Turun Varissuo on islamisoitunut nopeasti yli 50% muslimeja.

Aamu-tv:ssä 20.8. haastateltiin Turun Varissuon lähipoliisina työskennellyttä Vesa Jauhiaista. Alueella on tapahtunut nopea väestörakenteen muutos. Asukkaista yli puolet ja lapsista yli 70 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia. 97% alueen vieraskielisistä elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään. Viranomaisyhteistyölle alue on menetetty pysyvästi. Islam luo aina rinnakkaisyhteiskunnan, joka syrjäyttää aina valtion yhteiskunnan. Islam valtaa alueita Suomessa pala palalta.

Suurkaupungeissa on näin ollen kymmeniä rinnakkaisyhteiskuntia. Kummallista, että tätä ei ymmärretä Suomessa, sillä onhan esim. New Yorkissa kiinalaiskorttelit, italialaisalueet jne ja nämä ovat täysin yhteiskunta yhteiskunnassa. Suomessa kuvitellaan, että tällaisia yhteiskuntia ei syntyisi vaan ihmisistä tulisi suomalaisia.

– Näiden pienoisyhteiskuntien sisällä on sitten omat moraalipoliisinsa kuten lähtömaissakin islamilaisissa maissa. Moraalipoliisit ovat uskonnollisia miehiä, mutta myös naisia. He pukeutuvat erityisen islamilaisittain, eivät koskaan kuten länsimaalaiset.

Imaamin mukaan eri islamilaiset etniset ryhmät moraalivartioivat omia etnisyyksiään. Monet heistä kilpailevat keskenään ja toisten ryhmien kanssa ketkä ovat oikeampia muslimeita ja keiden etninen ryhmä käyttäytyy kuten oikean muslimin pitää käyttäytyä ja pukeutua.

Imaamin mukaan tilanne Suomessa on kehittymässä siihen suuntaan, että ollaan ihan siinä rajoilla, että milloin Suomen valtio menettää otteensa kokonaan, jolloin se ikään kuin sanattomasti luovuttaa vallan näille moraalipoliiseille. Kuten on käynyt Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa suurissa maahanmuuttajalähiöissä. Hänen mukaansa Suomen valtiolla on vielä jonkinlainen ”monopoli” esimerkiksi Helsingissä, mutta ei enää kauaa. Silloin Helsingissä astuu voimaan omat lait ja Suomen laki on vain viitteellinen. Tietenkään mitään sharia-lain kaltaisia nosturihirttäjäisiä ei tulla näkemään, mutta selvää islamin tiukkaa tulkintaa. Viranomaisyhteistyöllä alueet meneteään aina pysyvästi. Islam luo aina rinnakkaisyhteiskunnan, joka syrjäyttää aina valtion yhteiskunnan. Mikään valtio ei ole koskaan pystynyt kotouttamaan, eikä integroimaan muslimeja mihinkään yhteiskuntaa. Islam valtaa alueita Suomessa pala palalta.

Jauhiainen toteaa muun muassa, että somaliyhteisön koko on jo niin suuri, ettei tarvitse opetella suomen kieltä ja voi elää yhteiskunnan tuella. On 40-50 -vuotiaita yli 20 vuotta Suomessa asuneita eivätkä käytännössä osaa suomea. Somaliyhteisö on tiivis, puhutaan keskenään ja katsotaan pelkästään oman maan tv-kanavia. Pidetään lujasti kiinni omasta kulttuurista. Nuoren suomen kielen taito voi jäädä niin heikoksi, ettei selviydy ammattikoulutuksesta ja koulutus jää kesken.

Yli sata vuotta sitten Suomeen tuli tataareita (muslimeja). He integroituivat hyvin juuri siksi, ettei sosiaaliturvaa ollut. Uuden-Seelannin maahanmuuttoviraston johtaja Matt Hoskin sanoi, että työ on oikeastaan ainut oikea tapa kotouttaa maahanmuuttajat. Työelämässä oppisi parhaiten suomen kieltä ja maan elämäntapaa. Perusongelmaan esitetään ratkaisuksi aina vaan lisää rahaa kotouttamiseen ja lisää poliiseja. Somaliasta on tultu Suomeen jo 30 vuoden ajan. Silti rahaa kotouttamiseen käytetään entiseen malliin. Esimerkiksi Stea (ent. RAY) myönsi pelkästään somaliyhdistyksille tälle vuodelle 757 679 euroa harrastelurahaa.

Keskusrikospoliisista Antti Hyyryläinen kertoi jengirikollisuudesta 16.8. MTV:n Huomenta Suomelle: “Suomessakin tilanne heikkenee koko ajan. Kehityskaaressa on täysin samat merkit kuin Ruotsissa. Tällä hetkellä on noin 90 Suomessa toimivaa rikollisryhmää ja 900 jengiläistä. Määrät ovat kasvussa, uusia ryhmiä nousee joka kuukausi.”

Monikulttuurisuus ja muslimien kotouttaminen on aina täydellisesti epäonnistunut kaikissa maailman maissa 1000 vuoden ajalta. Monikulttuurisuus ja muslimien kotouttaminen on myös Suomessa täydellisesti epäonnistunut. Monikulttuurisuuden ja muslimien koutoutamisen jatkuviin täydellisiin epäonnistumisiin ratkaisuna käytetään aina enemmän lisää rahaa, joka johtaa aina täydelliseen epäonnistumiseen. Muslimeja ei ole onnistuttu ikinä missään maailman maassa kotouttamaan, eikä siinä tulla onnistumaan Suomessakaan ikinä.

Poliisi ja valtamedia pitää tärkeänä, että monikulttuurisuuden ja muslimien kotouttamisen jatkuva täydellinen epäonnistuminen salataan kansalta. Monikulttuurisuuden ongelmat jatkuva rikollisuuden kasvu, jatkuva kustannusten kasvu ja jatkuvat epäonnistumiset kotouttuamisessa salataan kansalta. Poliisi ja valtamedia pitää valheilla yllä monikulttuurisuuden unelmaa, joka on tuomittu aina täydellisesti epäonnistumaan.

Poliisin strategia on ollut hyökätä kiihottaminen kansanryhmää vastaan syytteillä kaikkien niiden kimppuun, jotka uskaltavat netissä paljastaa monikulttuurisuuden totuuden rikollisuutta, kustannuksia tai mitä tahansa ongelmia. Poliisi myöntää, että Suomen islamisaatio on kaikkien muiden eduskuntapuolueiden paitsi perussuomalaisten ehdoton tavoite. Siitä tavoitteesta nämä kaikki eduskuntapuolueet eivät tule koskaan luopumaan. Euroopan Unionissa on päätetty, että Ruotsista ja Suomesta tehdään islamistisia valtioita 2050 vuoteen mennessä. Kaikki Suomen hallitukset ja eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat ehdottoman sitoutuneita tekemään Suomesta islamistisen valtion.

Valtamedian, poliisin ja kaikkien eduskuntapuoleiden paitsi perussuomalaisten toimet tähtäävät väestönvaihtoon ja kantaväestön kansanmurhaan. Tulevaisuuden monikulttuurisessa Suomessa ei ole yhtään kantaväestöön kuuluvaa elossa. Kantaväestön rooli on monikulttuurisissa maissa aina ollut monikulttuurisuuden jatkuvasti kasvavien kustannusten maksajana rooli. Eli jatkuvasti kiristyvä verotus, jatkuvat leikkaukset ja jatkuva lainanottaminen. Näin valtio, kunnat ja kaupungit rahoittavat monikulttuurisuuden kustannukset aina. Suomessa monikulttuurisuus maksaa yhteensä vuodessa valtiolle, kunnille ja kaupungeille 15,6 miljardia euroa ja summa kasvaa jatkuvasti. Koska Suomeen tulee jatkuvasti lisää siirtolaisia, pakolaisia, turvapaikanhakijoita, perheenyhdistämisen kautta tulevia ja laittomasti maahan tulevia. Tämän takia myös kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska suurin osa vieraskielisistä tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja ei tule koskaan tekemään mitään työtä.

Suomalaiset ovat äärettömän tyhmää lammaskansaa. Äänestävät valtaan sellaisia puolueita, joiden ainoa tavoite on avoimet rajat ja monikulttuurisuus eli Suomen islamisaatio. Lisäksi suomalaiset elättävät jatkuvasti kasvavia määriä ulkomaalaisia, jotka tulevat elämään Suomeen sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Lisäksi vielä suomalaiset kärsivät jatkuvasti kiristyvästä verotuksesta ja jatkuvista leikkauksista, joilla rahoitetaan jatkuvasti kasvavia kustannuksia, jotka aiheutuvat jatkuvasti kasvavista määristä ulkomaalaisia, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Näin valtavaa tyhmyyttä ja tsetuhoisuutta ei ole missään muussa kansassa, kuin Suomessa. Suomalaiset haluavat tuhoutua ja lakata olemasta kansana. Ainoastaan Ruotsin kansa pääsee hyvin lähelle Suomea tyhmyydessä ja itsetuhoisuudessa. Suomi on toiminut koko maailman sosiaalitoimistona jo 20 vuotta. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen, siirtolainen, turvapaikanhakija, pakolainen, perheenyhdistämisen kautta tuleva ja laittomasti maahan tuleva. Voi tulla milloin vain Suomeen ilman mitään papereita ja elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla, tekemättä koskaan mitään työtä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Tama sivusto kerto totuden Suomi ja suomilaisista. Moni ulkomalanen ihmetele miksi suomilaiset on niin tyhmä etä ota kaiki mailma ihmiset elämä sosialietuksila. Miksi suomilaiset tehdä kovasti työ etä voi maksa veroja lisä ja elättä lisä ja lisä ulkomalasia ihmisiä. Miksi suomilaiset olete niin tyhmä?

    Mina pita tasta sivusta. Se osota voima ja rohkeus islam vasta. Valtamedia, polisi ja suuri osa suomilainen alistuu ja pelkä islamia. Islam tule valtama tama maa helposti ja nopesti. Islam tule tuho kaiki suomilaiset vain islam jaada. Suomi tule olema islami valtio.

  2. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

    Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

Comments are closed.