Miksi eduskuntapuolueet haluavat yksityistää puhtaan veden.

Kantasuomalaiset, joille luonnonvaramme kuuluvat, voisivat saada osinkoa niiden tuotoista, elleivät poliitikot lahjoittaisi rikkauksiamme monikansallisille yrityksille. (Kesto 2 ½ min) Katso videot

m.vk.com/video353410894_456239344?list=5097d9a76dcc6dd5aa&from=wall353410894_2509

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Tampereen seudulla on hanke nimeltä TAVASE. Sen tarkoitus on aikaansaada monipoli jonka seurauksena TAVASE Oy olisi KOKO pirkanmaan ainoa talousvettä toimittava yhtiö. Tämän seurauksena ympäristökuntienkin vesilaitoksen alistettaisiin 0-eurolla TAVASE Oy:lle, joka laskuttaisi kuntia ja kuluttajia jokaisesta kulutetusta vesikuutiosta, vaikka se ei muuten toimintaan edes osallistuisi.

    Hanke oli aikoinaan Pirkanmaan Ympäristökeskuksen aivopieru. Ja sen toimeenpanevana johtona olivat henkilöt jotka näkivät hurjan mahdollisuuden rahastaa ympärstökuntien vedenkulutuksella. Idean isänä oli Tampereen Vesilaitoksen Esko Haume. Mukana Valkeakosen veden entinen insinööri Raimo Leppänen sekä Matit: Matti Vänskä ja Matti Innamaa.

    Näiden henkilöiden toimesta perustettiin TAVASE Oy jota koitetaan ajaa kuin käärmettä pysyyn jotta se voitaisiin myydä ulkomaalaisille sijoittajille ja jäädä itse kovapalkkaisiin hommiin johtokuntaan ja seurustelu-upseerin viralle.

    Näitä vakansseja tavoittelee nykyinen toimitusjohtaja Petri Jokela sekä tietysti TAVASE Oy:n hallituksen jäsenet, pääasiassa hallituspaikoilla elävä RKP:N Peter Löfberg.

    Samaa tapahtuu Helsingin Vedessä, Lakeuden Vedessä, Turun Seudun Vedessä sekä Porvoon Sannaisten tekopohjavesilaitoksella, puhumattakaan Jyväskylän vedestä. Kaikki vesilaitokset odottavat Nestlen, RWE-Wasserin tai Thames Waterin tarjousta.

Comments are closed.