Iljan muistolle kaikki mukaan yhteiseen taisteluun monikultuurisuuden kannattajia vastaan.

Asia on hyvin monitahoinen, ja tyydyttävään lopputulokseen tarvitaan useanlaisia medioita erilaisilla kirjoitustyyleillä ja moderaatiolinjauksilla. Ns. korrektia tyyliä edustavia tarvitaan toki, vetoamaan tiettyyn yleisön osaan. Sellaisia on olemassa ihan tarpeeksi (murkut.org listaa näppärästi useimpia vaihtoehtomedioita, kaiken tyylisiä). Mutta vähintään yhtä kova tarve on provokatiivisella tyylillä kirjoittaville medioille, jollaisena mm. PT ja MV ovat kunnostautuneet. Nimittäin koko termi ”poliittinen korrektius” ja sen tuoma uskottavuuskäsite on keksitty ja sen muka-arvovalta propagoitu nimenomaan kyykytetyn kansan hiljentämiseksi. Todellisuudessa kansa, varsinkin vittuuntunut sellainen ja myös vittuuntuneita ymmärtävä sellainen (=kenties suurin osa kansasta) on aina halunnut nimenomaan provokatiivista kirjoitusta ja samoin vapaasanaista kommenttiosiota omien tunteiden purkamiseen.

Fakta kun on, että epäpidettyjen hallintojen strategia on kyykyttää kansaa kaikella vihapuhekitkennällä, takit kääntävällä valeoppositiolla, ynnä muulla niin että erimielinen kansa vaipuu kyynisyyteen tuntiessaan itsensä voimattomaksi jolloin jättävät äänestämättäkin olettaessaan, että ”ovat voimattomana vähemmistönä jotka eivät kuitenkaan saa muutosta ja joita ei kukaan kuuntele”. Tällaiseenhan ei ikinä pitäisi vaipua, mutta valitettavasti liian iso osa väestöstä vaipuu (nähtiin vielä viime vaaleissakin, vaikka täpärällä jo oli), ja siihen ainoa oikea lääke on provokatiivinen media, joka herättää toivon ja taistelutahdon.

Se nähtiin, MV-lehti kun oli ensimmäinen läpilyönyt vaihtoehtomedia joka raivasi tien ja toi tunnettuuteen myös muille, mm. PT:lle. Ennen MV-lehteä kaikki ”korrektit” vaihtoehtomediat olivat yleisön silmissä ”just another lälläreitä”, jotka ”kirjoittavat muka jotain mutta eivät ota vakavissaan kyykytetyn kansan ahdinkoa”, jotka ”eivät oikeasti saavuta mitään vaikutusvaltaa”, joille ”eliitti nauraa päin naamaa”. Mutta kun Janitskin alkoi tykittää kunnon provokaatiota, johon ominaisesti sisältyvä tunnelataus välitti kyykytetylle kansalle vahvan viestin siitä että tämähän tekee tätä vakavissaan, ja aidosti jakaa kyykytetyn kansan tunteet, sekä tekee selväksi ettet ole vittuuntuneena kansalaisena yksittäistapaus, eikä jäädä tuleen makaamaan, niin kansahan aktivoitui, MV:n ja siinä sivussa muiden – etupäässä provokatiivisten – vaihtoehtomedioiden lukijamäärät nousivat raketin lailla, samoin kuin vaatimukset politiikan muutoksiin. Vaikuttavuuden kieltä puhuu myös se jumalaton vaino jonka MV ja Ilja joutuivat kokemaan tuolloin – se kertoo tyhjentävästi MV-lehden aikaansaamaasta ennennäkemättömästä eliitin epätoivosta ja pelosta valta-asemansa horjumisesta, jota ei oltu koskaan ennen nähty.

Samoin vittuuntuneelle kansalle toivoa antaa kommenttiosio johon tunteensa saa ilmaista vapaasti, se voimaannuttaa niin kirjoittajaa kuin samanhenkisiä lukijoita, vaikka kommentit eivät ”rakentavia” tai informatiivisia olisikaan. Ei kaiken kuulu ollakaan. Tunteet ovat tunteita eivätkä ne patoamalla ainakaan hälvene, eikä toivoa ja aktiivisuutta lisää ollenkaan ajatus siitä että kun (ei jos) suvakit ja nato-trollit ym. eliitin suosima roskaväki saa kyllä vapaasti vuodattaa kaikkea vihaansa kansallismielisiä kohtaan julkisilla foorumeilla, niin itse kansallismielisenä pitäisi vain niellä kaikki ja kirjoitella korrektisti ja lukea korrektia tekstiä, ja samalla sen kummemmin suuri yleisö kuin eliitti ei koskaan päätyisi lukemaan mitä vittuuntunut (suuri) kansanosa ajattelee tunnetasolla, eikä näin ollen eliitti joutuisi koskaan ottamaan tätä huomioon politiikassaan.

Provokatiivisia medioita vapaan sanan kommenttiosioineen siis tarvittaisi ehkä enemmänkin Suomen mediakenttään, mutta kuten sanottua tarvitaan myös korrektityylisiä tiukemmin moderoituine kommenttiosioineen. Oleellista on, ettei yksittäinen media yritä tyydyttää näitä molempia, koska tällöin ne toisen ”tolkku vs. vittuununut” -tason jutut vievät aina uskottavuuden tai kiinnostavuuden toista kaipaavalta kohderyhmältä.

Ottamatta suurempaa kantaa PT:n linjaukseen, yleisellä tasolla omana mielipiteenäni toivoisin monella sivustolla ”epäkorrektiuksia” enemmän moderointia räikeisiin argumentointivirheisiin. Olkiukoilla viedään argumentointi pois asioista, Ad Hominem-hyökkäyksillä yritetään mitätöidä tosiasioita ”koska ryssän trolli” jne.

Lopuksi vielä, anyway, suurkiitokset kaikille ja valtaosalle kommentoijista, kun jaksatte arvokasta työtä tehdä! Pelastetaan Suomi ennen kuin muutumme Ruotsiksi!

Lukekaa alla oleva ja levittäkää somessa!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.