Tieto Ilja Janitskinin kuolemasta kantautui Suomen rikollisen eliitin korviin jo ennen kuin Janitskin ehti sairasvuoteellaan kuolla

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin kuoli viime torstain ja perjantain välisenä aikana.
Mutta tämä seuraava tieto on peräisin Janitskinin lähipiiriltä. Sillä se mitä terveydenhoito henkilökunta laittoi Iljalle asennettuun kipupumppuun oli jo sen luokan aineita, että sillä viimeisteltiin Janitskinin terveydentila siihen pisteeseen, että mies oli jo kuollut, koska ennen kuin Janitskin oli kuollut alkoi kahdelle hänen lähipiiriin kuuluvalle henkilölle tulla jo soittoja mm. Helsingin Sanomien toimittajilta, joiden ainoa kysymys heille oli, että “Onko Ilja Janitskin jo kuollut“. 

Kun näillä isokenkäisillä globalisteilla oli jo kiire päästä tanssimaan haudalla ja hautakivellä, jota ei vielä ehditty pystyttää. Joten tämä kuvastaa melko hyvin näiden rikollisten fasistien vahvaa kosto mentaliteettia, että vaikka itse tuo heidän vihamiehensä on kuolemassa syöpään, niin hänet täytyy siitäkin huolimatta vielä myrkyttää kuoliaaksi vauhdittamalla sitä prosessia keinotekoisesti myrkyttämällä.

Vaikka faktahan on, että Janitskin ei enää viimeisen kahden vuoden aikana osallistunut edes MV-lehden julkaisutoimintaan, koska hän joutui keskittämään kaikki voimansa tuohon suolistosyöpää vastaan taisteluun.

Kun taas nämä sananvapauden viholliset, jotka pyrkivät rajoittamaan sananvapautta vihaavat yli kaiken heitä, jotka uskaltavat puolustaa sananvapautta ja siksi heille täytyy kostaa vielä vuosien jälkeenkin kaikilla keinoilla, jotta nämä henkilöt saataisiin julkisesti asetettua mm. marttyyreiksi, jollainen kohtalo myös Janitskinille lopulta tuli.


Sillä jo tälläkin hetkellä Helsingin Sanomien ja muun roskalehdistön toimittajat on laitetttu tarttumaan kyniinsä, jotta Janitskinin henkilöhistoria saataisiin mustamaalattua ja näyttämään tämä kaikki siltä, että miehen kuolema olisi ollut alusta asti vain hänen omaa syytään.


Joten kun tieto Janitskinin kuolemasta kantautui julkisuuteen, niin eipä mennyt kauan kunnes mm. toimittaja Petri Korhonen ei voinut pidätellä riemuaan ja laittoi Twitteriin sen luokan päivityksen, josta voisi melkein Janitskinin omaiset tehdä rikosilmoituksen törkeästä vainajaan kohdistuneesta kunnianloukkauksesta, koska kyseinen lainsäädäntö toimii myös jos omaiset tekevät rikosilmoituksen.

Syöpä ei tullut Ilja Janitskiniin itsestään, vaan se istutettiin häneen

Suomen roska-lehdistö on tähänkin asti yrittänyt syöttää sellaista kuvaa julkisuuteen, että Janitskin olisi aivan itse sairastunut siihen korkeimman luokan suolistosyöpään.

Mutta totuus on, että se istutettiin häneen vuoden 2016 lopulla Andorrassa. 

Janitskin tapasi tuolloin 2016 joulukuun lopussa brittiläisen miehen, joka kertoi olevansa Dianan ex henkivartija. 

Janitsin ei todennäköisesti kuitenkaan sitä tiennyt, että mies työskenteli edelleen britannian MI5:lle ja hänet oli lähetetty Andorraan hoitamaan yksi tehtävä ja se oli tod. tämän agressiivisen syövän istuttaminen Iljaan ja tuollainen operaatio on sen jälkeen hoidettu, kun yksi kapseli tippuu lasiin ja eipä mene kauan, kunnes agressiivinen syöpä alkaa leviämään eteenpäin.

Kun ajoitus tuon Janitskinin syövän kanssa oli aivan tuohon kohdalle sattunut ajoitus. Mutta mene ja tiedä…


Aivan kuten myös Itsenäisyyspuolueen entinen puheenjohtaja Antti Pesonen (kuvassa) sai joskus vuonna 2013 erittäin voimakkaan vatsasyövän, joka myös samalla tavalla istutettiin häneen, koska myös hänet katsottiin valtiolle vaaralliseksi henkilöksi, joska uskalsi mm. kyseenalaistaa Suomen NATO:n isäntämaasopimuksen sekä vaatia Suomen eroa EU:sta.

Pesonen joutui tuolloin myös Janitskinin tapaan ensin leikkaushoitoihin ja sen jälkeen kemoterapiaan, mutta Janitskinin tapaan hoidot eivät enää lopulta tehonneet ja Pesonen menehtyi lopulta 5. huhikuuta 2017 siihen erittäin agressiiviseen vatsasyöpään.

Totuus on siis äärimmäisen vaarallista, jos joku sen uskaltaa sanoa ääneen, niin heitä vastaan nämä isokenkäiset valtion taustalla olevat rikolliset hyökkäävät laumana yhtä vastaan ja haluavat miltei aina tehdä yhdestä sen ns. kuuluisan varoittavan esimerkin, jota he halusivat alusta asti sysätä vime vuosina vain Ilja Janitskinin harteille.

Joten siksi he aloittivat tuolloin vuonna 2015 sen erittäin voimakkaan yhteen henkilöön kohdistuneen vihakampanjan, joka kohdistettiin Ilja Janitskinin ympärille.

Suomen kansalaiset siis aivopestiin roskalehdistössä vihaamaan Ilja Janitskinia ja häneen kohdistettiin siellä vihakampanjaa. 

Mutta taas roskalehdistö itse syytti Janitskinia vihakampanjoiden harjoittamisesta MV-lehdellä, vaikka mies vain puolustautui mm. häntä vastaan masinoituihin hänen henkilöhahmoon kohdistuneisiin törkeisiin hyökkäyksiin.

Lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoi jo aikanaan, että kuinka tämä globalistien rikollinen eliitti sanoo aina toista mitä tarkoittaa, joka näkyi erittäin hyvin tuossa, että he ensin tehtailivat Ilja Janitskinia vastaan vihakampanjan, jonka jälkeen syyttivät taas Janitskinia vihakampanjoiden masinoinnista.

Janitskinia ei mm. uskallettu kutsua koskaan suoraan lähetykseen vieraaksi tv:ssä, koska muuten hän olisi voinut puolustautua suorassa lähetyksessä. Joten siksi jokainen hänen tv-vierailunsakin piti nauhoittaa, jotta se voitiin leikata sellaiseksi, että se näyttäisi hänestä vain ne huonot puolet.

Janitskin mm. kertoi vuosi sitten, että kun Yleisradio tuli silloin joitain vuosia sitten aina sinne Barcelonaan asti tekemään hänestä YLE:n ykköselle juttua, niin YLE:n piti varta vasten mm. sensuroida kokonaan siitä dokumentista pois ne kohdat, jossa kuvattiin melkein kokonainen päivä sitä, kun Janitskin veti jääkiekkoharjoituksia paikallisille junioreille.

Yksi näistä jääkiekkojunnuista sattui vielä olemaan tummaihoinen, joka taas olisi antanut YLE:llä aivan toisenlaisen kuvan Janitskinista, joka taas mustamaalattiin alusta lähtien mm. rasistiksi, vaikka hän omienkaan sanojensa mukaan ei sellainen missään vaiheessa ollut. Mutta kertoi ettei kannattanut missään vaiheessa tätä Suomessa esiintyvää haittamaahanmuuttoa, joka tarkoittaa sitä, että Suomi tuhotaan näillä työhaluttomilla pakolaisilla, jotka vain lisääntyvät ja lisäävät omaa populaatiotaan ja samaan aikaan suomalaisten syntyvyys laskee.

Janitskiniin kohdistunut poliittinen vaino oli jotain niin käsittämätöntä, ettei monikaan voi ymmärtää, että jos kukaan teistä joutuisi tällaisen vainonnan kohteeksi, niin vain ne kovapäisimmät yksilöt edes kestävät tuollaista kohtelua vuodesta toiseen, että heitä lyödään roskalehdistössä kuin vierasta sikaa.

Mutta Janitskin joutui kokemaan tuon kovan kohtalon ja nyt hänen muistoaan vielä mustamaalataan edelleen tämän fasistisen roskalehdistön toimittajien toimesta. 

Helsingin sanomienkin päiväntakainen juttu keskittyi vain pelkästään Janitskinin rikoshistoriaan, että käytännössä koko kuolinuutinen oli äärimmäisen törkeää kuolleen henkilön muiston häpäisyä, joka kyllä kertoo Helsingin sanomien fasistisesta arvopohjasta hyvin paljon jotain.

Tässä on ollut koko ajan käynnissä digitaalinen sota, joka on informaatiosotaa ja johon osallistuu yhä enemmän joukko rohkeita yksilöitä.

Mutta jokainen yksilö, joka siihen uskaltaa ottaa osaa mm. somessa on tässä hommassa samassa veneessä kaikkien muiden kanssa ja jos me kaikki nyt ymmärtäisimme, että miten suunnaton voima meillä on yhdessä käsissämme, niin parempi huominen olisi silloin jo paljon lähempänä tämän maan sisällä.

Tässähän ei ole oikeastaan mistään muusta kyse kuin siitä, että tässä maassa nämä eräät isokenkäiset haluavat edelleen kannattaa sellaista valtiomallia, jossa ihmisiä painetaan alas ja syyllistetään mm. vihapuheella. 

Kun taas tämä vastapuoli haluaisi vapauttaa Suomen kansan tästä moraalisen syyllistämisen ja alaspainamisen linjasta.


Joten koska nämä kaksi polariteettia valo ja varjo käyvät aina keskinäistä taisteluaan, niin täällä Suomessa tämä mittelö käydään maailmanlaajuisesti aivan etulinjassa. Joten se myös silloin tarkoittaa sitä, että silloin kun muutos tapahtuu ja toteutuu, niin se tulee silloin muuttaamaan koko maailman polariteetin.

Tästä syystä valo tulee aina täältä Pohjolasta.

Ilja Janitskinin elämäntarinasta on vielä tulossa kirja julkaisu, jonka julkaisusta emme vielä tiedä tarkemmin. Mutta hyvin tärkeää olisi, että tämä kirjoitettu teos kertoisi totuuden hänen elämästään, eikä keskittyisi valheiden levittämiseen, johon taas tämä roskalehdistö on jo nyt komennettu mediapoolin toimittajineen.


Janitskinin vangitsemisoperaation järjettömyys

Niille jotka eivät vielä tiedä tätä asiaa, että miten se Janitskinin ensimmäinen pidätysoperaatio meni Barcelonassa vuonna 2017, niin nyt kuunnelkaas.

Janitskin otettiin kiinni hänen kantabaaristaan Barcelonassa ja kiinniottoon osallistui mm. 30 poliisia ja muutama tarkka-ampuja oli viereisen talon katoilla… Ai miksi ? 

No koska Suomen viranomaiset olivat valehdelleen tuolloin, että Janitskin on vaarallinen terroristi ja Anne Berner oli sinä kesänä sijaistamassa silloista Pääministeri Juha Sipilää ja laittoi nimensä alle siihen luovutuspyyntöön, jossa he sovelsivat todellakin terroristeihin kohdistuvaa NOTICE B:tä.

Janitskin kuljetettiin sitten huumattuna mm. vahvoilla diapameilla vankikuljetuksessa ja vietiin Madridiin, jossa hänet kuitenkin onnistuttiin saamaan vapaaksi, koska Janitskin oli tuolloin jo aikaisemmin tutustunut erääseen hyvin vaikutusvaltaiseen asianajajaan nimeltään Rafael Marguez.

Mutta asiat eivät kuitenkaan sen jälkeen edenneet kohti parempaa, joten Janitskin joutui ottamaan aika pian hatkat ja hän lähti Andorraan, josta sitten eräs jo silloin viranomaisille työskennellyt rotta ilmiantoi Janitskinin osoitteen KRP:lle, kun hän kävi Iljaa muun Suomesta sinne lähteneen seurueen kanssa tapaamassa.

Tämä kyseinen tyyppi oli Suomi Ensin liikkeen perustamiskokouksessa perustajana ja työskenteli jo silloin CIA:lle.

Hän on asunut Turussa useita vuosia, eikä hänellä edelleenkään ole Suomen kansalaisuutta, jota ei edellytetä CIA:n henkilöiltä. 

Kyseinen henkilö oli MV-lehden oikeudenkäyntien päätodistaja, eli hän siis ensin esitti olevansa Ilja Janitskinin kaveri, mutta käänsikin takkinsa ja puukotti selkään.

Mutta tätä tuo rotta toiminta on, jota monissa aktivisti-piireissä esiintyy, jos siellä toimii näitä vastaleirin palveluksessa olevia vakoojia, jotka toimivat salaisina ilmiantajina poliisi viranomaisille sekä tiedustelupalveluille.

Mutta Ilja Janitskin sanoi jo aikanaan itsekin, että hän arveli että häneen kohdistunut ihmisjahti sekä poliittinen vainonta oli tullut maksamaan veronmaksajille jo monta miljoonaa euroa ja siinä hän oli aivan varmasti hyvin oikeassa.

Mutta rahaa taas ei näiltä vainonnan suorittajilta koskaan puutu, koska jo se loppuu, niin sitä otetaan aina joka vuosi sisäministeriön päätöksillä lisää teidän veronmaksajien taskuista. 

Mutta mikäs sitä Suomea oikein uhkaa… vihapuhe ? 

Vai uhkaako sitä Venäjä.

Ilja Janitskin ei missään vaiheessa uhkannut Suomen valtion turvallisuutta, vaan hän vaan harjoitti yhtä Suomen lakiin sekä YK:n yleismaailmalliseen julistukseen kuuluvaa perusoikeutta, joka on sananvapaus, mielipiteenvapaus sekä uskonnonvapaus.

Nämä kaikki kolme taas rikollinen globalistien kopla haluaisi meiltä kaikilta kieltää vetoamalla vihapuheeseen.

Ne ovat kuitenkin edelleen Suomen perustuslakiin kuuluvat perusoikeudet sekä YK:n yleismaailmalliseen julistukseen kuuluvat perusoikeudet, joten silloin meidän täytyy puolustaa näitä perusoikeuksia. 

Koska muuten ne viedään meiltä pois.

Ilja Janitskin tajusi tämän asian miten tärkeä asia tuo kaikille suomalaisille siunattu sananvapaus on ja siksi hän taisteli hyvin esimerkillisesti sen puolesta, johtaen muita perässään, jotka nyt uskaltavat ottaa tuon vastuun, joka näihin hommiin kuuluu, jotka uskaltavat puolustaa Suomen sananvapautta.

nwohavaintoja.blogspot.com/2020/02/tieto-ilja-janitskinin-kuolemasta.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.