About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Tuomio tuli tekstitysrikoksesta 70 päiväsakkoa eli 630€. Valitus tulee ja hovioikeuteen menee.
    Kiitoksia päivän mietteistä, mutta niitä ei pysty enää julkaisemaan sivuston jäädytyksen takia. Noita uutisia on turha enää laittaa kommentteihin, kun niitä ei pysty julkaisemaan. Palveluntarjoaja käsittelee sisäministeriön sivun poistamista netistä vihapuheen perusteella vaatimusta 2-4 viikkoa menee päätökseen. Pahalta näyttää. Se on aina sama juttu suvakit valittaa aina sitten youtube, twitter, facebook ja muut sulkevat tilit.

  2. Kiitos Junekselle kommentista.

    Sain tiedon tuomiosta Iltalehden 5.2.2020 uutisesta “Oululainen kaupunginvaltuutettu tuomittu vihapuheesta – oikeus ei suostunut maksamaan bussilippua”. Uutinen oli mielestäni törkeä ja yksipuolinen. Siitä puuttui tuomitun kanta.

    www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bfac9640-8649-4499-80c6-fa3763727c69

    Itse tekstitetty video oli normaalia retoriikkaa. On erikoista, että jos kertoo, mitä joku toinen sanoo, niin joutuu syytteeseen. Keskiviikkona 5.2.20202 uutisissa kerrottiin presidentin puheesta, jossa rasismi oli nostettu esille. Johtopäätös. Virka- ja valtapuoluekoneistossa on päätetty vaimentaa toisinajattelijat. Siksi syytetään olemattomista syistä. Olemme menossa totalitarismiin.

Comments are closed.