Päivän Miete 2020-02-01.

Kansallismielisyys tarkoittaa oman orgaanisen kansakunnan edun, vapauden ja olemassaolon vaalimista. Se ei riipu siitä, onko tällä kansakunnalla hallussaan itsenäistä valtiota.

Henri Hautamäki
Sarastus-lehden haastattelussa
29. tammikuuta 2020

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Olemme onnistuneet saamaan tämän sivuston toiminnan jäädytetyksi alkaen tästä päivästä. Valitettavasti sivusto on ajastanut joitakin aiheita ja jäädytyksestä huolimatta ne tulevat automaattisesti julkaistuiksi. Olemme olleet yhteydessä tämän sivuston palveluntarjoajaan tämän sivuston aiheuttamasta laittomasta vihapuheesta. Palveluntarjoaja on jäädyttänyt sivuston toiminnan ja luvannut poistaa tämän sivuston tämän kuun aikana. Valitettavasti sivuston ylläpitäjät ovat valittaneet sivuston jäädytyksestä ja tämä käsittely vie aikaa 1 – 4 viikkoa, jonka jälkeen tämä sivusto saadaan pysyvästi pois netistä. Tämä sivusto on levittänyt laitonta vihapuhetta silakkaliikkeestä, turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksista. Kansalaiset ovat usein kysyneet ketkä kuuluvat äärioikeistoon. Äärioikeistoon kuuluvat kaikki maahanmuuttokriittiset, kaikki euroa, Natoa ja EU:ta vastustavat, kaikki jotka vastustavat turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottamista. Silakkaliikkeen ilmiantojen ansiosta tämänkin vaihtoehtomedian toiminta on saatu loppumaan. Vaikka tämän sivuston melkein kaikki paljastukset ovat totta, niin ne paljastukset ovat kuitenkin laitonta vihapuhetta ja siksi kielletty Suomessa. Kiitos kaikille silakoille, jotka ilmiantavat netissä vihapuhetta ja tekevät ilmiantoja, jotta jokainen vihapuhuja ja vihasivusto saadaan sensuroitua ja suljettua.

  – Ritva Sisäministeriö

 2. Venäjän trollit asialla. Ei kannata lukea tätä sivustoa vaikka tämän sivuston paljastukset olisivatkin totta niin ne ovat vaarallisia ja kiellettyjä, jotka pitää ehdottomasti sensuroida. Tämän sivuston paljastusten leviäminen pitää estää sensuroimalla ja poistamalla ja bannaamalla. Suomalainen demokratia ja yhteiskunta on vaarassa tämän sivuston paljastusten takia.
  Whois Record for KantaSuomalainen.net
  How does this work?
  Domain Profile
  Registrant Svetlana Petrov
  Registrant Org
  Registrant Country ru
  Registrar Moscow Oblast, Russia, 143025
  Московская обл., 143025
  P8X5+7J Razdory, Moscow Oblast, Russia
  email svetlana.petrov@mail.ru
  phone +7-903-5551-792

  Svetlana Petrov is GRU agent working in information war.

  1. Anne suvakki valehtelee taas. whois näkee jokainen, että siellä ei ole yhtään mitään domainin omistajan nimeä ollut ollenkaan koskaan. Anne suvakki valehtelee sen voi jokainen tarkistaa whois.

   Nyt tosin toiminta voi loppua, koska sisäministeriö yrittää saada pakotettua palveluntarjoajan sulkemaan nämä sivut vihapuheen perusteella.

Comments are closed.