronavirukseen sairastuneet voivat tulla Suomeen levittämään sitä mahdollisimman monella Suomalaiselle.

Tässä nyt jokainen järkevä ihminen näkee monikulttuurisuus ja avoimien rajojen järjettömyyden. Tappavat tauditkin ollaan ottamassa maahan seurauksista välittämättä ja ihmisistä joita tulee kuolemaan. Yhteiskunta on valmistautunut jättämään hoitamatta useita tuhansia jopa kymmeniätuhansia ihmisiä ja jättämään heidät kuolemaan. Suomi on valmistautunut erittäin huonosti ja kymmeniätuhansia suomalaisia tulee kuolemaan. Valtamedia ja viranomaiset vähättelevät ja valehtelevat medissa, siksi niihin eivät kansalaiset voi missään nimessä luottaa. Sairaalat valmistautuvat jättämään ihmisiä kuolemaan, koska resursseja ei ole hoitaa, kuin noin 10-30% sairastuneista.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset levittävät koronavirusta ja muita tauteja Suomessa. Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vähintään 70 000 euroa vuodessa, mutta jopa 94 000 euroa vuodessa suomalaisille veronmaksajille. Lue lisää. Alla lista turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten levittämistä kaikista taudeista ja niiden hoitamisen kustannuksista.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Jutussa on kiinnitetty huomiota aivan olennaiseen ongelmaan, joka päivä päivältä vain pahenee. Näin siksi, koska poliittiset päättäjämme ja viranomaisemme eivät käytännössä edes yritäkään tehdä mitään asian korjaamiseksi. Niinpä tilanne tulee jatkossa vääjäämättä vain pahenemaan.

    Meillä Suomessahan on monien muiden EU-maiden tavoin nykyisin vallalla käytäntö, jonka mukaan monikulttuurisuudesta ja siihen liittyvästä laajamittaisesta maahanmuutosta puhuttaessa pyritään kaikki järkiperäiset argumentit sivuuttamaan. Niitä ei pidä ottaa huomioon, vaan ne tulee torjua ”asiattomina”, ”rasistisina” ja ”vihapuheena”.

    Niinpä keskustelu joudutaan käymään etupäässä tunnepohjaisin argumentein, mikä on asiakeskustelulle erittäin huono lähtökohta.

    Kaiken lisäksi vielä tässäkin keskustelussa pyritään suosimaan nimenomaan maahanmuuttoa puolustavia tunneilmaisuja. Kaikki muut näkemykset pyritään jälleen torjumaan, joko yrittämällä saattaa ne naurunalaisiksi (leimataan ”impivaaralaisuudeksi” ja ”paluuksi jonnekin 1800-luvulle”) tai sitten ruvetan jälleen selittämään niiden olevan ”rasismia” ja ”vihapuhetta”, jolloin niitä ei tule ottaa huomioon.

    Lopputuloksena on sitten se, että ongelmat päivä päivältä vain kasvavat. Totta kai kasvavat, kun minkäänlaisiin korjaustoimenpiteisiin ei haluta ryhtyä, eikä asiasta sallita edes keskusteltavan.

Comments are closed.