Päivän Miete 2020-02-21

Apple-storesta ladattava suosittu Edison sähköpostisovellus skannaa postista käyttäjän ostoksia, ostoskuitteja ja tarjousasiakirjoja. Sitten se myy nämä tiedot edelleen, jotta niistä saadaan poimittua tieto kuinka paljon käyttäjä on valmis mistäkin tuotteesta maksamaan.

Nettikauppias voi sitten Edisonilta ostamiaan tietoja hyödyntää tehdäkseen yksilöllisen ja maksimaalisen suuren tarjouksen omasta tuotteestaan, kun tietää kuinka paljon uhri (asiakas) on ollut valmis maksamaan aikaisemmin.

Suurimpia Edisonin hyödyntäjiä ovat halpalentoja myyvät sivustot, nettikaupat ja finanssituotteiden myyjät. – Erityisesti finanssisektori.

Joseph Cox
Vice.Com

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.