Suomella ei ole varaa turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin.

“Maallamme ei ole varaa köllöttely-yhteiskuntaan” Näköjään tietyin reunaehdoin on, koskapa KELA ei ole tähänkään peliin puuttunut, vaikka se on jatkunut vuosikausia. Journalistin artikkeli on julkaistu kesällä 2016: Kiinteistöbisnestä sosiaaliturvalla Mitä voi tehdä seitsemän lapsen lapsilisillä, kotihoidontuella, työttömyyspäivärahalla ja toimeentulotuella? • Ostella kiinteistöjä Irakista. Tavoitin Suomeen kotoutuvan irkilaistaustaisen perheen. Työtön perheenpää omaa nerokkaan bisnesälyn. Mies kertoo sijoittaneensa perheensä viime vuosina haravoimat sosiaalietuudet menestyksellisesti kiinteistöbisnekseen Irakissa. Potti on karttunut tulonsiirroilla ennen ja jälkeen turvapaikan myöntämisen. Ei – hän ei häpeile toimintaansa. Hän on ylpeä siitä. Ylpeä kyvyistään. Ylpeä onnistumisestaan. Suomalaisella sosiaaliturvalla pyöritettävää liiketoimintaa vauhdittavat tällä hetkellä myös Irakin valtion maksamat kärsimyskorvaukset. Irak on ryhtynyt jakamaan kodeistaan ajetuille shiiamuslimeille vahingonkorvauksia 20.000 – 50.000 euroa per henkilö. Lapsillekin maksetaan. Hämeeseen juurtuvan suurperheen kapteenilla on kaksi julkisivua. Köyhän ja kipeästi apua tarvitsevan suuperheellisen maahanmuuttajan rooli Suomessa. Varakkaan kiinteistösijoittajan rooli Irakissa. Suomalaisten sosiaalietuuksien suurkuluttaja lentää säännöllisin väliajoin synnyinsijoilleen hallinnoimaan kiinteistöbisneksiään. “

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Mitä on tehtävissä? Suuri osa tuo apinoita thaimaasta vaimoikseen ja ylipainoset ja vajaat lisääntyvät neekerien ja muslimien kanssa! Jotka eivät välitä vittuakaan mistään moraaleista ym. Tuo entisaikojen ajattelu että pitää tehdä töitä eläkseen koskee enää pientä porukkaa jonka moraali rapenee päivävältä kun heräävät todellisuuteeen että näistä ääliö lampaista on tehty maksamaan oman tuhonsa! Joko palautetaan dna testeillä geneettinen suomi äärimmäisellä väkivalla tai sit romahdetaan!

    Pahimmatkin narkkarit ym muut tuovat thaimaasta/muista vajaaälysistä maista näitä apinoita joista suurin menee valtion eli teidän maksettaviksi johonki sossu kotiin ym muualle! Ja ajatelkaa hyvät lukijat kuinka kaukana perus suomalainen idiootti on siitä että oikeasti otetaan neekerin muslimin ym muun kakara väkisin kiinni ja piestään ja hävitetään!! En näe pois pääsyä millään lailla!!

Comments are closed.