Totuus SKE puheenjohtajasta: Riikka Salmi on Riikka Yildiz 12 vuoden Islam-kokemusasiantuntija.

Suomenkansaensin puolueen puheenjohtajan vaietut salaisuudet. 12 vuoden Islam-kokemusasiantuntija Riikka Salmi on moniniminen Riikka Salmi – Riikka Yildiz. Riikka Salmi oli naimisissa muslimiehen kanssa yli 12 vuotta ja hän hylkäsi heti isänmaansa uskonnon ja vaihtoi sukunimensä ja kääntyi islamiin. Tällaiseen henkilöön ei kukaan kansallismielinen isänmaallinen voi luottaa ikinä. Riikka Salmen on ehdottomasti erottava SKE puolueesta. Levitä tietoa somessa. Katso videot ja tilaa kanavat!

-Marco

www.bitchute.com/video/vaLvSGeOXBy6/

www.bitchute.com/video/JuNgYoZKKh72/

www.bitchute.com/channel/nauravakulkuri/

www.bitchute.com/channel/DtBYTY0wLEba/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.