Islaminuskoiset terrorisoivat suomalaisissa kouluissa ja viranomaiset eivät tee yhtään mitään.

Useissa Helsingin kouluissa, joissa on ulkomaalaisia lapsia tilanne on tosi paha. Nämä ulkomaalaiset lapset ryöstävät ja pahoinpitelevät muita lapsia. Häiritsevät opetusta mölyämällä ja rikkomalla kaiken mahdollisen mitä voi luokkahuoneessa rikkoa. Nämä ulkomaalaiset lapset eivät kunnoita opettajia ja haukkuvat ja pilkkaavat naisopettajia huoriksi. Käyvät käsiksi opettajiin ja ovat raiskanneet naisopettajia ja ahdistelleet seksuaalisesti nuoria työttöjä ja raiskanneet joitakin. Suuri määrä näistä ulkomaalaisista lapsista on partalapsia eli ovat valehdelleet ikänsä alle 15 vuotiaiksi, vaikka ovat todellisuudessa 20-40 vuotiaita. Nämä häirikkö ja ongelma lapset ovat kaikki lähes poikkeuksetta islaminuskoisia.

Mitä tekevät poliisi ja opettajat ja rehtori. Eivät yhtään mitään, vaikka nämä ulkomaalaiset lapset tekevät selviä rikoksia raiskauksia, seksuualista ahdestelua, varastelua, rikkovat muiden lasten ja koulun omaisuutta. Poliisi, opettajat ja rehtori suojelevat näitä ulkomaalaisia lapsia ja uhkailevat kaikkia niitä suomalaisia lapsia, jotka joutuvat näiden rikosten uhreiksi. Yhä useampi näiden rikosten uhreiksi joutunut suomalainen lapsi. Syyllistetään opettajien ja rehtorin ja poliisin toimesta ja pelottelevat ja uhkailevat suomalaisia lapsi uhreja, että asiasta ei saa puhua kenellekkään, eikä koskaan. Muuten koulu rankaisee näitä suomalaisia lapsi uhreja erinlaisilla keinoilla. Poliisit uhkailevat näiden suomalaisten lapsi uhrien ja vanhempien voivan syyllistyä laittomaan vihapuheeseen, jos kertovat asiasta eteenpäin kenellekkään.

Kouluissa siis suojellaan näitä ulkomalaisia ”lapsia” ja pimitetään kaikki näiden ulkomalaisten lasten tekemät ongelmat ja rikokset. Poliisi ei edes ala tutkimaan suurinta osaa rikosilmoituksista, mutta poliisi muistaa tehdä huostaanotto ilmoituksen kaikista lapsien vanhemmista, jotka uskaltavat kertoa asiasta julkisuudessa tai tehdä rikosilmoituksia.

Tilanne on pahentunut koko ajan, koska ulkomaalaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Ovat myös ongelmat kasvaneet ja pahentuneet. Poliisin, rehtorin ja opettajien tämän ongelman salailu ja ongelmien pimittäminen ovat myös valtavasti lisääntyneet. Poliisin, rehtorin, ja opettajien otteet ja pelottelu ovat koventuneet rikoksen uhreiksi, joutuneita lapsia ja vanhempia kohtaan, jotta nämä eivät uskaltaisi puhua asiasta julkisuuteen, eikä tehdä rikosilmoituksia. Asiat yritetään pimittää ja salata viimeiseen asti. Jokainen opettaja tietää, että asian paljastaminen johtaa irtisanomiseen ja uran loppumiseen. Näistä syistä opettajat, lapset ja vanhemmat ovat hiljaa ja vaikenevat näistä valtavista ongelmista ja valtavasta rikollisuudesta, jota nämä ulkomaalaiset lapset tekevät kouluissa. Nämä ulkomaalaiset lapset avoimesti terrorisoivat suomalaista koulujärjestelmää, suomalaisia lapsia, opettajia vastaan. Siksi suuri määrä perheitä joutuu tämän tilanteen takia vaihtamaan koulua ja jopa useastu, koska tilanne on kestämätön ja pahenee jatkuvasti.

Tilanne pahenee kaikissa kouluissa missä ulkomaalaisten islamin uskoisten lapsien määrä kasvaa. On havaittu, että näiden aiheuttamat ongelmat kasvavat ja myös rikosten tekeminen lisääntyy. Koko järjestelmä kuitenkin suojelee näitä ulkomaalaisia lapsia, että he voivat tehdä mitä vain ilman mitään seurauksia. Opiskelu on käynyt lähes mahdottomaksi useissa luokissa näiden ulkomaalaisten lapsien terrorin takia. Tyttöjä ja naisopettajia nämä ulkomaalaiset lapset, joista suurin osa on oikeasti aikuisia ahdistelevat seksuaalisesti ja raiskaavat. Hyvät ihmiset herätkää ja vaihtakaa koulua, jos siellä on islaminuskoisia lapsia. Sellaisiin kouluihin, joissa ei ole islaminuskoisia lapsia tai hyvin vähän. Monelle vanhemmalla herätys on karu, kun nämä ulkomaalaiset lapset ovat ahdistelleet seksuaalisesti tai raiskanneet juuri heidän lapsensa. Silloin, kun he heräävät ja yrittävät saada oikeutta, koko järjestelmä on heitä vastaan. Poliisi, opettajat ja rehtorit ovat silloin kyllä heti tekemässä yhteistyössä lasten huostaanotto ilmoituksia sosiaaliviranomaisille. Jos vanhemmat uskaltavat puhua asiasta julkisuuteen tai tehdä rikosilmoituksia asiasta. Tätä valtavaa salailua mitä kouluissa nyt tapahtuu ympäri koko Suomen tulisi saada paljastettua paljon enemmän, koska uhreja on useita tuhansia jopa yli 10 000 vuodessa.

Suomalaiset viranomaiset suojelevat kaikin keinoin jopa isis-terroristien lapsia. Tämä asiahan paljastui monelle, kun terroristien lapset tuotiin Suomeen. Kuinka paljon enemmän nämä kaikki viranomaiset, opettajat, rehtorit suojelevat sitten islaminuskoisten lapsia kouluissa. Herätkää nyt ja alkakaa toimimaan ja ottakaa ne lapset pois monikulttuurisista kouluista.

Ulkomaalaiset lapset tekevät paljon pahempia asioita, kuin koulukiusaaminen oli joskus Suomessa. Koulun omaisuuden tuhoaminen, tyttöjen ja naisopettajien seksuualinen ahdistelu ja raiskaaminen. Muiden oppilaiden omaisuuden tuhoaminen ja pahoinpiteleminen. Ulkomaalaiset lapset siis tekevät koulussa sellaisia asioita, jotka ovat rikoslaissa määritelty eli ne rikkovat lakia melkein joka päivä. Mikä pahinta ulkomaalaisten lapset tai vanhemmat eivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan. Eivät joudu maksamaan mitään korvauksia ja eivät saa mitään tuomioita vaikka moni partalapsi on selvästi aikuinen, mutta on valehdellut olevansa alaikäinen. Yhteistä näille ulkomaalaisille partalapsille on islamin uskonto.

 • kirjoittanut ulkomaalaisten lasten terrorisoimiksi joutuneet suomalaisten lapsien vanhemmat, jotka joutuivat vaihtamaan koulua useasti saman asian takia.

Lue myös:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

5 Comments

 1. Kiitos kirjoituksesta. On hyvä kirjoittaa näistä asioista. Kirjoituksiin voisi lisätä tietoa, joka lisää uskottavuutta. Mitä-milloin-missä on tapahtunut. Ehkä nettiin voisi ladata uhrien haastatteluja. Tarvitaan tietoa, kuvia, videoita, jotka tekevät selväksi konkreettisesti, että tämä kaikki on totta.

  Tällä hetkellä todellisuus kielletään. Siitä ei haluta tietää. On mukavampaa elää ruusunpunaisissa kuvitelmissa. Mitä pidempään ummistamme silmät, sitä pahempi herätys odottaa.

  Googlaamalla kuvia hakusanoilla “elin krantz body” saa pienen otoksen todellisuudesta.

 2. Nuo ongelmat ovat yleisesti tiedossa olevia mitä seuraa avoimista rajoista ja monikulttuurisuudesta monissa maissa. Esimerkiksi Ruotsissa tilanne on paljon pahempi kouluissa, kuin Suomessa 30-50% kehitysmaalaisista ei läpäise edes peruskoulua. 20-30% kehitysmaalaisista ei opi edes koulussa lukemaan ja kirjoittamaan. Kehitysmaalaiset ahdistelevat ja raiskaavat tyttöjä ja naisopettajia. Pahoinpitelevät ja varastavat muilta oppilailta. Koko koulu ja poliisi ja valtamedia salaavat täysin kaikki ongelmat samalla lailla, kuin Suomessa.

  Kaikki monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen ongelmat ovat tulleet täysin samanlaisena Suomeen mitä on ollut muissa maissa. Siten tuossa ei ole mitään ihmeellistä, eikä todisteltavaa kenellekään. Lapsiperheiden asema on erittäin vaikea Suomessa. Jos he paljastavat ongelmat todisteiden kera. Poliisi tekee lastenhuostaanotto ilmoituksen ja alkaa tutkimaan kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Ne vanhemmat, jotka uskaltavat kertoa asiasta totuuden joutuvat lastenhuostaanottoon ja tuomitaan oikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Siksi suurin osa vanhemmista vaikenee, koska seuraukset totuuden paljastamisesta ovat liian kovat.

  Jos uhrit lataisivat nettiin videoita youtube poistaisi ne vihapuheena. Uhrit myös tuomittaisiin oikeudessa kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Uhrit joutuisivat huostaanotetuksi. Tämän sivuston suurin vahvuus on ollut juuri se, että kuka tahansa voi täysin anonyymisti kirjoittaa ja lähettää mistä tahansa aiheesta ja asiasta jutun tai uutisen. Eikä näitä pystytä mitenkään jäljittämään tai selvittämään jos eivät laita omaa nimeään juttuihin.

  Sitten tulee se ongelma, että kun korruptoitunut suomalainen poliittinen eliitti ei pysty saamaan ketään tältä sivustolta tuomiolle oikeudessa. Siksi pyrkivät he poistamaan koko sivuston netistä keinolla millä hyvänsä. Kyseinen eliitti vihaa sitä, että ihmiset voivat paljastaa totuuden monikultturisuudesta ja avoimista rajoista netissä. Sekä sitä, että se totuus on luettavissa netissä. Juuri siksi youtube, facebook, twitter ja monet muut poistavat kaiken aineiston joka paljastaa totuuden vihapuheena.

 3. Siksi tämäkin sivusto tulee kokemaan saman minkä moni muukin on jo kokenut useasti. Eli tullaan poistamaan vihapuheena.

 4. Tuo asia on hyvin monitahoinen, ja tyydyttävään lopputulokseen tarvitaan useanlaisia medioita erilaisilla kirjoitustyyleillä ja moderaatiolinjauksilla. Ns. korrektia tyyliä edustavia tarvitaan toki, vetoamaan tiettyyn yleisön osaan. Sellaisia on olemassa ihan tarpeeksi (murkut.org listaa näppärästi useimpia vaihtoehtomedioita, kaiken tyylisiä). Mutta vähintään yhtä kova tarve on provokatiivisella tyylillä kirjoittaville medioille, jollaisena mm. PT ja MV ovat kunnostautuneet. Nimittäin koko termi ”poliittinen korrektius” ja sen tuoma uskottavuuskäsite on keksitty ja sen muka-arvovalta propagoitu nimenomaan kyykytetyn kansan hiljentämiseksi. Todellisuudessa kansa, varsinkin vittuuntunut sellainen ja myös vittuuntuneita ymmärtävä sellainen (=kenties suurin osa kansasta) on aina halunnut nimenomaan provokatiivista kirjoitusta ja samoin vapaasanaista kommenttiosiota omien tunteiden purkamiseen.

  Fakta kun on, että epäpidettyjen hallintojen strategia on kyykyttää kansaa kaikella vihapuhekitkennällä, takit kääntävällä valeoppositiolla, ynnä muulla niin että erimielinen kansa vaipuu kyynisyyteen tuntiessaan itsensä voimattomaksi jolloin jättävät äänestämättäkin olettaessaan, että ”ovat voimattomana vähemmistönä jotka eivät kuitenkaan saa muutosta ja joita ei kukaan kuuntele”. Tällaiseenhan ei ikinä pitäisi vaipua, mutta valitettavasti liian iso osa väestöstä vaipuu (nähtiin vielä viime vaaleissakin, vaikka täpärällä jo oli), ja siihen ainoa oikea lääke on provokatiivinen media, joka herättää toivon ja taistelutahdon.

  Se nähtiin, MV-lehti kun oli ensimmäinen läpilyönyt vaihtoehtomedia joka raivasi tien ja toi tunnettuuteen myös muille, mm. PT:lle. Ennen MV-lehteä kaikki ”korrektit” vaihtoehtomediat olivat yleisön silmissä ”just another lälläreitä”, jotka ”kirjoittavat muka jotain mutta eivät ota vakavissaan kyykytetyn kansan ahdinkoa”, jotka ”eivät oikeasti saavuta mitään vaikutusvaltaa”, joille ”eliitti nauraa päin naamaa”. Mutta kun Janitskin alkoi tykittää kunnon provokaatiota, johon ominaisesti sisältyvä tunnelataus välitti kyykytetylle kansalle vahvan viestin siitä että tämähän tekee tätä vakavissaan, ja aidosti jakaa kyykytetyn kansan tunteet, sekä tekee selväksi ettet ole vittuuntuneena kansalaisena yksittäistapaus, eikä jäädä tuleen makaamaan, niin kansahan aktivoitui, MV:n ja siinä sivussa muiden – etupäässä provokatiivisten – vaihtoehtomedioiden lukijamäärät nousivat raketin lailla, samoin kuin vaatimukset politiikan muutoksiin. Vaikuttavuuden kieltä puhuu myös se jumalaton vaino jonka MV ja Ilja joutuivat kokemaan tuolloin – se kertoo tyhjentävästi MV-lehden aikaansaamaasta ennennäkemättömästä eliitin epätoivosta ja pelosta valta-asemansa horjumisesta, jota ei oltu koskaan ennen nähty.

  Samoin vittuuntuneelle kansalle toivoa antaa kommenttiosio johon tunteensa saa ilmaista vapaasti, se voimaannuttaa niin kirjoittajaa kuin samanhenkisiä lukijoita, vaikka kommentit eivät ”rakentavia” tai informatiivisia olisikaan. Ei kaiken kuulu ollakaan. Tunteet ovat tunteita eivätkä ne patoamalla ainakaan hälvene, eikä toivoa ja aktiivisuutta lisää ollenkaan ajatus siitä että kun (ei jos) suvakit ja nato-trollit ym. eliitin suosima roskaväki saa kyllä vapaasti vuodattaa kaikkea vihaansa kansallismielisiä kohtaan julkisilla foorumeilla, niin itse kansallismielisenä pitäisi vain niellä kaikki ja kirjoitella korrektisti ja lukea korrektia tekstiä, ja samalla sen kummemmin suuri yleisö kuin eliitti ei koskaan päätyisi lukemaan mitä vittuuntunut (suuri) kansanosa ajattelee tunnetasolla, eikä näin ollen eliitti joutuisi koskaan ottamaan tätä huomioon politiikassaan.

  Provokatiivisia medioita vapaan sanan kommenttiosioineen siis tarvittaisi ehkä enemmänkin Suomen mediakenttään, mutta kuten sanottua tarvitaan myös korrektityylisiä tiukemmin moderoituine kommenttiosioineen. Oleellista on, ettei yksittäinen media yritä tyydyttää näitä molempia, koska tällöin ne toisen ”tolkku vs. vittuununut” -tason jutut vievät aina uskottavuuden tai kiinnostavuuden toista kaipaavalta kohderyhmältä.

  Ottamatta suurempaa kantaa PT:n linjaukseen, yleisellä tasolla omana mielipiteenäni toivoisin monella sivustolla ”epäkorrektiuksia” enemmän moderointia räikeisiin argumentointivirheisiin. Olkiukoilla viedään argumentointi pois asioista, Ad Hominem-hyökkäyksillä yritetään mitätöidä tosiasioita ”koska ryssän trolli” jne.

  Lopuksi vielä, anyway, suurkiitokset kaikille ja valtaosalle kommentoijista, kun jaksatte arvokasta työtä tehdä! Pelastetaan Suomi ennen kuin muutumme Ruotsiksi!

Comments are closed.