Suomi toimii KOKO MAAILMAN SOSIAALITOIMISTOna

Meille jankutetaan, että Suomi tarvitsee ehdottomasti työperäistä maahanmuuttoa, vaikka meillä on lähes puolimiljoonaa työtöntä.

Kysymys onkin siitä, että yritykset tarvitsevat työntekijöitä, joille ei tarvitse maksaa.

Hämmästykseni olikin suuri, kun lehdessä silmiini sattui Kelan tuet vuodelle 2020. Siinä oli mm: “Ulkomaiset työntekijät, jotka ansaitsevat 730 €/kk, ovat oikeutettuja Kelan tukiin.” Näin ollen kantasuomalaisia ei siis kannata edes palkata! Ihmettelen, kuka/ketkä ovat yrittäjien iloksi tällaiset Kelan tuet keksineet?

Julkisuudessa puhutaan kylläkin, kuinka “huippuosaajia” tarvitaan, mutta luulenpa, ettei yksikään huippuosaaja tule Suomeen tuollaisella palkalla, koska huippuosaajat voivat valita minne menevät, ovatpa lähtöisin mistä maasta tahansa.

Tämä on siis suunniteltu yrittäjien iloksi siten, ettei heidän tarvitse maksaa työntekijöille kuin 730 € kuukaudessa (jolla ei tietenkään Suomessa elä) ja Kela maksaa heille varsinaisen elannon. Siis veronmaksajat maksavat!

Kun kyseiset työntekijät ovat sitten päässeet Suomeen, he pian huomaavat, ettei täällä kannata tehdä työtä lainkaan, koska Kelan tuet kattavat kaiken!

Lue lisää: www.taikaluukku.com/products/koko-maailman-sosiaalitoimisto/#.XiCW40xKqJ8.vk

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.