Tutkimus: Islaminuskoisten toimeentulotuet ovat yli 15-kertaiset verrattuna kantaväestöön.

Maahanmuuttajien toimeentulotuet

Suomen Perusta on tehnyt tähän mennessä kattavimman tilastotutkimuksen maahanmuuttajille maksetusta toimeentulotuista. Torstaina julkaistava tutkimus tuo uutta tietoa toisen polven maahanmuuttajien kotoutumisesta maksettujen toimeentulotukien valossa. Vuonna 2018 kaikista pääkaupunkiseudun toimeentulotuista noin 40 prosenttia maksettiin maahanmuuttajille. Maahanmuuttajien osuus veronmaksajien maksamista tuista lähes tuplaantui vuosina 2007-2018, ja tämä johtuu lähes yksinomaan Lähi-Idästä tulleista.


Maahanmuuttajien saaman toimeentulotuen määrä nousee maassaoloajan myötä verrattuna kantaväestöön. Pakolaismaissa syntyneillä (erityisesti Somalia ja Irak) keskimäärin saadut toimeentulotuet ovat yli 15-kertaiset verrattuna kantaväestöön 20 maassaolovuoden jälkeen. Myös kaikilla muilla ryhmillä lukuun ottamatta Itä-Aasiassa syntyneitä saadut keskimääräiset tuet ovat kantaväestöä suuremmat 20 maassaoloajan jälkeen.


Myös Suomessa syntyneillä 2. maahanmuuttajasukupolven henkilöillä saadut toimeentulotuet ovat kaikilla suurimmilla maahanmuuttajaryhmillä suuremmat kuin samanikäisellä kantaväväestöllä. Monella 2. sukupolven maahanmuuttajaryhmällä saadut tuet ovat moninkertaiset samanikäiseen kantaväestöön nähden: esimerkiksi Somalia-taustaisista 19-vuotiaista 75 prosenttia on saanut toimeentulotukea.

Lähde:

www.suomenperusta.fi/julkaisu/maahanmuuttajien-toimeentulotuet/


Tutkimus julkistettiin Työmiehen tuumaustunnilla torstaina 6.2.2020 klo 11.00. Katso julkaisutilaisuuden tallenne:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

5 Comments

 1. Tunnen matuja jotka ovat olleet Suomessa 10 – 20 vuotta, ja koko ajan nostaneet kaikki mahdolliset tuet ja nostavat edelleen.
  Eivät edes osaa suomen kieltä, työnteosta tai opiskelusta puhumattakaan.
  Niin ja huom!! – suomalainen veronmaksaja maksaa tämän kaiken.
  Miten pitkään maamme talous kestää tämän?
  Lisäksi mm. hallituksen Afrikka-teema, jolla maksamme esim. Etiopian vaaleja ym. ym. afrikkalaisten menoja.
  Jotain rajaa.
  Mieti ketä äänestät.

 2. ”Maahanmuuttajille maksetun toimeentulotuen määrä nousee, mitä pidempään maassaolo jatkuu”

  ”Suvakit elävät unelmassa, että heidän saippuakuplansa on rikkumaton.”

  Ei tässä mikään rikkunut ole. Juuri tätä silakat haluavatkin. Sosialismi tässä on tavoitteena, ja Vihreiden maahanmuuttopolitiikalla suomalaisilta vihdoinkin saadaan viimeisetkin rahat pois:

 3. Minä joudun pienyrittäjänä tekemään koko kuukauden todella pitkiä työpäiviä saadakseni itselleni edes lähelle 2300 €. Meitä Suomalaisia kusetetaan ihan oikeasti 100-0. Tämä ei todellakaan ole enään vaaratonta, sillä nämä luvut nimenomaan lisäävät tyytymättömyyttä kantaväestössä. Hallitus niemeää tuon tyytymättömyyden tietenkin rasismiksi, mutta alkaa olla jo ihan sama.

 4. Niin ota huomioon se fakta että nämä ovat vain toimeentulotukeja entäs muut tuet, ei työtävieroksuva somali tai muu ulkomaalainen pelkillä toimeentulotuilla elä se kuittaa useita muita sosiaalitukia kuukausittaen ! Ja tyhmä työssäkäyvä kantasuomalainen kiristelee hampaitaan ja maksaa ja maksaa, ja maaaksaaa !

 5. ”Tutkimus osoittaa, että maahanmuuttajaryhmien välillä on eroja: pakolaismaista, erityisesti Irakista ja Somaliasta saapuneilla keskimääräinen toimeentulotuki on vielä 20 vuoden maassaoloajan jälkeen yli 15-kertainen verrattuna kantaväestöön.”

  Näitä kannattaa haalia tuhansia lisää joka vuosi, koska meillä on armoton työvoimapula ja kestävyysvaje. Suomi nousuun.

Comments are closed.