Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Tulevan kahden viikon aikana järjestettävissä harjoituksissa valmistaudutaan yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen puolustusvoimien ja eri viranomaisten välistä yhteistyötä. Mukana on kaupunkeja, sosiaali- ja terveysviranomaisia ja järjestöjäkin, kuten SPR ja näyttelijöitä. Harjoituksia tapahtuu ympäri Suomea ja niitä järjestetään useita joka vuosi.

Vaikka yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa yhteiskunnalle 70 000 – 94 000 euroa vuodessa. Suomi käyttää jo 15,6 miljardia euroa vuodessa kaikkien ulkomaalaisten kaikkiin kustannuksiin ja sosiaalietuuksiin. Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla autettaisiin 135 heidän omassa kotimaassaan. Tämän tiedon pitäisi jo herättää ihmiset siihen, että kyseessä on systemaattinen ja pitkään suunniteltu väestönvaihto ja kantaväestön tuhoaminen ja hävittäminen. Suurin osa näistä tulijoista tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään.

Harjoituksilla valmistaudutaan yli miljoonaan turvapaikanhakijan ottamiseen ja majoittamiseen. Puolustusvoimat ja rajavartiolaitos harjoittelevat turvapaikanhakijoiden laukkujen kantamista. SPR järjestää ruokaa ja vaatetuksen, sekä ohjaa ilmaiseen majoitukseen. Näyttelijät näyttelevät turvapaikanhakijoita ja kantaväestöä. Osa suomalaisista tulee vastustamaan turvapaikanhakijoiden tuloa ja yrittävät estää heidän tuloaan Suomeen esim. ihmismuurilla, mielenosoituksilla tai muilla keinoilla. Poliisi harjoittelee erittäin väkivaltaisia voimakeinoja ihmismuurien ja mielenosoituste hajottamiseen erittäin väkivaltaisesti ja nopeasti, jotta nämä eivät pystyisi estämään turvapaikanhakijoiden tuloa. Kaikki, jotka yrittävät estää millä tahansa tavalla turvapaikanhakijoiden tuloa tullaan vangitsemaan ja viemään putkaan. Poliisi on saanut sisäministeriöltä ohjeet, että tarvittaessa poliisilla on lupa ampua kuoliaaksi ihmismuurissa ja mielenosoituksissa olevia ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka yrittävät estää turvapaikanhakijoiden tuloa Suomeen.

Poliisi harjoittelee asuntojen ja omaisuuden pakkolunastamista kantaväestöltä ja niiden antamista turvapaikanhakijoille ja kantaväestön viemistä suljetuille aidatuille ulkoleireille teltta majoitukseen. Turvapaikanhakijat eivät selviä Suomen kylmissä olosuhteissa, siksi he tarvitsevat lämpimiä asuntoja, joita kantaväestöllä on. Kantaväestö on tottunut selviämään kylmissä olosuhteissa ja siksi aidatuissa suljetuissa ulkoleireillä teltoissa asuminen onnistuu suomalaisilta, kertoo naispoliisi. Puolustusvoimat antavat myös aseita turvapaikanhakijoille. Aseiden tarkoitus on turvata, että turvapaikanhakijat voivat pitää aseiden voimalla itsellään pakkolunastetut asunnot ja ajoneuvot. Sekä tarvittaessa aseiden avulla vallata uusia asuntoja ja ajoneuvoja itselleen pysyvästi. Turvapaikanhakijoilla on lupa tappaa kantaväestöä niin paljon, kuin he haluavat. Tämä lupa tappaa ei kata kantaväestön viranomaisia, poliitikkoja, kansanedustajia, lääkäreitä, tuomareita, lakimiehiä, sairaanhoitajia, palomiehiä ja muita yhteiskunnalle tärkeitä viranomaisia tai tärkeissä asemissa olevia.

Viemällä kantaväestö pysyvästi aidatuille suljetuille ulkoleireille varmistetaan myös se, että kantaväestö ei pääse sieltä koskaan pois, eikä pysty koskaan valtaamaan menettämiään asuntojaan ja omaisuutta takaisin. Kantaväestöä pidetään aidatuilla ja suljetuilla leireillä niin kauan, että heitä alkaa kuolemaan runsaasti. Heitä pidetään ilman ruokaa ja vettä, jotta mahdollisimman moni saadaan hengiltä. Näillä toimenpiteillä on tarkoitus varmistaa se, että asunnot ja autot voidaan antaa pysyvästi turvapaikanhakijoille. Viranomaiset ovat jo aikaisemmin hankkineet miljoonia ruumispusseja tähän tarkoitukseen. Ruumiit on tarkoitus hävittää nopeasti polttamalla.

Kaikki nämä toimet tähtäävät nopeaan ja hyvin suunniteltuun väestönvaihtoon. Tarkoitus on ottaa Suomeen miljoonia turvapaikanhakijoita mahdollisimman nopeasti, jotta kantaväestö ei ehtisi reagoida ja yrittää estää toimintaa. Tarkoitus on antaa “Death blow” kaltainen isku kantaväestölle. Kun tulijat sitten alkavat raiskaamaan naisia ja lapsia, polttamaan autoja, asuntoja, kouluja, ryöstämään, pahoinpitelemään ja tappamaan kantaväestön ihmisiä. Eivät viranomaiset tule tekemään yhtään mitään, vaan antavat sen tapahtua, aivan kuten nytkin. Mikäli kantaväestö nousee kapinaan tai alkaisivat hakkaamaan turvapaikanhakijoita. Olisivat kaikki viranomaiset kantaväestöä vastaan sotimassa ja mukana tappamassa kantaväestöä. Väestönvaihdossa ei ole koskaan tarkoitus säilyttää kantaväestöä elossa, vaan se on aina tarkoitus hävittää ja tuhota mahdollisimman nopeasti.

Poliisi harjoittelee myös isänmaallisten kansallismielisten, jotka ovat aseistautuneita ja kieltäytyvät luovuttamasta asuntojaan ja omaisuuttaan turvapaikanhakijoille ampumista hengiltä. Aseistautuneet, jotka vastustavat luovutusta ammutaan kuoliaaksi, jotta turvapaikanhakijat voidaan majoittaa mahdollisimman nopeasti. Tarkoitus on myös tehdä selväksi kantaväestölle, että jokainen aseistautunut, joka vastustaa asuntonsa ja omaisuutensa luovuttamista tullaan tappamaan heti. Viranomaiset ovat jo aikaisemmin hankkineet miljoonia ruumispusseja tähän tarkoitukseen. Ruumiit on tarkoitus hävittää nopeasti polttamalla.

Asuntojen ja kaiken omaisuuden pakkolunastamisella kantaväestöltä pyritään turvaamaan turvapaikanhakijoiden mahdollisuus lämpimään asuntoon ja ajoneuvoihin. Pakkolunastamalla asunnot ja ajoneuvot ja antamalla ne turvapaikanhakijoille turvataan turvapaikanhakijoiden asuminen ja ajoneuvojen tarve. Tämä on pysyvä järjestely ja pakkolunastettua omaisuutta ei tulla koskaan palauttamaan kantaväestölle, eikä siitä tulla koskaan maksamaan mitään korvauksia, eikä mitään rahaa.

Muun kantaväestön omaisuuden pakkolunastus valtiolle, jonka tarkoitus on kattaa yli miljoonaan turvapaikanhakijoiden kustannuksia, joita arvioidaan tulevan miljoonasta turvapaikanhakijasta 30 miljardia euroa yhdessä vuodessa. Kaikki tämä rahoitetaan pakkolunastetun omaisuuden myynnillä, jatkuvilla verojenkorotuksilla, jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvalla lainanottamisella. Suomi tulee ottamaan useita miljoonia turvapaikanhakijoita tulevaisuudessa ja asuttamaan ne kaikki. EU:n Suomelle asettama tarkka määrä ja tavoite on 62 miljoonaa vuoteen 2050 mennessä.

Valmiuslaki mahdollistaa esim. asuntojen pakkovuokrauksen matuille 7 luvun 53 §:n mukaan:

53 §
Asumaan sijoittaminen

Jos asuntokannan säännöstelyviranomainen arvioi, ettei asunnonomistajan laajennettu ilmoitusvelvollisuus ole riittävä toimenpide asuntojen käyttöön saamiseksi, on sellainen asunnon haltija, jolla on hallussaan useampia huoneita kuin yksi huone ruokakunnan kutakin jäsentä kohden keittiötä mukaan lukematta, velvollinen ilmoittamaan ylimääräiset huoneet asuntokannan säännöstelyviranomaiselle vuokralaisen osoittamista varten (asumaan sijoittaminen).

Tämähän on mainittu myöskin siinä sisäasiainministeriön virallisessa valmiussuunnitelmassa, missä yhtenä skenaariona tänne kaavaillaan saapuvaksi miljoona matua vuodessa. Silloin lähtevät suomalaisilta asunnot ja autot – korvauksetta! Korvauksetta siksi, että kuvitteletteko tosiaan valtion maksavan käyvän korvauksen pakkovuokrattavasta asunnosta, mukaan lukien sen mihin kuntoon matut repivät sen siellä oleskellessaan. Näistä on kuultu, että täysi sisäremontti tarvitaan sen jälkeen kun matut ovat asunnossa elämöineet.

78 §
Moottoriajoneuvon käyttöoikeuden luovutusvelvollisuus

Moottoriajoneuvon omistajan tai haltijan on 3 §:n 1 ja 2 kohdassa tarkoitetuissa poikkeusoloissa maanpuolustuksen, väestönsuojelun, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai yhteiskunnan toiminnan turvaamisen kannalta välttämättömien kuljetusten hoitamisen sitä vaatiessa luovutettava omistamansa tai hallinnassaan oleva moottoriajoneuvo tiekuljetusviranomaisen käyttöön.

Tarkemmat säännökset moottoriajoneuvojen käyttöoikeuden luovutuksessa noudatettavasta menettelystä annetaan valtioneuvoston asetuksella.

www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf

Eri viranomaiset harjoittelevat ja valmistautuvat salaa yli miljoonan turvapaikanhakijan ottamiseen Suomessa.

Mistä on kyse tarkemmin. Lue alla olevat tarkasti ja katso VK videot. Miksi sadat miljoonat ihmiset haluavat tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ajan. VK videot toimivat myös lähteinä siksi ne kannattaa ehdottomasti katsoa vain noin 3-3,5 minuuttia video.

Katso alla oleva VK video Syrjityt se selittää kaiken.
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min) Syrjityt

vk.com/video353410894_456239345

VÄESTÖNVAIHTO
Suomen asukasmääräksi on kaavailtu Euroopan Unionin väestötiheyslaskelman mukaan peräti 62 miljoona asukasta. (Kesto 3 min)

vk.com/video353410894_456239346

Katso alla oleva video joka selittää miksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen pitää lopettaa kokonaan ja maassa olevat poistaa vain 6 minuuttia. Suomi tekstit

Lähteet:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

6 Comments

 1. Kun ikävä totuus paljastuu kultamunista = muslimeista. Eli nämä kultamunat tekevät rikoksia tai paljastuu mitä tahansa mitä ongelmia nämä tuovat Suomeen rikollisuus ja kustannukset. Niin aina suvakeilla alkaa asian vähättely ja selittely paremmaksi. Sisäministeriö valmistautuu oman raporttinsa mukaan miljoonaan turvapaikanhakijan tuloon vuodessa. Suomeen on tullut 2015 jälkeen yli 50 000 turvapaikanhakijaa ja joka päivä tulee lisää. Nykyinen tahti on noin 10 000- 15 000 luokkaa vuodessa. Mutta voi koska tahansa nousta 100 000 vuodessa ja jopa yli miljoonaan vuodessa. Sisäministeriö valmistautuu ottamaan kaikki vaikka tulijoita olisi useita miljoonia ja tämä paljastaa sen, että kantaväestön kansanmurha on tavoite. Suvakit ja valtamedia haluavat useita miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Tämän on heidän ainoa tavoite.

 2. Euroopan unioni on paskin kerho koskaan. Jos ei ole joku työtä vieroksuva jäsenvaltio pelastettavana niin sitten jossain 4000 kilometrin päässä oleva raja ”jota ei voi sulkea” saattaa aiheuttaa väestön vaihtumisen täällä pohjolan perukoilla. Jatkuvasti on joku helvetin kallis tai koko isänmaata muuttava taakankanto menossa. Neekerit virtaa maahan sisään kun ”ei voi pysäyttää” ja sisällä ne myös pysyy koska samoja kehareita ”ei pysty palauttamaan”

  Melkoinen runkkausrinki koko EU. ja Suomi on polvillaan siellä keskellä. Kaikki otetaan vastaan mitä tulee ja kiitetään päälle. Helvetin noloa!

 3. Suurin syy miksi valtamedia, suvakit ja poliittiset päättäjät leimaavat totuuden aina vihapuheeksi tai valeuutisiksi on se, että ne yrittävät estää ja sensuroida vihapuheen ja valeuutisten varjolla totuutta. Katsokaa video se selittää kaiken.
  www.youtube.com/watch?v=SCuUeP9F1xM

 4. Minä olen 40 vuotta tehnyt töitä metsäkoneen kuljettajana ja teen vieläkin. Siinä on aikaa kuunnella vaihtoehtomedioita. Minä heräsin vasta 2015 vuonna totuuteen, koska sitä ennen en lukenut yhtään, enkä kuunnellut vaihtoehtomedioita. Herätys on ollut karu, koska juuri valtamedia on se joka valehtelee ja aivopesee ja salaa totuutta. Nykyaikana totuus on luettavissa vain vaihtoehtomedioista ja valtamediasta ei saa muuta, kuin valheita. Siksi varoitankin teitä nuoria ihmisiä lopettakaa valtamedian lukeminen kokonaan ja lukekaa vain vaihtoehtomedioita. Minua valtamedia on kusettanut ja huijannut lähes koko elämäni ja en usko yhtään mitään valtamediaan enään. Suomimedia on yksi parhaista vaihtoehtomedioista mitä olen 2015 vuodesta asti seurannut. Yhtään valhetta en ole suomimediasta löytänyt ja lähes aina suomimedialla on linkit lähteisiin ja niiden lisäksi on kuvia ja videoita. Eli hyvin kattavat lähteet, joita vastaan on hyvin vaikea hyökätä valeuutis väitteillä.

  Valtamedian ja suvakkien reaktioista näkee aina mikä osuu ja uppoaa. Suvakit aktivoituvat kommentoimaan vain silloin kun totuus paljastuu. Kun totuus paljastuu ja tulee julki on valtamedian ja suvakkien reaktio aina sama sensurointi ja ”valeuutis” väitteet. Sen lisäksi alkaa suvakeilla asian vähättely ja selittely, että asia ei olisi niin paha, kuin on paljastettu. Valtamedia ja suvakit siis pyrkivät aina estämään totuuden paljastumisen ja leviämisen. Tämän sisämisteriön raportin tultua julki ei kestänyt kauaa kun valtamedia ja suvakit alkoivat sensuroimaan totuuden leviämistä. Elämme demokratiassa, jossa pitäisi pystyä vapaasti lukemaan ja levittämään uutisia. Kuitenkin elämme sensuurissa jossa valtamedia ja suvakit sensuroivat kaikkea mikä ei heidän agendaansa sovi. Valtamedia ja suvakit haluavat miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kaikki jotka vaarantavat tämän agendan sensuroidaan. Kuten tältäkin sivustolta monista aiheista suvakit vaativat sensuuria ja uutisten poistamista ja levittämisen estämistä. Suvakit jopa käyttävät natsirasistikorttia jatkuvasti ainoa tavoite on estää totuuden paljastuminen. Te nuoret muistakaa totuus on aina luettavissa vain vaihtoehtomedioista. Alla oma suosikki lista vaihtoehtomedioista joita seuraan säännöllisesti.

  pt-media.org/

  mvlehti.net/

  www.kansalainen.fi

  www.nykysuomi.com

  uutismaailma.com/

  sarastuslehti.com/

  vastavalkea.fi/

  magneettimedia.com/

  kansallinenturvallisuus.com/

  www.paivanlehti.fi/

  riippumatonmedia.com/

  suomimedia.wordpress.com/

  nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

  ylewatch.blogspot.fi/

  beta.oikeamedia.com

  tuonenjoutsen.blogspot.fi

  kansallisromantikko.fi/

  rkkuutiset.wordpress.com/

  urkki.net/

  Youtube kanavat joita seuraan

  www.youtube.com/channel/UCJKNfXe7-6zeoaYi9vKh8Tg

  www.youtube.com/channel/UCc-g9T9XD6OXBypRrZo90iw

  www.youtube.com/channel/UCVyzGDPjuxxLSUKrw5zqjOQ

  www.youtube.com/channel/UCgYnuEEib2SdKLHq4PU-4sA

  www.youtube.com/channel/UCow1RewoJEkHqbcs1d7aGlQ

  www.youtube.com/user/jallu360

  www.youtube.com/channel/UCTaI2WLTN47HY1iqVzJuNKA

  www.youtube.com/channel/UCDMDD8Jugks-FFwUXumgxdQ

  www.youtube.com/channel/UCCDUAvcneoTi-RHeMhzwPkg

  www.youtube.com/channel/UC0UA8BO-DjWuyYNUiChc-Jw

  www.youtube.com/channel/UCBdN4AAwK-H_5CkC9I7ebBQ

 5. Näin nämä helvetin maanpetturi poliitikot tulevat toteuttamaan kantasuomalaisten kansanmurhan. Itse myyn omaisuuteni pois ja muutan turvallisempaan maahan. Suomi on jo nyt maailman kovin verottamaan ja veroille saa suhteessa vähiten vastinetta. Ne jotka pystyvät on aika jättää paskamaa nimeltä Suomi. Nyt on siitä kyse, että ne jotka lähtevät täältä selviävät hengissä. Ne jotka jäävät Suomeen tulevat kuolemaan. Valinta on siis jokaisella haluaako elää vai kuolla. Suomi islamisoidaan ja kaikki näkevät sen, joka päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia ja laittomasti maahan tulevia. Rajat ovat koko ajan auki kukaan ei ole sulkemassa rajoja. Mitään rajatarkastuksia ei ole Ruotsin rajalla. Kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Joka päivä tulee lisää ja kukaan ei estä, eikä tee yhtään mitään asialle.

  Moni ei tajua kuinka pitkälle maanpetturipoliitikot ja viranomaiset ovat valmiit menemään. Jo nyt kun aseistautunut kantasuomalainen vaikka omassa kotonaan on ja poliisi tulee paikalle. Niin poliisi ampuu sen miehen, jos se ei pudota asettaan. Kriisitilaneessa, kun yli miljoona turvapaikanhakijaa tulee ja asuntoja ja ajoneuvoja aletaan viemään kantasuomalaisilta pois. Niin siinä tilanteessa osa kantasuomalaisista käyttää aseitaan ja ei tule suostumaan asunnon ja ajoneuvojen antamiseen turvapaikanhakijoille. Se mitä poliisi tulee tekemään on se mitä nykyäänkin jo tapahtuu poliisi ampuu miehen hengiltä.

 6. Suomalaisilla on jotenkin lapsen usko viranomaisiin ja poliitikkoihin. Samalla kun kela ja sossu säästävät rahaa laittomasti eväämällä tukia kantasuomalaisille, jotta matuille saadaan lisää rahaa. Suomalaiset ovat lampaita, eivät tee mitään vaikka kaikkialla on ollut useita varoituksia ja paljastuksia ja kokemuksia, että poliitikot ja viranomaiset tulevat vaihtamaan kansan muslimeihin. Jo nyt ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin vastaavassa asemassa olevat kantasuomalaiset. 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaiset. Rajat ovat auki edes papereita ei Ruotsin rajalla kysytä. Sisämisteriö varautuu yli miljoonaan turvapaikanhakijan tuloon ja viranomaiset harjoittelevat kantasuomalaisten asuntojen, kiinteistöjen ja ajoneuvojen pakkolunastamista ja antamista niitä turvapaikanhakijoille.

  Tämä on päivänselvä asia, että Suomi islamisoidaan ja kantaväestö murhataan. Tässä ei ole mitään epäselvää. Kysymys kuuluukin mitä sinä aiot nyt tehdä? Odotatko passiivisesti, että omaisuutesi otetaan sinulta pois ja annetaan turvapaikanhakijoille ja viranomaiset vievät sinut kuolemaan ulkoleireille? Vai alatko tekemään aktiivisesti vastarintaa. Myyt omaisuutesi ja muutat pois Suomesta. Ihmiset ovat tottuneet elämään rauhassa Suomessa ja sitä viranomaiset hyödyntävät. Kyseessä on keitetyn sammakon effekti. Eli pikkuhiljaa koko ajan lisätään, jotta kantasuomalaiset eivät tajua tai herää ennenkuin on liian myöhäistä. On aivan varmaa, että moni kantasuomalainen katuu omaa tyhmyttään vasta siinä vaiheessa, kun viranomaiset ovat vieneet kaiken omaisuuden ja vieneet hänet ulkoleirille kuolemaan yksin. Ruotsissa on sama menossa paljon pahempana ja kantasuomalaiset pitävät ruotsalaisia tyhminä, kuitenkaan tajuamatta, että teidän oma maanne on menossa samaan suuntaan paljon Ruotsia nopeampaa vauhtia. Ruotsi on jo menetetty ja Ruotsia ei voi enään pelastaa mikään. Suomella on vielä vähän toivoa mutta jos ette äänestä perussuomalaisia suurimmaksi puolueeksi niin sitten ansaisette tuhonne!

Comments are closed.