Päivän Miete 2020-02-26

Kun Suomi oli liittymässä Euroopan unioniin, varoitin siitä, että meistä tulee EU:n susilaidun. Näin on osittain käynytkin.

Olemme menettäneet oikeuden päättää itse alkuperäisen luonnon suojelemisesta: hylkeistä, merimetsoista ja liito-oravista.

Paavo Väyrynen

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Jaa jaa…. Eikös se Paavo ollutkin se joka aikoinaan piti sitä maratonipuhettaan jotta ei ehditty määräaikana äänestää EU:hun liittymisestä.

    Ja kuin taikaiskusta Paavo käänsi takkinsa kun hänelle luvattiin EU-MEP:in virka, jotta se saataisiin hiljaiseksi ja pois maasta. Mutta Paavopa käänsi taas takkinsa nimityksensä jälkeen ja kertoi että ei jää pois kansanedustajan hommista vaan nostaa niistäkin palkan koska SE kuulemma pystyisi hoitamaan molemmat asiat yhtä aikaa. Avustajanaan oma vaimo.

    No, Paavo osti vanhan suljetun koulun jossain vaiheessa ja perusti sinne euroopan pohjoisimman marjaviinitilan, jolle haki Suomi-tukia miljoona luokkaa EU:sta. Niin että kai se vaimo melkolailla oli tilanteen tasalla avustajana.

    Kekkonenhan sen potki aina pois kokouksista kun se sekoitti pakkaa ja oli ainainen riidankylväjä. Urkki sitä oikein vihasi. Nyt Paavo esiintyy Urkin kuvan kanssa ja suurena EU-vastustajana. Vaikka Paavon ja sen seuraajien KEPU-äänillä liityttiin EU:hun.

Comments are closed.