Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Tulevan kahden viikon aikana järjestettävissä harjoituksissa valmistaudutaan yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen puolustusvoimien ja eri viranomaisten välistä yhteistyötä. Mukana on kaupunkeja, sosiaali- ja terveysviranomaisia ja järjestöjäkin, kuten SPR ja näyttelijöitä. Harjoituksia tapahtuu ympäri Suomea ja niitä järjestetään useita joka vuosi.

Vaikka yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa yhteiskunnalle 70 000 – 94 000 euroa vuodessa. Suomi käyttää jo 15,6 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten kaikkiin kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla autettaisiin 135 heidän omassa kotimaassaan. Tämän tiedon pitäisi jo herättää ihmiset siihen, että kyseessä on systemaattinen ja pitkään suunniteltu väestönvaihto ja kantaväestön tuhoaminen ja hävittäminen. Suurin osa näistä tulijoista tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään.

Harjoituksilla valmistaudutaan yli miljoonaan turvapaikanhakijan ottamiseen ja majoittamiseen. Puolustusvoimat ja rajavartiolaitos harjoittelevat turvapaikanhakijoiden laukkujen kantamista. SPR järjestää ruokaa ja vaatetuksen, sekä ohjaa ilmaiseen majoitukseen. Näyttelijät näyttelevät turvapaikanhakijoita ja kantaväestöä. Osa suomalaisista tulee vastustamaan turvapaikanhakijoiden tuloa ja yrittävät estää heidän tuloaan Suomeen esim. ihmismuurilla, mielenosoituksilla tai muilla keinoilla. Poliisi harjoittelee erittäin väkivaltaisia voimakeinoja ihmismuurien ja mielenosoituste hajottamiseen erittäin väkivaltaisesti ja nopeasti, jotta nämä eivät pystyisi estämään turvapaikanhakijoiden tuloa. Kaikki, jotka yrittävät estää millä tahansa tavalla turvapaikanhakijoiden tuloa tullaan vangitsemaan ja viemään putkaan. Poliisi on saanut sisäministeriöltä ohjeet, että tarvittaessa poliisilla on lupa ampua kuoliaaksi ihmismuurissa ja mielenosoituksissa olevia ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka yrittävät estää turvapaikanhakijoiden tuloa Suomeen.

Poliisi harjoittelee asuntojen ja omaisuuden pakkolunastamista kantaväestöltä ja niiden antamista turvapaikanhakijoille ja kantaväestön viemistä suljetuille aidatuille ulkoleireille teltta majoitukseen. Turvapaikanhakijat eivät selviä Suomen kylmissä olosuhteissa, siksi he tarvitsevat lämpimiä asuntoja, joita kantaväestöllä on. Kantaväestö on tottunut selviämään kylmissä olosuhteissa ja siksi aidatuissa suljetuissa ulkoleireillä teltoissa asuminen onnistuu suomalaisilta, kertoo naispoliisi. Puolustusvoimat antavat myös aseita turvapaikanhakijoille. Aseiden tarkoitus on turvata, että turvapaikanhakijat voivat pitää aseiden voimalla itsellään pakkolunastetut asunnot ja ajoneuvot. Sekä tarvittaessa aseiden avulla vallata uusia asuntoja ja ajoneuvoja itselleen pysyvästi. Turvapaikanhakijoilla on lupa tappaa kantaväestöä niin paljon, kuin he haluavat. Tämä lupa tappaa ei kata kantaväestön viranomaisia, poliitikkoja, kansanedustajia, lääkäreitä, tuomareita, lakimiehiä, sairaanhoitajia, palomiehiä ja muita yhteiskunnalle tärkeitä viranomaisia tai tärkeissä asemissa olevia.

Viemällä kantaväestö pysyvästi aidatuille suljetuille ulkoleireille varmistetaan myös se, että kantaväestö ei pääse sieltä koskaan pois, eikä pysty koskaan valtaamaan menettämiään asuntojaan ja omaisuutta takaisin. Kantaväestöä pidetään aidatuilla ja suljetuilla leireillä niin kauan, että heitä alkaa kuolemaan runsaasti. Heitä pidetään ilman ruokaa ja vettä, jotta mahdollisimman moni saadaan hengiltä. Näillä toimenpiteillä on tarkoitus varmistaa se, että asunnot ja autot voidaan antaa pysyvästi turvapaikanhakijoille. Viranomaiset ovat jo aikaisemmin hankkineet miljoonia ruumispusseja tähän tarkoitukseen. Ruumiit on tarkoitus hävittää nopeasti polttamalla.

Kaikki nämä toimet tähtäävät nopeaan ja hyvin suunniteltuun väestönvaihtoon. Tarkoitus on ottaa Suomeen miljoonia turvapaikanhakijoita mahdollisimman nopeasti, jotta kantaväestö ei ehtisi reagoida ja yrittää estää toimintaa. Tarkoitus on antaa “Death blow” kaltainen isku kantaväestölle. Kun tulijat sitten alkavat raiskaamaan naisia ja lapsia, polttamaan autoja, asuntoja, kouluja, ryöstämään, pahoinpitelemään ja tappamaan kantaväestön ihmisiä. Eivät viranomaiset tule tekemään yhtään mitään, vaan antavat sen tapahtua, aivan kuten nytkin. Mikäli kantaväestö nousee kapinaan tai alkaisivat hakkaamaan turvapaikanhakijoita. Olisivat kaikki viranomaiset kantaväestöä vastaan sotimassa ja mukana tappamassa kantaväestöä. Väestönvaihdossa ei ole koskaan tarkoitus säilyttää kantaväestöä elossa, vaan se on aina tarkoitus hävittää ja tuhota mahdollisimman nopeasti.

Poliisi harjoittelee myös isänmaallisten kansallismielisten, jotka ovat aseistautuneita ja kieltäytyvät luovuttamasta asuntojaan ja omaisuuttaan turvapaikanhakijoille ampumista hengiltä. Aseistautuneet, jotka vastustavat luovutusta ammutaan kuoliaaksi, jotta turvapaikanhakijat voidaan majoittaa mahdollisimman nopeasti. Tarkoitus on myös tehdä selväksi kantaväestölle, että jokainen aseistautunut, joka vastustaa asuntonsa ja omaisuutensa luovuttamista tullaan tappamaan heti. Viranomaiset ovat jo aikaisemmin hankkineet miljoonia ruumispusseja tähän tarkoitukseen. Ruumiit on tarkoitus hävittää nopeasti polttamalla.

Asuntojen ja kaiken omaisuuden pakkolunastamisella kantaväestöltä pyritään turvaamaan turvapaikanhakijoiden mahdollisuus lämpimään asuntoon ja ajoneuvoihin. Pakkolunastamalla asunnot ja ajoneuvot ja antamalla ne turvapaikanhakijoille turvataan turvapaikanhakijoiden asuminen ja ajoneuvojen tarve. Tämä on pysyvä järjestely ja pakkolunastettua omaisuutta ei tulla koskaan palauttamaan kantaväestölle, eikä siitä tulla koskaan maksamaan mitään korvauksia, eikä mitään rahaa.

Muun kantaväestön omaisuuden pakkolunastus valtiolle, jonka tarkoitus on kattaa yli miljoonaan turvapaikanhakijoiden kustannuksia, joita arvioidaan tulevan miljoonasta turvapaikanhakijasta 30 miljardia euroa yhdessä vuodessa. Kaikki tämä rahoitetaan pakkolunastetun omaisuuden myynnillä, jatkuvilla verojenkorotuksilla, jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvalla lainanottamisella. Suomi tulee ottamaan useita miljoonia turvapaikanhakijoita tulevaisuudessa ja asuttamaan ne kaikki. EU:n Suomelle asettama tarkka määrä ja tavoite on 62 miljoonaa vuoteen 2050 mennessä.

Valmiuslaki mahdollistaa esim. asuntojen pakkovuokrauksen matuille 7 luvun 53 §:n mukaan:

53 §
Asumaan sijoittaminen

Jos asuntokannan säännöstelyviranomainen arvioi, ettei asunnonomistajan laajennettu ilmoitusvelvollisuus ole riittävä toimenpide asuntojen käyttöön saamiseksi, on sellainen asunnon haltija, jolla on hallussaan useampia huoneita kuin yksi huone ruokakunnan kutakin jäsentä kohden keittiötä mukaan lukematta, velvollinen ilmoittamaan ylimääräiset huoneet asuntokannan säännöstelyviranomaiselle vuokralaisen osoittamista varten (asumaan sijoittaminen).

Tämähän on mainittu myöskin siinä sisäasiainministeriön virallisessa valmiussuunnitelmassa, missä yhtenä skenaariona tänne kaavaillaan saapuvaksi miljoona matua vuodessa. Silloin lähtevät suomalaisilta asunnot ja autot – korvauksetta! Korvauksetta siksi, että kuvitteletteko tosiaan valtion maksavan käyvän korvauksen pakkovuokrattavasta asunnosta, mukaan lukien sen mihin kuntoon matut repivät sen siellä oleskellessaan. Näistä on kuultu, että täysi sisäremontti tarvitaan sen jälkeen kun matut ovat asunnossa elämöineet.

78 §
Moottoriajoneuvon käyttöoikeuden luovutusvelvollisuus

Moottoriajoneuvon omistajan tai haltijan on 3 §:n 1 ja 2 kohdassa tarkoitetuissa poikkeusoloissa maanpuolustuksen, väestönsuojelun, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai yhteiskunnan toiminnan turvaamisen kannalta välttämättömien kuljetusten hoitamisen sitä vaatiessa luovutettava omistamansa tai hallinnassaan oleva moottoriajoneuvo tiekuljetusviranomaisen käyttöön.

Tarkemmat säännökset moottoriajoneuvojen käyttöoikeuden luovutuksessa noudatettavasta menettelystä annetaan valtioneuvoston asetuksella.

www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf

Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Mistä on kyse tarkemmin. Lue alla olevat tarkasti ja katso VK videot. Miksi sadat miljoonat ihmiset haluavat tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ajan. VK videot toimivat myös lähteinä siksi ne kannattaa ehdottomasti katsoa vain noin 3-3,5 minuuttia video.

Katso alla oleva VK video Syrjityt se selittää kaiken.
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min) Syrjityt

vk.com/video353410894_456239345

VÄESTÖNVAIHTO
Suomen asukasmääräksi on kaavailtu Euroopan Unionin väestötiheyslaskelman mukaan peräti 62 miljoona asukasta. (Kesto 3 min)

vk.com/video353410894_456239346

Katso alla oleva video joka selittää miksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen pitää lopettaa kokonaan ja maassa olevat poistaa vain 6 minuuttia. Suomi tekstit

Lähteet:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

19 Comments

 1. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

  Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

 2. Eurooppa ja Suomi vajoo lopullisesti sontaan. Elintaso vajoo todella alas ja pelastajaa ei ole.

  Pelkkiä euroja kun ei voi syödä ja Kiina ja USA eivät rahoita, joten Euroopasta tulee kehitysmaa maanosa.

 3. Toi 62 miljoonaa vuoteen 2050 mennessä ei voi onnistua.

  Talojakaan ei saa tehtyä sitä tahtia ja tää maa muuttuu lääväksi jo 10 milj siirtoloisen myötä, pahemmaksi kenties kuin niiden lähtömaat.

  Sossutuetkin lakkaa niin sitten ei ole tulijoita, mutta se on laiha lohtu.

 4. Miten helvetissä EU:n alueelle voi tulla vaikka raja-aidat kaataen ? Tuo on sotatoimi johon armeijalla on kansainvälinen oikeus vastata ampumalla… Siis oikeasti, vieraan valtion alueelle tunkeutuminen ilman asianmukaista lupaa on hyökkäys. Kokeilkaa mitä tapahtuu jos yritätte suurina massoina Venäjälle ilman proopuskoita ja kivittämällä rajavirkailijoita. Siitä näette mitä tarkoittaa suvereenin valtion laki. Te kuolette kuin kärpäset jos yritätte kuvailtua operaatiota, mutta EU:n puolelle saa näköjään tunkeutua mistä haluaa ja armeija katselee tumput suorina, koska joku Ohisalon tai Marinin kaltainen ääliö nillittää jakamattomista ihmisoikeuksista.

  Ne jakamattomat ihmisoikeudet kuuluvat myöskin kantaväestölle, ei niitä ole tehty tarkoittamaan läpsyttäjien ” oikeuksien ” turvaamista missä tahansa tilanteessa. Nyt perkele aletaan tekemään jotain näille asioille. Meillä on pikapuoliin taas Tornion näytelmä katseltavana ja läpsyttäjien virta ei lopu tarjoamalla pullantuoksuista halaamista.

  Te jotka olette vannoneet sotilasvalan Suomelle, alkakaa toimia sen valan edellyttämällä tavalla. Minun sotilasvalassani ei ollut kohtaa jossa sanottaisiin että suostun valloitettavaksi ja annan perintöni muualta tulleille hamppareille koska joku saatanan viherkommunisti leikkii maailmanparantajaa. Jos teillä on jotain kättä pidempää, aloittakaa siihen tarvittavien ” lisäosien ” hankinta ja jemmatkaa niitä sopivaksi katsottuun paikkaan. Niille tulee vielä käyttöä. Tämä yhteiskunta kaatuu ensin talouslamaan ja sen seurauksena tilanteeseen jossa matuille jaetaan hyvää ja te katselette vierestä. Suostutteko siihen, vai panetteko hanttiin ?

  Tämä paskahallitus ei teitä puolusta, joten teilläkään ei ole velvoitetta puolustaa sitä tai sen etuja. Jos Presidentti Niinistö on huolissaan kehityksestä mikä tapahtuu hänenkin nokkansa alla, eikä siitä huolimatta tee muuta kuin nalkuttaa maalittamisesta ja rasismin toleransseista, hän on väärässä paikassa. Tajutkaa nyt että tässä on kyse itsenäisyydestä ja sitä kuka viimekädessä määrää kaapin paikan. Islamille tätä maata ei luovuteta, eikä tästä tehdä Afrikan kultamaata jossa mikä tahansa bataatin jyrsijä voi vittuilla kantaväestölle joutumatta vastuuseen sanoistaan tai teoistaan. Älkää olettako ettei vasemmisto tule ottamaan väkivaltaa yhdeksi keinoksi oman asiansa läpiviemisessä. He tekevät sen, mutta jos TE ette anna sen tapahtua, he häviävät sotansa. Kansan riveistä ei löydy sen aatteen puolustajia siinä määrin kuin he yrittävät esittää faktana. Me olemme oikeasti enemmistö, ja me teemme silloin selväksi mihin vähemmistöt kuuluvat. Jos siitä on käytettävä sanaa etninen puhdistus, niin sitten käytämme sitä sanavalintaa. Sanoilla ei ole merkitystä ainoastaan teoilla.

  1. EU:ssa onkin päässeet hullut, kulttuurimarxilaiset ja suvakit valtaan (monesti samassa henkilössä yhdistyvät nämä kaikki). Samaa paskaa edistää YK.

 5. Kyllä suomalaisten arkielämä nyt on vaarassa ja järkkyy…..ja niin kauan kun annamme näille tulijoille kuvan, että he voivat tehdä – melkein – mitä tahansa eli menevät kaikessa kantaväestön edelle, niin kauan röyhkeä käytös jatkuu…. siis ovat röyhkeitä, koska saavat kaiken, minkä keksivät pyytää, eivät osoita minkäänlaista kiitollisuutta ilmaisesta avusta….eli osoittavat sen, että oikeasti eivät ole olleet minkäänlaisen avun tarvitsijoita, vaan pojat lähteneet seikkaileen Eurooppaan, kun joka tapauksessa kaiken maksava ylläpitäjä löytyy ja tietävät oikeutensa….jos sieltä joku perhe tulee joukon hännillä, niin se on vahinko…mutta nämä suurin osa on siipeilijöitä, jotka jättävät kotimaansa oman onnensa nojaan ja siellä puolustaa maata sitten ilmeisesti joku vanhempi sukupolvi, joka tuntee edes jotain vastuuta kotimaastaan……ja suurin osa Syyriaakin on sodan ulkopuolella…maahan on valtava, miksi väki ei pakkaudu eteläosiin, vaan ylös pohjoiseen, jossa sotaa käydään….ei tämä ole todellsita, tämä on suuri näytelmä ja EU tulee rahavaroilla tällaisia tulijoita….Kohta meilläkin kivet lentää kaduilla ja autoja poltetaan, kaikki ovet pitää olla lukossa, missään ei ole kukaan turvassa näiltä rettelijöiltä/nuorisolta, joka ei viitsi puolustaa edes maa maataan, rakentaa, korjata, vaan haluavat tänne meidän sosiaalitanttojen halattavaksi….naisethan täälläkin näkyvät pyörittävän tuota sirkusta….

 6. Papeilla koittaa kovat ajat, kun vasemmistohöperö hallitus pukkaa Suomen suoritustilaan. Miljoona uutta suuta syötettäväksi johtaa täyteen katasrooviin.

 7. Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja näiden paljastusten leviäminen. Nämä tiedot jotka on paljastettu ovat salassa pidettäviä ja salaisia joita ei saa paljastaa, eikä levittää Jotenkin nämä paljastukset on pakko estää ja sensuroida. Taistelu totuuden paljastumisen estämiseksi jatkuu! Silakkaliike tekee kaikkensa näiden paljastusten leviämisen estämiseksi ja sensuroimiseksi. Nämä paljastukset uhkaavat demokratiaa ja ovat vihapuhetta!

  -Anu silakkaliike.

 8. Tällaista suunnitellun kaltaista on jo tapahtunut 1939-1944 Puolassa. Silloin valloittajille annettiin asuttavaksi irtaimistoineen koteja, joiden asukkaat oli viety pois. Kuulemma uusilla asukkailla oli omantunnontuskia. Kaapeissa saattoi jopa olla edellisten asukkaiden liinavaatteitakin. Nyt 2020 Suomessa viranomaiset todella aikovat vaihtaa väestön väkivalloin ja pakolla.

 9. Hyviä paljastuksia tällä sivustolla. Kattavasti lähteitäkin kuvia, videoita, ja linkkejä. Jokaisen tulisi levittää näitä paljastuksia somessa. Jokaisen isänmaallisen ja kansallismielisen kannattaa tykittää tämän sivuston paljastuksia somessa niin paljon kuin mahdollista! Nyt taistellaan tosissaan vastaan kaikkia maanpettureita, jotka pitävät avoimia rajoja ja kannattavat monikulttuurisuutta. Tämä on Suomi ja jokaisen isänmaallisen velvollisuus on estää tänne tulevia valloittajia. Tätä maata ei anneta islmisteille ja jokainen islamisti tullaan poistamaan maasta!

 10. Meidän isänamaallisten kansallismieliesten pienin teko mitä voimme tehdä on levittää tämän sivuston kaikki paljastuksia somessa niin paljon, kuin pystyy!. Tämän tiedon pitää levitä mahdollisimman monelle ihmiselle! Mitä useampi ihminen tietää sitä suurempi osa vastustaa, eikä hyväksy sitä!

  kansallismielisten isänmaallinen liitto kiittää jokaista taistelijaa, joka levitää tätä paljastusta somessa!

 11. Ei tää nyt ihan näin mene. Suomi on euroopan tiheimmin asuttuja maita kun huomioidaan asuinkelpoiset maa-alueet. Kun pinta-alasta vähennetään suot, järvet, tunturit, kalliojyrkänteet ja muut asumattomiksi kelpaamattomat alueet, niin Suomi on euroopan tiheimmin asuttuja alueita.

  Myös se tosiasia että Ruotsissa 80% ruotsalaisista asuu Hangon eteläpuolella merkitsee jotain kun ruvetaan miettimään asuinkelpoisia alueita.

  Toisaalta, jos kerran tilanne olisi näinkin raadollinen (1.3 miljoonaa tulee uoteen 2025 mennessä) niin miksi suomalaiset yhä edelleen äänestävät Persuja? Persuthan eivät aja muutosta EU-politiikkaan eivätkä eroa EU:sta. Kuinka moni sen ymmärtää? Persut ajavat EU-liittovaltiota.

  Ja jos kerran porukka on näin valveutunut tulevasta uhasta, niin miksi ei tehdä jo sankoin joukoin lapsia? On helpomi taistella vastaan kun on 100 rivissä kuin 10. Määrä on aina voimaa.

  Eikä kukaan varmaan ole hoksannut että Suomessa saa laillisesti omistaa 6.35mm ilmakoita. 200 tai 300 baria purkkiin ja valettu luoti piippuun. Ja jo alkaa olla voimaa.

  Entä kättäpidemmät sitten? Miekat, kilvet, keihäät jne… Luulis että näitä hamstrattaisiin oikein urakalla nyt. Ja jousipyssyt, taljajouset jne. Missä on se porukka joka niitä hamstraa?

  Vai onko kaikilla liian kiire tupakalle, heavy-metal konserttiin vai lomamatkalle? Tai tuliko viikonlopun kaljaputki päälle? Kenties kalareissu kavereiden kanssa ta ruskareissu pohjoiseen?

  Tuo 1.3 miljoonaakin saa Suomen sekaisin. Se riittää. Mutta onneksi meillä on Venäjä. Ei kun pyydetään että Vladimir valtaa Suomen niin tämä uhka poistuu. Vaihtoehtona on sitten varustautuminen pahimpaan. Ei puhuminen ja kirjoittaminen auta. Ja ihan ensimmäiseksi voittekin jo tänään pistää jo uuden ihmisen alulle. Siitä se todellinen vaikuttaminen lähtee.

 12. Moni Suomessa on tästä tilanteesta kauhuissaan ja kun katsotaan Ruotsin sekä Ranskan ja Italian esimerkkiä niin ne ovat jo menetettyjä maita. Seuraavina tulevat Saksa, Norja ja Tanska. Espanjasta puhumattakaan tai Portugalista.

  No, mitä me voimme tehdä? On selvää että viranomaisten määrää koko ajan pienennetään ja heihin kuuluvat armeijan henkilökutankin. Pari vuotta sitten puolitettiin Suomen varmuusvarastot, joka tarkoittaa sitä että aikaisempi vuoden varasto on nyt puolivuotta. Viranomaiset eivät siis pidä kansan puolta vaan kansan täytyy pitää omiensa puolta.

  Ne jotka ovat sitä mieltä että tulva muutos on toivottaja ja tervetullut, heihin emme panosta. Panostamme itseemme. Ja siksi omaisuuden ympäröiminen luoksepääsemättömästi on yksi asia:

  www.raeer.com/shopdisplayproducts.asp?catid=1038

  Tuolta saa ensiapua, mutta oikein ruosteinen piikkilankakin käy. Sillä suojaa äkkiä isojakin alueita vierailta miehittäjiltä. Ja jos siihen sotkee sian lantaa niin aina varmemmin.

  Ruokaa pitää olla vuodeksi. Parhaita ovat lihasäilykkeet, riisi, hillot, sokeri, hunaja, pähkinät, herneet, piirakat jne. Vitamiinipötköjä kannattaa olla se täysi laatikollinen vaikka LIDL:istä. Ja jonkinlainen vedensuodatin. Shamppoita ja hammastahnoja sekä partakoneita ja niihin teriä.

  Kaikkien kannattaa jo nyt muuttaa mahdollisimman kauaksi isoista kaupungeista. Sillä anarkia ja ryöstely alkaa kaupungeista ja laajenee niiden ympäristökuntiin parissa päivässä.

  On otettava huomioon että kun yhteiskunta romahtaa, ei vesivessaa enää ole. Ja se vesi joka on säiiössä, saattaa pelastaa elämäsi.

  On myös syytä hankkia metsästysväline, esim.:

  www.bogensportwelt.de/sale-x-bow

  Metsästysvälineiden avulla pystyt metsästämään riistaa. Ja se on elinehto tulevaisuudessa. Mutta nämä kaikki välineet pitää osata kätkeä niin etteivät viranomaiset löydä niitä mahdollisissa etsinnöissä. Vain siten saamme etulyöntiaseman miehittäjiin nähden.

  Tässä kaikessa ei ole kyse siitä että selviäisit helposti. Tässä on kyse siitä että kuolet helposti. Kuoleminen kitumalla, se on tuskallista. Mutta siinä vaiheessa on jo turha koittaa hankkia mitään. Kaikki on jo oltava olemassa. Niin villapaidat kuin sadetakitkin.

  Ihmiset kaupungeissaan ovat kuin rotat häkeissään. Maaseudulla vielä pääsee pakoon ja pystyy piiloutumaan. Syömään varastoituja eineksiä ja harjoittelemaan metsästystä, mikäli se ei ole entuudestaan tuttua. Mutta aikaa on vähän. Todella vähän.

 13. Vuosittain jaettava Suomen paras vaihtoehtomedia palkinto menee tällä kertaa 2020 kantasuomalainen.net sivulle. Perustelut ovat erittäin merkittävät suomalaisen korruption paljastaminen, sekä erittäin merkittäviä paljastuksia Suomesta. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten todellisten kustannusten paljastaminen, sekä erityisesti viranomaisten väestönvaihto suunnitelmien paljastaminen kansalle. Kiitokset kaikille isänmaallisille kansallismielisille aktiivisille kommentoijille. Kiitokset kaikille niille anonyymeille useille kymmenille ihmisille, jotka kirjoittivat juttuja tähän sivustoon. Jatkakaa samalla lailla. Sivustolle: toivottavasti jatkaisitte toimintaanne viranomaisten useita kuukausia kestäneestä vainosta ja sivuston poistamisesta netistä yrityksistä huolimatta. Moni on havainnut, että tämän sivuston paljastukset menevät tunteisiin kaikille suvakeille. Suvakit tehtailevat jatkuvasti ilmiantoja ja jopa kommenteissa oli itkua ja raivoa natsirasisti ja rasistinatsi yms. Jos haluatte vielä parantaa sivustoanne niin 100% anonyymi keskustelupalsta, jossa moderaattoreina toimisivat vain tunnetut isänmaalliset kansallismieliset. Suomeen tarvittaisiin sellainen keskustelupalsta, jossa vain isänmaalliset kansallismieliset voisivat sanoa mitä tahansa, ilman pelkoa poliisin toimista. Tavallaan MV2 kaltainen 100% anonyymi sivusto yhdistettynä 100% anonyymi keskustelupalstaan. Kaikki isänmaalliset kansallismieliset jatkakaa taistelua kohti vapautta!

  TOP 6 2020 vaihtoehtomediat
  1. kantasuomalainen.net/
  2. mvlehti.net/
  3. pt-media.org/
  4. www.kansalainen.fi/
  5. www.magneettimedia.com/
  6. vastavalkea.fi/

  1. Silakkaliike tuomitsee tämän sivuston salassa pidettävien tietojen levittämisestä vihapuheena 2020! Suomen pahin paljastus nettisivu, joka paljastaa salassa pidettävää tietoa ja se on vihapuhetta! Silakkaliike tulee kaikin voimin yrittämään estää kaikkia tämän sivuston paljastuksien leviämistä netissä! Vain sensuuri auttaa tälläisia sivustoja vastaan!

   – Tiina silakkaliike

   1. Tämä sivusto on vuosien varrella aiheuttanut sanoin kuvaamattoman ankaraa vitutusta paljastuksillaan meille kaikille avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden ja väestönvaihdon kannattaville suvakeille. Monesti ei kerkeä edes toipua vitutuksesta, kun tämä sivusto on jo pukannut ulos uuden paljastuksen, joka on ollut paljon pahempi, kuin aikaisempi v-käyrä näyttää jo punaista. Tämä sivuston on ehdottomasti ollut monenna vuonna vittumaisin sivusto kaikille meille suvakeille. Toivottavasti tämä sivusto saadaan poistettua netistä mahdollisimman pian, jotta sen paljastuksen eivät voisi levitä netissä enää.

    – Aku Antifa Finland

  2. Tämä sivuston paljastukset ovat olleet alusta asti iso ja paha ongelma meille kaikille suvaitseville. Tämä sivusto on tehnyt useita pahoja ja isoja paljastuksia. Se on tosi huolestuttavaa, kun tämä sivusto kertoo miten asiat ovat oikeasti ja mitä tulee tapahtumaan etukäteen. Sitten vielä jokainen näkee kun ne vielä tapahtuvat kuten on kerrottu. Taistelu tämän sivuston poistamiseksi ja sen paljastuksien leviämisen estämiseksi jatkuu! Taistelu totuuden paljastumisen leviämisen estämiseksi jatkuu kaikin keinoin!

   – Rasmus Antifa

 14. Kovia paljastuksia on tullut paljon tältä sivustolta vuosien varrella. Onnea voitosta sen olette ansainneet!

Comments are closed.