Ilja Janitskin on kuollut

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on kuollut pitkäaikaisen sairauden murtamana. 

Loppuun asti taistellut ja vielä viime aikoina aktiivisesti mm. sosiaalisessa mediassa esiintynyt Janitskin kuoli viime yönä kotonaan.

Kuten Janitskinin sairaus, myöskin häneen kohdistunut paine oikeudenkäynteineen ja lokakampanjoineen jatkui aina tämän viimeisiin päiviin saakka. Viimeisimmän, joulukuussa 2019 käydyn hovioikeudenkäynnin tuomio ei voittanut kilpajuoksua viikatemiestä vastaan.

42 vuotiaana kuollut Ilja Juhana Janitskin muistetaan MV-lehden ohessa räväkästä ja värikkäästä taistelustaan sananvapauden puolesta.

Ilja Janitskin loi vaihtoehtomedian MV-lehti, joka paljasti valtamedian, poliitikkojen, poliisin, oikeuslaitoksen ja muuta suomalaista korruptiota ja siirtolaisten, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia. Valtamedia, poliisi ja kaikki muut korruptoituneet viranomaiset Suomessa yrittivät kaikin keinoin sulkea MV-lehden, jotta kansa ei saisi tietää totuutta heidän korruptiostaan ja totuutta monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Ilmastonmuutosvalheesta, jonka ainoa tarkoitus on vain verottaa kansaa jatkuvasti lisää ja rahat käytetään kokonaisuudessaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien jatkuvasti kasvaviin kustannuksiin.

Ilja Janitskinin viimeinen toive oli, että kaikki isänmaalliset kansallismieliset jatkaisivat taistelua ja totuuden paljastamista somessa monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista ja suomalaisen korruption paljastamista somessa oikeuslaitos, poliisi, syyttäjät, tuomarit ja muista. Taistelua siitä, että Suomessa tullaan sulkemaan rajat ja lopettamaan kaikkien siirtolaisten, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen. Sekä poistamaan maasta kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset pysyvästi. Lue alta Ilja Janitskinin visio.

Suomalaiset viranomaiset estivät Iljan syöpälääkityksen, kun Ilja saatiin Suomeen poliisivankilaan. Suomalaisten viranomaisten tarkoituksena oli saada Ilja kuolemaan mahdollisimman nopeasti estämällä syöpälääkityksen. Tärkeintä on nyt jokaisen isänmaallisen alkaa selvittämään ketkä viranomaiset estivät Iljan syöpä lääkityksen saamisen ja siten aiheuttivat Iljan kuoleman. Nämä rikolliset viranomaiset on saatava vastuuseen rikoksistaan keinolla millä hyvänsä.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä oikeudenkäynteihin. Tämä tarkoittaa sitä, että hurjat korvaukset jäävät kokonaan saamatta kaikilta, jotka Ilja Janitskinin oikeuteen veivät ja vaativat korvauksia. Esimerkkinä valtamedia, Yle ja Jessikka Aro eivät tule saamaan yhtään mitään rahaa korvauksina ja heidän avustajiensa eli lakimiestenkin palkiotkin jäävät heidän omaksi tappiokseen. Toki Yle maksaa kaikki Jessikka Aron oikeudenkäyntikulut täysi määräisenä tuli voitto tai häviö oikeudenkäynneissä.

Katso videot


dlive.tv/p/vihapuhefm+R03ljbUZR

www.youtube.com/watch?v=wsmqXUXIxdM

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

7 Comments

 1. Silakkaliike on erittäin iloinen Ilja Janitskinin kuolemasta. Me silakkaliikeessä toivomme kuolemaa kaikille isänmaallisille kansallismielisille.
  -Silakkaliike

 2. Kuolema ja tuho kaikille isänmaallisille kansallismielisille. Sitä me kaikki toivomme silakkaliikkeessä.

 3. Ilja teki sankariteon MV-lehdellään. Hän näytti, mihin vapaa tiedonvälitys pystyy. Ilja jää Suomen historiaan sananvapauden ja rehellisyyden puolustajana. Häntä tullaan muistamaan kiitollisuudella. Hän tulee olemaan innoituksen lähde meille tänne jääneille.

  Kiitos Ilja.

  Syvä osanottoni omaisille ja ystäville.

 4. Tässä sen jokainen näkee kuinka sairaita suvakit ovat. Suvakit eivät välitä yhtään niistä ihmisistä, jotka joutuvat monikulttuurisen ja avoimien rajojen politiikan uhreina raiskatuksi, tapetuksi, ryöstetyksi tai maksajaksi. Suvakit eivät edes kunniota isänmaallisen ja kansallismielisin Ilja Janitskin muistoa. Suvakit ovat juuri niitä pahimpia natseja, jotka keskitysleireillä laittoivat uuniin kaikkia niitä ihmisiä, joilla oli väärät mielipiteet.

  1. Junes on joutumassa oikeuteen useita kertoja tänä vuonna kiihottaminen kansanryhmää vastaan jutuista. Juneksella tahti kiihtyy, kun tuomioita alkaa tulla aina vain lisää. Ymmärtäisit Junes viestin, että tuki se turpasi tai saat lisää tuomioita oikeudessa ja sakkoja. Meille monikulttuurisuuden kannattajille, jokaisen isänmaallisen ja kansallismielisen kuolema on suuri ilo ja voitto.

   -Aku antifa finland

Comments are closed.