Paljastus: Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön.

Ulkomaalaiset siirtolaiset, pakolaiset ja turvapaikanhakijat saavat moninkertaiset sosiaalietuudet verrattuna kantaväestön vastaavassa asemassa olevat. Tätä toimintaa on jatkettu Suomessa 40 vuotta poliittisilla päätöksilla antaa aina moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia islamin uskoisille, kuin kantaväestölle. Tämän asian ovat vahvistaneet useat Kelan virkailijat ja kuntien, kaupunkien sosiaalivirkailijat. Keskimäärin ulkomaalaiset = kaikki islaminuskoiset eli islamistitt saavat 4-5 kertaa enemmän sosiaalietuuksia, kuin täysin samassa asemassa oleva kantaväestöön kuuluva. Yksin helsingissä asuva kantaväestöön kuuluva työtön saa kuukaudessa keskimäärin noin 1100 euroa sosiaalietuuksia asumistuki ja toimeentulotuki mukaanlukien, kun vastaavassa asemassa oleva yksin asuva työtön islaminuskoinen islamisti saa keskimäärin 4840 euroa kuukaudessa. Katso alla oleva video vain 3,5 minuuttia ja levitä sitä somessa.

vk.com/video353410894_456239345

Islaminuskoisten sosiaaliedut ovat useita tuhansia euroja kuukaudessa ja ne vastaavat työssäkäyvän 8000 euron palkkaa saavan tuloja kuukaudessa. Miksi juuri islamistit ovat olleet aina Suomessa erityisryhmä, joka on aina saanut moninkertaisesti enemmän sosiaalietuuksia.

Kyseessä on ollut eduskuntapuolueiden tekemät poliititiset päätökset, joka toimii tietoisena vetovoimatekijänä. Suomeen on ollut tarkoitus saada mahdollisimman paljon islamisteja elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä tekemättä koskaan mitään työtä. Juuri tämän takia Suomi toimii koko maailman mutta erityisesti islamistien sosiaalitoimistona. Juuri näiden asioiden takia kukaan islamisti ei halua Suomessa mitään työtä tehdä. Juuri siksi islamistien todellinen työttömyysaste ilman mitään palkkatukia ja sosiaalietuuksia, palkalla jolla elää on 6,1%. Eli 93,9% islamistien on työttömämänä ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Suomalaiset eduskuntapuolueet haluavat täyttää Suomen 62 miljoonalla islamistilla. Erityisesti suomalainen maahanmuuttopolitiikka suosii islamisti miehiä, jotka ovat terroristeja, rikollisia, elintasopakolaisia, huijareita, valehtelijoita, raiskaajia, murhaajia, tappajia. Nämä islamisti miehet palkitaan Suomessa maailman parhailla ja suurimmalla sosiaalietuuksilla.

Yksikään muu maailman maa ei anna islamistimiehille niin paljon sosiaalietuuksia, että se vastaa 8000 euron työssäkäyvän kuukausi palkkaa. Ainoastaan Suomi tekee näin, koska kyseessä on poliittinen päätös ollut 40 vuotta jo. Tarkoitus on avoimilla rajoilla, monikulttuurisuudella, moninkertaisilla sosiaalietuuksilla noin 5000 euroa kuukaudessa.

kantasuomalainen.net/2020/02/22/maahanmuuttajat-saavat-moninkertaiset-tuet-verrattuna-kantavaestoon/

Houkutella Suomeen mahdollisimman paljon islamistimiehiä, jotka Suomeen päästyään tuovat sitten koko sukunsa eli useita satoja muita Suomeen elämään sosiaalietuuksilla perheenyhdistämisen kautta. Nämä sukulaiset sitten voivat kutsua oman sukunsa Suomeen ja ne oman sukunsa ja tätä jatkuu loputtomiin. Katso alla oleva video vain 3 minuuttia ja levitä sitä somessa.

vk.com/video353410894_456239346

Tämän kaiken kustantaa tyhmä kantasuomalainen, joka tekee töitä kovasti ja maksaa jatkuvasti kiristyviä veroja. Sekä muistaa ääneestää sellaisia monikulttuurisuus puolueita, jotka kannattavat tätä politiikkaa. Eduskuntapuolueilla on jatkuva kiire jatkuvasti leikata ja jatkuvasti korottaa veroja, koska Suomeen tulee jatkuvasti lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita, joista suurin osa on islamisteja.

Eduskuntapuoleille on myös kiire jatkuvasti korottaa eläkeikää ja saada kaikki kantasuomalaiset töihin pakolla , jotta kantasuomalainen veronmaksaja tekee kovasti työtä ja maksa kovasti veroja, jotta tänne tulevat islamistit voivat elää useiden tuhansien eurojen kuukaisittaisilla sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Yksi islamisti maksaa keskimäärin 53 000 – 70 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Koko elämänsä sosiaalietuuksilla elävä islamisti maksaa 5,28 miljoonaa euroa veronmaksajille. Yksi työtön tai sosiaalietuuksilla kantaväestöön kuuluva maksaa alle 10 000 euroa vuodessa veronmaksajille. Koko elämänsä sosiaalietuuksilla elävä kantaväestöön kuuluva maksaa noin 1,2 miljoonaa.

Islamistit saavat Suomessa monikertaisesti enemmän sosiaalietuuksia, kuin kantaväestö ja siten maksavat moninkertaisesti enemmän. Juuri siksi kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset haluavat tuoda myös isis-terroristeja maahan mahdollisimman paljon. Jotta nämä terroristit voivat elää maailman parhailla sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja siinä samalla raiskata ja tappaa mahdollisimman monta kantaväestöön kuuluuvaa. Nyt pitäisi olla jokaiselle lukijalle päivänselvää, että Suomea hallitsevat maanpetturit, joiden ainoa tarkoitus on vaihtaa väestö ja hävittää kantaväestö ja tehdä Suomesta islamistinen valtio. Palkintona tästä on jokainen maanpetturi joka kannattaa avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Saa EU:sta rahaa, valtaa ja viran. Näin alhaisia ja korruptoituneita ovat suomalaiset eduskuntapuolueet. Levitä tätä tietoa somessa kaikille, jotta ihmiset heräisivät ja alkaisivat toimia tätä hulluutta vastaan, muuten Suomesta tulee Ruotsin kaltainen islamistinen kalifaatti.

Sen lisäksi, että suurin osa ulkomaalaisista siirtolaisista ja pakolaisista ja turvapaikanhakijoista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja ei tule koskaan tekemään mitään työtä.

Mannermaa selittää asian hyvin yksinkertaisesti tässä(kolmas video; syrjityt): Levitä tietoa somessa.
vk.com/taikaluukku

Katso video

vk.com/video353410894_456239345

Suomen asukasmääräksi on kaavailtu Euroopan Unionin väestötiheyslaskelman mukaan peräti 62 miljoona asukasta. (Kesto 3 min)

vk.com/video353410894_456239346

Lue myös:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

  1. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

    Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

  2. Tää sairaus pitää saada loppumaan. Tänne kuulumattomat kehitysmaalaiset ulos!!!!

    Vihervasemmisto ja muut suvakit ovat todella pimahtaneita ja niiden ei pitäisi olla päättävissä asemissa ollenkaan.

  3. Ei ihmekään, että maa velkaantuu kauheeta tahtia yhdistettynä vientiteollisuusvihamieliseen talouspolitiikkaan.

    Naiset ovat vihervasemmistosuvakkiudessaan suurimpia syppäitä vaikka on niitä idioottimiehiäkin.

Comments are closed.