Kun muslimimies raiskaa Suomessa koko yhteiskunta suojelee muslimia ja raiskauksen uhri ei saa oikeutta.

Suomessa on useita kymmeniätuhansia muslimien raiskaamia naisia ja lapsia. Määrät kasvavat jatkuvasti koska Suomeen tulee jatkuvasti lisää muslimeita turvapaikanhakijoina ja pakolaisina. Monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen hinta on ollut kova. Muslimit ovat tappaneet Suomessa 80- luvulta alkaen yhteensä satoja kantaväestön miehiä, lapsia ja naisia. Kymmenet tuhannet naiset ja lapset ovat joutuneet raiskatuksi muslimien toimesta 40 vuodessa. Muslimien rikollisuuden, kustannusten ja kaikkien ongelmien paljastaminen on laitonta vihapuhetta, maalittamista, kiihottamista kansanryhmää vastaan, kunnianloukkaamista, yksityiselämän tiedon levittämistä. Koko oikeusjärjestelmä korruptoituneista suvakki syyttäjistä, tuomareista ja poliiseista suojelee muslimien rikollisuutta. Oikeusjärjestelmään ja poliisiin ei voi kukaan kansalainen enää luottaa. Siksi yhä useampi kansalainen ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja ohittaa korruptoituneet suvakki poliisit, tuomarit ja syyttäjät.

Susannalla oli edessään 24 tunnin työvuoro. Ihan perusarkea ensihoitajalle.

Elettiin vuotta 2016 . Susanna oli työskennellyt ambulanssissa sijaisena jo jonkin aikaa, mutta tänään hän sai uuden työparin, noin 30-vuotiaan muslimimiehen.

– Muslimimies vaikutti aluksi oikein mukavalta, puheliaalta, Susanna kuvailee.

Koska kaksikko ei entuudestaan tuntenut toisiaan, vuoron ensimmäiset tunnit sujuivat leppoisan jutustelun ja tutustumisen merkeissä töiden ohella. Iltaa kohden tilanne ja keskustelujen sävy alkoi kuitenkin muuttua suuntaan, jota Susanna yritti epätoivoisesti kääntää entiselleen.

– Hän alkoi käydä läpi hyvin henkilökohtaisia asioita ja tivata minulta omistani. Vastailin melko vaisusti, mutta en uskaltanut hänelle kuitenkaan sanoa, että en halua kuulla enkä keskustella tällaisista.

Mitä pidemmälle vuoro eteni, sitä pidemmälle menivät myös jutut.

– Keskustelu oli hyvin seksuaalissävytteistä. Koetin antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka tilanne olikin melko ahdistava.

Kohta muslimimies lähestyi Susanna fyysisesti.
”Sanoin, etten halua”

Pelastuslaitoksen pienessä taukohuoneessa oli kaksi sänkyä vastakkaisilla seinustoilla. Aamukahdeksalta alkaneeseen 24 tunnin vuoroon sisältyi myös yölepo.

Susanna vaipui nopeasti uneen.

Puolen yön aikaan hän hätkähti hereille. Työpari tarttui häneen.

– Kielsin häntä, sanoin etten halua. Yritin työntää häntä pois, tuloksetta.

Muslimimies raiskasi Susannan useita kertoja yön aikana. Hän ei muista, miten kauan painajaismainen tilanne kesti. Hän lamaantui täysin.

– Koko tilanne kesti useita tunteja. En osaa varmasti sanoa. Tuntui aivan siltä kuin olisin ollut ruumiini ulkopuolella katsomassa tapahtumaa.

Raiskauksen jälkeen muslimimies siirtyi takaisin omalle vuoteelleen. Susanna jäi makaamaan paikoilleen liikkumatta.

– Jossain vaiheessa nousin itse ja menin parvekkeelle istumaan. Muslimimies tuli sinne ja yritti selittää minulle jotain. Olin kuitenkin niin shokissa, etten kovin hyvin muista keskustelua.

Susannalla oli enää yksi toive: ettei vuoron aikana tulisi enää yhtäkään keikkaa, jolle hänen pitäisi miehen kanssa lähteä.

Vasta jälkikäteen hän ymmärsi, ettei hän ollut työkunnossa ollenkaan. Hänen olisi pitänyt olla heti yhteydessä johonkin auttavaan tahoon, mutta sinä hetkenä hän ei tiennyt, mitä tehdä.

– Tuijotin vain kelloa ja odotin, että tulisi aamu.

Ja kun aamu valkeni, työpari käyttäytyi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oli olevinaan se sama mukava ja leppoisa kaveri kuin 24 tuntia aiemmin.

Aamuvuoroon tullut työtoveri huomasi heti, ettei Susanna ollut kunnossa. Hän yritti kysyä, mikä oli vialla.

– En muista osasinko sanoa oikein mitään. En varmaan.
”Se oli nöyryyttävää”

Susanna sinnitteli kotiin asti, sitten hän romahti.

Hän kertoi avopuolisolleen, mitä oli tapahtunut. Tämä patisti Susannan sairaalaan. Hän suostui lähtemään vasta parin tunnin kuluttua.

– Ajattelin, etten halua tehdä rikosilmoitusta. Halusin vain unohtaa, koska oikeus ja yhteiskunta suojelee muslimeita.

Kun Susanna saapui sairaalaan, häntä vastassa olivat jo poliisit. Avopuoliso oli kertonut raiskauksesta viranomaisille. Poliisit kirjasivat rikosilmoituksen, ja Susanna ohjattiin tutkimuksiin.

– Raiskaustutkimus jäi mieleen, se oli sellaista haparoivaa harjoittelua. Poliisi ei olisi halunnut tutkia asiaa ja yritti hidastella ja vaikeuttaa tutkintaa kaikin tavoin. Poliisi yritti myös saada uhrin luopumaan rikosilmoituksesta, koska se lisää rasismia ja vihapuhetta somessa muslimeita vastaan.

Seuraavaksi Susanna soitti esimiehelleen, joka ohjeisti häntä tekemään kirjallisen selvityksen. Seurasi epävirallinen kuuleminen työpaikalla, jossa esimiehet keskustelivat ensin tekijän kanssa.

Kun tuli Susannan vuoro puhua, hänestä tuntui, että suvakki esimiehet olivat jo mielipiteensä muodostaneet.

– Jouduin selittämään tapahtumat juurta jaksain monelle suvakki miehelle ja sen jälkeen kuuntelemaan heidän näkemyksensä siitä, miksi asiat eivät nyt olleet voineet mennä kertomallani tavalla. Muslimit ovat kuulemma Suomessa rasismin uhreja ja vaikka he raiskaisivatkin on se aina uhrien oma syy.

– Se oli nöyryyttävää. Jos itsensä syyllistäminen oli jo muutenkin läsnä, muiden taholta tullut syyllistäminen ei varsinaisesti helpottanut sitä.

Jälkikäteen Susanna tajusi, että hänellä olisi pitänyt olla kuulemisissa mukana tukihenkilö.

Pian kuulemisen jälkeen muslimi raiskaaja otti suoraan yhteyttä Susannaan.

– Hän uhkaili joukkoraiskauksella, jos en luovu syytteestä ja hän tietää, että suomalaisen yhteiskunnan suojelevan muslimeita ,  Puhelu oli todella omituinen. En tiedä, eikö hän todella käsittänyt tekonsa vakavuutta.

”Koko yhteiskunta suojelee muslimeita ja oikeus antaa monikertaisesti alempia tuomioita muslimeille, kuin kantaväestölle on annettu. Poliisi ei edes ala tutkimaan, kuin alle 10% muslimien tekemistä kaikista rikoksista. ”

Pian Susanna sai sähköpostiinsa ilmoituksen, jonka mukaan hänen tulisi palauttaa kaikki työvaatteensa ja kulkulupansa.

– Viesti kummastutti, sillä aiemmin minulle oli luvattu keikkatyötä vielä syksylle.

Muilta sijaisuuksia tehneiltä keikkalaisilta ei ollut pyydetty varusteiden palautusta. Susanna penäsi selitystä asiaan. Vastaus löi ällikällä.

– Sain suoran vastauksen, että tapahtuneen johdosta on parempi, ettet työskentele täällä enää.

Sen sijaan muslimiraiskaaja oli Susanna mukaan tervetullut takaisin töihin hyvinkin nopeasti.

– Raiskaajani hyllytettiin tapauksen johdosta kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen hän sai jatkaa töitä muina miehinä. Minua ei uhrina uskottu, ja asiasta haluttiin pitää mahdollisimman pientä meteliä, Susanna harmittelee.

– Suomalainen koko yhteiskunta suojelee muslimirikollisia.

Selvisi ehdollisella

Rikostutkinta tuntui loputtoman pitkältä. Yli kaksi vuotta teon jälkeen koitti vihdoin oikeudenkäynti, jossa Susanna joutui kohtaamaan raiskaajansa silmästä silmään.

Muslimimies tuomittiin sekä käräjä- että hovioikeudessa raiskauksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta yhteensä 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen. Oikeus katsoi tuomiota alentaviksi seikoiksi muslimin kokeman rasismin Suomessa, joka oli aiheuttanut raiskauksen. Muslimit joutuvat aina julkisuudessa rasismin uhriksi sekin katsottiin tuomiota alentavaksi. Muslimeille annetaan alennuksien takia lähes poikkeuksetta alle 2 vuoden ehdollisia tuomioita eli muslimirikolliset voivat jatkaa rikollista toimintaansa normaalisti.

– Eli ei käytännössä mitään, Susanna kommentoi tuomiota.

– Minulta hänen tekonsa sen sijaan vei lähes kaiken.

Ennen työsuhteensa menetystä Susannalla oli ymmärrettävästi vaikeuksia suoriutua töissä. Esimerkiksi yövuoroja hän ei pystynyt tekemään enää ollenkaan. Työpaikka itsessään toi mieleen raiskauksen.

Lopulta myös avoliitto päättyi eroon. Suvakit erityisesti silakkaliikkeen jäsenet huorittelivat somessa raiskauksen uhria ja rasistinen uhri kuulemma sai ansionsa mukaan. Suvakit ja silakkaliikkeen jäsenet toivoivat somessa raiskauksen uhriksi joutuneen joutuvan useiden joukkoraiskausten kohteeksi. Suvakkien ja silakkaliikkeen jäsenien mukaan kukaan muslimien rikosten uhriksi joutunut ei saisi koskaan tehdä rikosilmoituksia muslimeista, koska heidän mukaansa on rasistista ja vihapuhetta tehdä rikosilmoituksia muslimeista.

– On tietenkin mahdollista että olisimme myöhemmin eronneet muutenkin, mutta tuolloin ero johtui ainoastaan siitä, mitä kävin läpi. En kyennyt käsittelemään kokemaani, ja lopulta koko elämä piti pala palalta rakentaa uudestaan.
”Katkeruus ei kannata”

Eron jälkeen Susanna oli pitkään yksin. Uusiin ihmisiin tutustuminen tuntuu edelleenkin vaikealta. Vuosia kestänyt henkinen kärsimys on aiheuttanut myös fyysisiä oireita: kipuja, vatsavaivoja ja uniongelmia.

Pahimpina aikoina jo pelkästään kodista ulos lähteminen tuntui mahdottomalta. Itsetuhoisetkin ajatuksen ovat tulleet valitettavan tutuiksi.

Nyt yli neljä vuotta raiskauksen jälkeen Susanna kuitenkin tietää, että hänen elämänsä jatkuu.

– Ilman läheisiä tämä ei olisi ikinä onnistunut enkä todennäköisesti olisi enää tässä, hän sanoo.

– Vaikka näen rangaistuksen lievänä suhteutettuna omaan kärsimykseeni, tiedän, ettei katkeruus kannata.

Susanna uskoo siihen, että jokainen joutuu lopulta kärsimään tekojensa seuraukset – jos ei virallisten seuraamusten kautta, niin edes sisäisesti.

– Itseään kun ei kukaan pääse karkuun. Suvakit ja silakkaliike jatkavat monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen unelmaansa. He eivät välitä yhtään kenestäkään kantaväestön ihmisestä, joka on joutunut monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen rikollisuuden vuoksi raiskatuksi tai tapetuksi tai ryöstetyksi.

Yhä useampi ihminen joutuu kärsimään täydellisesti epäonnistuneesta monikulttuurisuus ja avoimien rajojen unelmasta. Koko suomalainen yhteiskunta vaikenee muslimien tekemistä rikoksista ja niiden uhreista. Poliisi ja valtamedia valehtelee ja salaa muslimien valtavaa rikollisuutta, jossa etninen tausta salataan aina julkisuudessa, kun kyseessä on muslimi. Kaikki ne kansalaiset, jotka eivät osaa tehdä anonyymejä profiileja ja kertovat totuuden muslimeista joutuvat tuomiolle kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Näin koko suomalainen korruptoitunut yhteiskunta yrittää vaientaa niiden ihmisten, jotka kertovat totuuden muslimeista monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Poliittisella polpo poliisilla on tutkimatta yli 4000 ulkomaalaisten tekemää lastenhyväksikäyttö tapausta koko Suomessa. Polpo ei halua alkaa tutkimaan näitä, koska ulkomaalaisten rikollisuustilastot räjähtäisivät käsiin. Polpo eli poliittinen poliisi käyttää suurimman osan resurseistaan kantaväestön, joka kertoo totuuden ulkomaalaisista vainoamiseen. Poliisi ei tutki suurinta osaa ulkomaalaisten valtavasta rikollisuudesta, jotta totuus ei paljastuisi kansalle. Poliisi tutkii ulkomaalaisten rikollisuudesta noin 10%, kun 90% jää tutkimatta.

Suomeen tulevista siirtolaisista, pakolaisista ja turvapaikanhakijoista 93,9% pysyy työttömänä koko elämänsä ja tulee elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Vain 6,1% työllistyy oikeisiin töihin, joista maksetaan palkkaa, jolla elää ja palkka ei ole veronmaksajien rahaa. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa. Nämä jatkuvasti kasvavat ulkomaalaisten menot on tarkoitus rahoittaa ilmastonmuutos valheen avulla, jotta pelokas ja tyhmä kansa rahoittaa kaikkien tänne tulevien ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja kuka tahansa rikollinen, elintasopakolainen, terroristi, siirtolainen, laittomasti maassa oleva ja tuleva, pakolainen ja turvapaikanhakija voi tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja olla tekemättä mitään työtä koskaan. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrä kasvaa jatkuvasti ja siksi myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Se rahoitetaan aina jatkuvilla verojen kiristämisella, jatkuvalla leikkaamisella ja jatkuvalla lainanottamisella. Näin siis toimivat aina Suomessa valtio, kunnat ja kaupungit. Ilmastonmuutosvalheen ainoa tarkoitus on rahoittaa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten jatkuvasti kasvavat kulut. Lisäksi tarkoitus ilmastonmuutosvalheella jatkuvasti kiristää verotusta.

Hieman mietittävää.. 🤔.. Maahanmuuttovirasto saa turvapaikka- ja oleskelulupien käsittelyyn 13 miljoonan euron lisärahan ensi vuodelle. Turvapaikanhakijoiden oikeusturvaan ehdotetaan hallintotuomioistuimille ja oikeusavulle 1,8 miljoonaa euron lisäystä kuluvan vuoden tasoon verrattuna. Maahanmuuttajien kotoutumisen ja työllistymisen edistämiseen on tulossa 12,6 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyön määrärahat kasvavat ensi vuodelle noin 100 miljoonalla eurolla vuodesta 2019.> tämänvuotiset kehitysyhteistyön määrärahat (989 miljoonaa euroa)>siihen ++ 100 milj. >> Iltalehti uutisoi > Pauli Vahteran laskelmasta, jonka mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. <> Näitä rahoitetaan veroja kiristämällä mm. Liikennepolttoaineiden verotusta korotetaan ensi vuonna 250 miljoonalla eurolla. Korotus tulee voimaan 1. elokuuta 2020. Veronmaksajain keskusliiton arvion mukaan 250 miljoonan euron liikennepolttoaineiden veronkorotuksen vaikutus bensiinin litrahintaan on 6,3 senttiä ja dieselin litrahintaan 6,9 senttiä sekä valtion omaisuutta myymällä. Hallituksen päättämistä tulevaisuusinvestoinneista 750 miljoonaa euroa ajoittuu vuodelle 2020. Ne rahoitetaan pääosin valtion omaisuutta myymällä.. Nämä on kerrottu budjetin esittelyssä. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa.

Levitä tätä tietoa kaikille somessa!

Katsokaa alla oleva video.

– June

vk.com/video459517902_456239746

Kaikille opas miten tehdä täysin anonyymi facebook, twitter, vk tili ilman, että poliisi pystyy selvittämään mitenkään käyttäjää. Lue alta ohjeet. Tee tili ja paljasta totuus ulkomaalaisista aina netissä ja poliisi on täysin kädetön estämään sitä mitenkään!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

6 Comments

 1. Silakkaliike tuomitsee tämän nettisivuston laittomasta maalittamisesta ja laittomasta vihapuheesta! Tämä sivusto paljastaa ulkomaalaisten kustannuksia ja rikollisuutta ja se on laitonta vihapuhetta ja laitonta maalittamista!

  Tämä on vain rasistinatsien tekemä!

  Ei rasistinatseja minnekkään.
  Ei rasistinatseja netissä.
  Rasistinatsit on poistettava netistä!

  Mistä tunnistat rasistinatsin ja natsirasistin. Nämä vastustavat ilmastonmuutosta, EU:ta, euroa, siirtolaisia, pakolaisia, turvapaikanhakijoita, muslimeita, islamia.

 2. Tästä sivusta on tehty useita ilmoituksia. Tämä sivusto tullaan sulkemaan vihapuheen takia hyvin pian ja tästä ei tarvitse kansalaisten tehdä viranomaisille enää ilmoituksia. Tämä sivusto poistetaan netistä hyvin pian. Valitettavasti emme pystyneet selvittämään ja jäljittämään tämän sivuston ulkomailla olevia ulkomaalaisia, joilla ei ole Suomen kansalaisuutta ylläpitäjiä, koska nämä käyttivät tor browseria (www.torproject.org/download/), jonka IP-osoitteita ei pysty jäljittämään. Sähköpostina he käyttivät myös sellaista sähköpostia msgsafe.io (www.msgsafe.io/), jonka käyttäjiä ei pysty jäljittämään. Maksut he olivat hoitaneet sellaisella virtuaalivaluutalla, jota ei pysty jäljittämään Monero (XMR) (www.getmonero.org/). Emme myöskään pystyneet selvittämään kommentoijien IP-osoitteita ja sähköpostiosoitteita, koska tämä nettisivusto ei tallentanut kommentoijien IP-osoitteita, eikä sähköpostia.

  -Vihapuhepoliisi

  1. Voi helvetti-
   Ei siis saisi kertoa mitä muslimit tekee, älä unta näe.
   Siivoa täältä niin tulet näkemään vielä että toiminta jatkuu kun jossain kielletään, se ei tule loppumaan sillä tämä maa on suomi ja sitä ei tuhota islamin alle.
   Oletko sinä ylpeä itsestäsi, minulle sinä ole kasa sontaa joka näkyy katuojassa.

 3. Ihmisiä kuolee ja naisia ja lapsia raiskataan avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden takia. Kaikki monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen ongelmat pahentuvat jatkuvasti. Myös kustannukset kasvavat jatkuvasti.

  Tämä on hyvä sivu, koska täällä monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen uhrit eli kantaväestö voi sanoa kommenteissa tai kirjoittaa anonyymisti jutun tänne. Kaikkialla muualla totuuden sanominen on kielletty vihapuheena ja sensuroitu ja estetty.

  Sisäministeriö yhdessä polpon kanssa on jo muutaman kuukauden työskennellyt kovasti tämän sivuston poistamiseksi netistä pysyvästi. Tämä on 100% anonyymi sivusto joiden ylläpitäjiä ei pysty mitenkään jäljittämään tai selvittämään. Sama koskee juttujen kirjoittajia ja kommentoijia. Siksi korruptoituneet viranomaiset haluavat sulkea tämän sivuston pysyvästi. Myös siksi, että kantaväestö ei voisi enää julkisesti paljastaa totuutta monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista, eikä keskustella siitä.

Comments are closed.